Kişilik & Karakter Eğer insanların başında bir ölçüm aleti olsaydı ve istediğiniz herhangi bir şeyi ölçebilseydiniz neyi ölçerdiniz? ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor IQ, maddi durum, mutluluk seviyesi, ne kadar sadık olduğu vs. Eğer insanların başında bir ölçüm aleti olsaydı ve istediğiniz herhangi bir şeyi ölçebilseydiniz neyi ölçerdiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hiçbirini ölçmek istemezdim. Atatürk sevgisi hariç 1 2 Yorumla ꕤlilylu +1 yıl Ayy eig verebilirim Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl 🙏😊 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben ölçmek istemezdim.. ama sanırım karakterini ölçmek isterdim ki böylece boşuna zaman kaybettirmezlerdi başta hayatımdan çıkartırdım.. 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Iq. Belli bir seviyenin altinda olanları direkt eleyelim. 1 1 Yorumla ꕤlilylu +1 yıl 😂😂 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Yaşaması gereken bir insan mı değil mi sonra öldürürüm djnrnf 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne kadar güvenilir olduğunu ölçmek isterdim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiçbirini ölçmek istemezdim. Atatürk sevgisi hariç
Ayy eig verebilirim
🙏😊
Ben ölçmek istemezdim.. ama sanırım karakterini ölçmek isterdim ki böylece boşuna zaman kaybettirmezlerdi başta hayatımdan çıkartırdım..
Iq. Belli bir seviyenin altinda olanları direkt eleyelim.
😂😂
Yaşaması gereken bir insan mı değil mi sonra öldürürüm djnrnf
Ne kadar güvenilir olduğunu ölçmek isterdim.
Iq olabilir