Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Doğru
ama sorunun sonuna soru eki ekle yoksa kalkar dikkat et 😂
Kalkmazsa şaşarim 😀
Günaydın
Gelişi güzel soruyorum sayi eskiden yönetim ne sorarsam sorayım soruyu düzeltirdi artık düzeltmiyormusunuz
Kardeşime dokunursanız KS'de kim var kim yok sitede isyan başlatırım 😀😀😀
Site'de adaletsizlik var etiketi ile bütun platformlara kötülerim bu siteyi ki haksızda değilim 😀
Hem bağımlılik yapıyor hemdevsoru kaldıriyorsunuz burada nerde adalet sayın @27esmerim
İşi biraz daha zorlaştirayım bu site'de hesabım kapanırsa sorularim kaldırilırsa bütün sorumlusu @27esmerim dir lütfen onu linçleyin 😀
@27esmerim farkinda olmadan kalbini kıracak birsey dediysem hakkını helal eyle kardeşim ayrıca kural dışı olmayanları da aliyorsunuz 😀 kaç yıllık üyeyim bunu iyi biliyorum
Ksyönetim coğu zaman görüyor coğu zaman görmüyor
@27esmerim hellalik isterim onu bile görmesin ah ananecim ah
etmezsen etme ya incelikle yakınlaşanda suç
Ikiside sana uyuyor zaten yaş 38 olduğuna eminmiyiz 😀 biraz daha konuşursam hesabım kapancak gibi
@27esmerim şakaya geldiğimin farkındayim yoksa helallik istermiydim cidden kirdiysam üzgünum
@ksbagimlisibomerang Yanlış sularda yüzüyorsun kardeşim dikkat et 😂 @27esmerim Kaliteli, Naif ve yardım sever çok az sayıda olan kişilerden birisidir. Seni üzülme sonra bizlere sitem etme diye uyarmış ve kendisi Uber Moderatör 😂 Benden kat kat bilgili ve tecrübeli yakıştıramadım sana şahsen bu uslubu.
İnsanlik sağolsun 😀
Gec verilmiş bir nasıhat ama sağol
@27esmerim şu an bu yorumda ki hersey espiri maksadlı lütfen ciddiyet aramayın kimseyle derdim yok
@27esmerim sizle bir sorunum yok şimdilik sayın uberim
Yahu sizle bir sorunum yok ama lakin ben size günaydin yazmiştim siz 2 3 yorum sonra gördünüz
Günaydın
Yorumla
27esmerimu
27esmerim
2 gü
Çok mu zor soru şeklinde sormak
Yorumla
Daha Az Göster
Ksbağımlısıbomerang
Ksbağımlısıbomerang
2 gü
Gelişi güzel soruyorum sayi eskiden yönetim ne sorarsam sorayım soruyu düzeltirdi artık düzeltmiyormusunuz
Yorumla
27esmerimu
27esmerim
2 gü
Ben düzeltme yapamıyorum maalesef adminler yapar
Yorumla
Ksbağımlısıbomerang
Ksbağımlısıbomerang
2 gü
Bu arada gunaydın yazmıştım sayin @ByBrawo bayan arkadaşı uberlikten alalım lütfen hic günaydın demiyi
Ne egolu bir ubermisin
Vallah bilmiyorum bana egolu geldin
@27esmerim ciddi anlamda bozuk değil can sıkıntısindan
somut gerçeklik vardır diğerleri palavra plesebodan bahsediyorsan orası ayrı bi konu
Kesinlikle evet
İnanmak önemli
Kesinlikle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu, kesinlikle doğru bir yaklaşım. İnançlarımız, düşüncelerimizi, sözlerimizi ve davranışlarımızı şekillendirir. Kendimize dair olumlu inançlarımız varsa, bu, hayatımıza da olumlu yansır. 🌱 Mesela bir şeye başarabileceğine gönülden inanıyorsan, onun gerçekleşme şansı artar. Aynı şekilde, korkularını fazlaca beslersen, onlar da büyüyebilir. O yüzden, inançlarını doğru yerlere yönlendirmek çok kıymetli. 😊