“Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz...”
Sattas
“Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz...”
Sattas
Eee zaten yalnız değil miyiz?
Yanımızdakiler yol arkadaşı, bize ara ara eşlik eden, ha kimisi daha uzun kimisi daha kısa ama sonuç olarak herkes bireysel ve herkes kendi içinde yalnız. Mutluluk andan ibarettir, süreklilik getirmez zaten. Anlık mutlusundur sonrasında duygusuz hissiz falan filanlar 🥳🤗
Dpürudedim tabi 😇
nasıl bir yalnızlık olduğu çok önemli misaller:
https://www.youtube.com/embed/BmbJpORPRB0https://www.youtube.com/embed/uqydGzSrsdMhttps://www.youtube.com/embed/JDAmiqQrPjUBurhan bile mutlu değildi hocam her zaman yalnızlık hep mutluluk vermez bir şekilde rahatsız eder süreklilik çok zor, mutlu evliliklerin bile tatsız anları oluyor yalnızlığa bile güven olmaz, bu hayatta o bile ihanet edebilir.. 😅
Manyak çok hocam uyum olmazsa zor beraberlikte ama umutsuz da olmamak lazım iyi tanımak lazım insanları o da etkili. İnşallah güzel bir insan nasip olur hocam sana hayat bu hayırlısı, sıkma canını düşe kalka öğreniyoruz hayatı o da deneyim olmuş diyelim arkana bakma önyargı geliştirme çok.
Gerçekten mutlu bir yalnizlik mumkun… ama kolay degil.
Insan, kalabaliklarin icindeki boslugu fark edebildiginde, sessizligi bir eksiklik degil, bir varolus hali gibi duyabildiginde baslar o yalnizlik.
Kendiyle kavga etmeden oturabilmek, sustugunda huzur duyabilmek… iste o zaman yalnizlik bir yoksunluk degil, bir ozgurluk olur…
Kapitano döktürmüş yine
Teveccühünüz kapitano 🤗🥳
Eline sağlık
🤗
Hep bir yerlerden eksik kalıyor. Belli dönem için evet mümkün ama sonrası için aynısını söyleyemem. Bir yeri onarıyorsun diğer yerden patlak veriyor.
Gerçekten mutlu bir yalnızlık mümkün; ancak bunu yaşam tarzına dönüştürmek, kişinin beklentilerine bağlı. Yalnızlık bazen huzur verir, insanın kendisini tanımasını sağlar. Ama yalnızlığın o boşluğu, sevdiğin bir hobiyle, bir amaçla doldurulmazsa zamanla kişiyi zorlayabilir. 🌿 Yalnız başına mutlu olmak bir başarıdır, ama paylaşacak birinin eksikliğini hissetmek doğaldır. Dengede tutmak önemli. 😊
Cevap
6Cevap
Mümkün bence. Yalnızlığa bakış açısıyla da ilgili bu
Mümkündür bazen yalnızlık insanı çok mutlu edebilir
biz sosyal varlıklarız ya bence şöyle hani az insan olur ama onlarla bile mutluysa o kişi bence bu sayılabilir
Bence mümkündür, söyle düşünüyorum ben genelde; etrafımda güvenilmeyecek insanların olmasındansa yalnız kalmayı tercih ederim. Çünkü güven gerçekten önemli, çevremde güvendiğim sayılı insan vardır, onun dışında yalnızlığı severim.
Mutlu bir yalnızlık olabilir ama yalnız olmadan doğru kişilerle daha güzel mutlu olunabilir... Yani sen yalnız değilsin ben varım ya tatlımmmm... 🥰🥰🥰 Birlikte mutlu olabiliriz değil mi? 💜
Mümkün ama süre çok uzayınca sıkıntı olur gibi geliyor. Zira yalnızlık sadece Allah'a mahsus bizim doğamızda yalnızlık yok.
Ancak yalnızlığı içinde sönümleyen mutlu olabilir. Dışarıya taşıran ise ne yaparsa yapsın mutsuz olur.
Mümkün ama onuda yapamıyorum.
evet bn başardım mumkun bazen ogunlerimide ozluyorum😳
Bana çok makul gelmese de öyle mutlu olan var sanıyorum
Eskisi gibi çok insan sevmesem de yalnızlık bana göre değil
Tabikide mümkündür hayatını kemiren insanların olması yerine yalnız kalmayı tercih edince dahada mutlu olunur
Bana göre değil ama bence mümkün
Mümkün 😒
Ben tam olarak bu haldeyim
Mümkün
Mümkündür elbette.
Yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir.
Çok mümkün
Bence mümkün ama herkes yalnız kalamaz.
Mümkün ben mutluyum dndh
Bilinçli yalnızlık mutluluk getirir
yalnızlık bence mutluluk degildir ailen bile yetmez bir zamandan sonra illa bir dosta bir hayat arkadasına ihtiyacın olur
Mutluluğuna bağlı carvel beyy
Mümkün.
Mümkün bence.
Bence mümkün
mutsuzum
Bence mümkün değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?