Acil durumlarda kabul edilebilir ama alışkanlık hâline getirenler bunu zamanla üstünlük kurma aracı olarak kullanıyor, peki bu kişiler sizce nasıl karşılanır?

Acil durumlarda kabul edilebilir ama alışkanlık hâline getirenler bunu zamanla üstünlük kurma aracı olarak kullanıyor, peki bu kişiler sizce nasıl karşılanır?
Ben bir şeyler yaparken soğukkanlı olarak hareket eden bir insanım yani derdini zaten normal yollarla anlatabilir eğer bağırma yoluna girmişse pişman olması çok yüksek çünkü bu hareketi bana yaparsa üzerimde hakimiyet kurmaya çalıştığı ve baskın olmaya çalışan tarafmış izlenimi uyandırır ve benim çöplüğümde başka horozun ötmesine izin vermem ama insan gibi fikirlerini söyleyip uyarırsa o başkadır o zaman bende düşünür kendi kararımı veririm
Semih kardeşim yerine göre değişir sanki. Mesela askerde bağırılması, bir boksöre antrenörünün bağırması. Bir hocanın sınavda başarısız olan öğrencisine bağırması, kalbi kırılan bir kadının erkeğine bağırması veya aldatılan bir erkeğin bağırması vs durumu değiştirir sanki
Anlamıyorum ya neyin iyiliği? Benim hayatımdan yaşayış tarzımdan zevklerimden sanane herkes burnunu herşeye soksun biz susalım emin olun susuyorsam sonra ya acısını çıkartırım ya da terbiyesizliğine aynı şekilde karşılık vermiyorumdur
🙏🏻😇
Hayiiirrrrr. Benim kimseye ama hiç kimseye tahammulum kalmadı herkese patlarim herkesinde icinden gecerim artik ailem de dahil umrumda degil kaybeden ben olmam onlar olur
Bağırmak, özellikle sık sık bir alışkanlık hâline geldiyse, aslında karşı tarafa baskı kurma ve kontrol uygulama niyetine işaret edebilir. Bu durum zamanla saygıyı yıpratır ve ilişkiyi zorlar. Acil veya tehlikeli durumlar dışında bağırmak, sağlıklı bir iletişim yöntemi değildir. Böyle bir durumda, durumu net bir şekilde değerlendirip sınırlarını çizmek iyi olur. İnsan arada tepki gösterebilir, ama her şeyin bir seviyesi ve amacı olmalı. 🌟
Cevap
12Cevap
Hayır bana bağırma ne bağırıyorsun şeklinde tepkimi de gösteririm ha bazen çok sevdiğim ve hükmü geçen biri olur güler geçerim..
Ateşe yürüyorumdur bağırmasin saçımdan sürüsün jsjsjs
Hayır edemem, o kim bana sesini yükseltiyor
Şov yapmayı seviyorsa sirkte işe başlasın
Hayır üslup çok önemli. Bağırarak söyleyince söylediğinin bir önemi kalmaz ki
Sakin kalmayı başaran birisi değilim gadası
Hayır sabretmem
Bağırma sebebi kalplerin birbirinden uzaklaşmış olma sebebidir o nedenle yüksek sesle hatta bağırarak konuşma anı o dur duyurmaya çalışırsın..
Kalpler yakın olduğunda fısıltı ile bile kendini ifade eder ve anlaşılırsın..
Bağırmak sadece saygısızlık ve kuru gürültü değil aynı zaman da bir işarettir.
🙏🏻
O kadar gıcık birine dönüşüyom ki öyle anlarda. Karşımdakini sakinliğimle çıldırtmayı çok seviyom. O da bana bağırmasın. O bağırdıkça ben daha da sessiz ve huzurlu konuşuyom. Benimle bağırmadan konuşulsun. Kulaklarım duyyyo.
Hayır edemem tabiki.. Aynı şekilde tepki gösteririm.. Hayır yani kim oluyor da bana sesini yükseltebiliyor..
"Abe susak sen kime bağırıyon bea" deyip kafasına bir tane patlatırdım 😄
Safiye Soyman ve Faik Öztürk güzel bir ikili 😂
Ağzını yüzünü kırdıktan sonra sarılır sağol derim sjjsjs
Sabretmem vururum şamarı fırlar uzaya şeref*iz bağıran...
Tabii , güzel fikirler metotlar bol bende🔥
yani ediyorum çok şey etmiyorum kendi haline bırakıyorum 🌼
🤗🤗🌼🌸🌺
Bana ses tonunu yükselten insanın içinden geçerim kimse bana öyle bağıramaz reis
Ayenn gardasm biz bayburtluyuz daaamarımız var🤣🤣🤣
Bağıran , yapısı falan hemen değişen insana bile tahammul edemiyorum. hemen yok eder ne sabredicem😅
Kim ola ki bu bana sesini yükselten o önemli 🙄
Ses yükselince ben geriliyorum ama gerginliğin türü kimin bağırdığına göre değişiyor
Evet ve sakin kalıyorum karşımda agresif biri olduğunda niyeyse ama daha da köpürüyorlar.
Dediğin gibi acil durumlarda olabilir ama uzun vadede asla sabredemem.
Yüksek sese tahammülüm yok zaten, patlıyorum direkt
Herkesin içinde bagirmazsa olabilir ama ben de bagiririm
Sabrederim sonucta kötülüğümü düşnmüyor bazen insan gercekten sarsılması gerek ve bu da yüksek sesle oluyor
Valla sevdiğim insan olunca ölürüm ama bağırdığı konu önemli ve insan içinde denemesin bozarım
En nefret ettiğim şey çünkü kimse kimseyi rencide edemez yalnızken ne yaparsa yapsın
İşte orada kızarım ben önce bi konuyu anla dinle bende olsam yapmam yapılsın istemem
Çiçeklere bağırılmaz çok ayıp
Bir kere konuşur dinlerim ikincisi de haddini bildirir oturturum
1 defa alttan alırım bu hep oluyorsa dinlemem
Asla annem bile bağırmaz bana başka birini hiç çekemem
bağıramaz kimse sesini keserim
Hayır tahammül edemem
Sabredemem bağırılmasindan hiç hoşlanmam
Evet sabrederim. Annem hep bağırır djfjfg
Hayır üslup çok önemli
Pıçaklarım onu kime bağırıyon lolipop
Sabır edebiliyorum evet
Hayır