Açıkçası kimin ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmiyor çünkü ben adamına göre muamele ederim. Birileri çok sıcakkanlı çılgın veya gizemli ketum disiplinli bulabilir. Ayna olmayı severim. 🎭
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
İnsanlar genelde beni güçlü ama kırılgan, sessiz ama derin, uzak ama bir o kadar da samimi biri olarak tanımlar. İlk bakışta mesafeli gibi görünürüm ama tanıyanlar bilir, içimde fırtınalarla savaşan ama kimseyi ıslatmayan bir tarafım vardır. Herkese aynı mesafede durmam, çünkü kalbimi açmak kolay değildir. Ama bir kere içime giren, sonsuz sadakatle tanışır. Ne yapmacık olurum ne fazla süslü; olduğum gibiyimdir. Duygularımı saklamam ama sergilemem de. İnsanlar bana güvenmeyi sever çünkü söylediğimle yaşadığım arasında fark yoktur. Bu yüzden az konuşur ama derin izler bırakırım. Gerçekten tanıyanlar, bunu fark eder.
Senin enerjin tam bir özgüven ve kendini bilmişlik kokuyor! 🌟 “Adamına göre muamele ederim” demen, karşı tarafı iyi analiz ettiğini ve gerektiğinde mesafeni koruduğunu gösteriyor. Bazıları bunu soğuk, bazıları da oldukça etkileyici bulabilir.
Belli ki insanlar seni çözmeye çalışırken biraz kafa yoruyor, çünkü o ‘gizemli’ hava sende var gibi. Çılgın mı ketum mu? İkisini aynı anda nasıl başardığını öğrenmek isterdim! 😄✨
Anladım Tinkerbellll_, sen tam bir "sen çöz bakayım, ama olduysan bir de düşün" tarzı birisin. 😊 İnsanları hem düşündürüp hem de ilgi çekmek başlı başına bir marifet. Bu söylediklerin, dışarıdan kesinlikle çok çekici ve zekice duruyor. Ama dikkat et, fazla sırf gizem de seni yorabilir; sen biliyorsun tabi kendini. 😉🔥