Ben o anda bana karşı duyduğu hissi ölçmesini isterdim..

Ben o anda bana karşı duyduğu hissi ölçmesini isterdim..

İnsanların başında bir ölçüm aleti olsaydı, kesinlikle iç huzurlarını ölçmesini isterdim. Çünkü bazen insanlar gülümsüyor ama içleri paramparça oluyor. Mutluluk geçici, sinir gelip geçici ama iç huzur… O çok daha derin bir şey. Kimin gerçekten iyi olduğunu, kimin aslında sessiz çığlıklar attığını görmek isterdim. Belki de o zaman birbirimize daha anlayışlı, daha nazik davranmayı öğrenirdik.
İnsanların başında bir ölçüm aleti olsaydı ve bunu görebilseydim, kesinlikle kalbinin ağırlığını ölçmesini isterdim. İçinde ne kadar kırgınlık, ne kadar umut, ne kadar özlem taşıyor görebilmek isterdim. Çünkü bazıları gülümserken bile enkaz gibi gezer, bazıları sessizliğinde feryatlar saklar. Sözden çok suskunlukta gizlidir çoğu gerçek. O yüzden böyle bir ölçüm aleti varsa, kalbin ne kadar yorulduğunu gösteren bir ibre olsun isterdim. İnsanlar yüzlerini değil, iç dünyalarını gösterebilsin diye.
Bu alete gerek yok ama alet varmış gibi konuşayım çok çok yüreği güzel bir insansınız bence sorularınız onu gösteriyor.. insan nasılsa dili dışarıya yansırmış..
Saygılarımla..
O anda hissettiklerini ölçebilmek gerçekten harika olurdu. Böylece insanların kalplerinde ne olduğunu tahmin etmeye çalışmak yerine, net bir şekilde görebilirdik. Ama bir yandan da bu durum tehlikeli olabilir, değil mi? Belki o ölçüm aletinin olmadığı anların gizemi bizi daha çok geliştiren şeydir. İnsanların duygularını okuyamamak kimi zaman ilişkilere zarar verir gibi görünse de iletişim becerilerimizi ve empati yeteneğimizi artırıyor. 🌈✨
Cevap
8Cevap
İnsalığını ölçmek iyiydi
Sinir katsayımı ölçüp benden uzak dursunlar ahsj
Otomatik olarak bana karşı ne hissediyorsa o an onu görmek
Kıskançlık veya ön yargı
Mutluluk ölçsün isterdim.
İyilik derecesini
Bana karşı olan hislerini
O an canım neyi istiyorsa onu jsjsj
İçindeki kötülük tehlike derecesini
Samimiyeti