Yapabileceklerimizin sınırlı olduğunun söylenmesi bir kandırmaca mı?

Yoksa gerçek mi? İnsanın yapabileceklerinin sınırlı olduğunu söylerler. Maddi olarak bazen zaman kısıtı olarak... Bazen film çekmem gerektiğini düşünüyorum. Bir yandan da bankacılık kariyeri istiyorum, hep istemiştim. Lisanslarimi almak için sınavlara giriyorum.. Aslında akıl kârı değil, düşünsene borç verebileceğin ve verdiğin borcu da geri ödeyebilecek bir insan arıyorsun. Bireysel olarak biz bankacıların değil ama yönetimin işinin zor olduğunu düşünüyorum. Gerçekten iyi bir sebebi olan insanlara mikro kredi verilebilir ama o iş bizim ülkede zor, krediyi tatile gitmek için çeken insanlar var... Konuyu dağıtmadan, bu gece rüyamda birdenbire bir trende yolculuk yapan bir adam gözümde canlandı, ben 79'luyum çocuk bana bulaşma diye bir replik.. şimdi saçma geliyor ama o an renkler ışık vs. film gibiydi. Bazen işi gücü bırakıp film çekesim geliyor. Bir çok şeyi bir arada yürüten ve tarihe adını yazdırmış insanlar var.. Bunu yapabilmek için çok mu zeki olmak gerekir yoksa bunları yaptığı için mi zeki olmuştur? Bir soruda bir kaç soru gibi oldu, ne düşünüyorsunuz? 😊

Yapabileceklerimizin sınırlı olduğunun söylenmesi bir kandırmaca mı?