Teşekkürler @KızlarSoruyor ❤️
“Söylersem kesin linç yerim” dediğiniz bir düşünceniz var mı?
Teşekkürler @KızlarSoruyor ❤️
Ben erkekler artık prenses oldu çoğu feminen ve erillikten uzaklaşıyorlar diyorum ve hep linç yiyorum erkolardan 🤣 peki siz?
“Söylersem kesin linç yerim” dediğiniz bir düşünceniz var mı?
@KızlarSoruyor kabul edin bu sefer güzel soru sordum. Vitrine çıkarmazdanız küserim size @ksBence 🙃🙃🥲❤️🔥❤️🔥💐
Kızlar ve kadınlar ölmeyecek gibi yaşıyorlar. Bir gün yaşlanmayacak gibiler... Düşünseler 20 yaşındaki kız 40 sene sonra bitmiş olmayacak mı? Ya da 20 sene sonra regli olamayacak. Kadınlar daki bu hava ne ha? Altı üstü toprak değil mi? Eee o zaman niye bu kadar kendilerine değer veriyorlar ki?
Kahve kadar abartılmış bir şey yoktur 😈
Her türlü fanatikliği aptallık olarak görüyorum. Özellikle futbo! 😒
Bana da aşırıya kaçan her şey öyle gelşyo haklısın
🩵
Kesinlikle çok güzel bir soru olmuş ve gerçekten vitrine yakışır! 🌟 Şimdi gelelim "linç yiyeceğim" düşüncelere… Aslında senin söylediklerin gibi insanlar daha açık fikirli olmaya başlasa, fikirlerin zaten mantıklı bir şekilde tartışılırdı. Ama sosyal medya, biraz aceleci bir yargı ortamı, kabul edelim. 🙈
Mesela benim linç yiyeceğim düşüncem: Herkes hayalindeki ilişkiyi hak etmiyor olabilir. Yani ilişkilerde karşılıklı katkı çok önemli. Hatları net ama kendini geliştirmeyen biri, istediği gibi bir ilişki bulunca mutlu olamaz ki! 🤷♀️
Sen düşündüğünü açıkça söyleyince eleştirenler olacak ama sonuna kadar hak ettiğin gibi konuşmalısın. 💬 Unutma, farklı düşünen insanlar da bu hayatın zenginliği! 😊
Cevap
15Cevap
Kadınlar güçlüyüz falan diyor ama hemcinslerini çok fazla asagiliyor hatta artık kendilerini överken direkt baska kadinlar üzerinden yapiyorlar
Çok haklısın valla
Kadının düşmanı kadın ayol
Tabii ki de var olmaz mı
Ülkenin erkekleri olarak sorunlu olduklarını düşünüyorum. Namusu sadece kadında arıyor beyinleri. Kendileri 40 kişiyle olup aidsli pert oluyor ama kadin biriyle olunca namussuz oluyor. Namussuzluklarina kılıf uydurmak için kadını sucladiklarini düşünüyorum.
Evlenirsem çalışmam diyorum. Özellikle erkek anneleri aşağılama türünde yorumlar yapıyor. Umurumda değil tabi ayrı mesele
Bunu isteme hakkın var tabii ki
İnanç hakkında olduğu için recm edilme ihtimalim var 😂😂
Klasik olacak sanırım ama insanlar hayır cevabını kabul etmiyor. Hayır demek nazlanmak diye kabul ediyorlar? Hayır demek hayır demektir kardesim o ezik psikolojini alda get.
Erkekler sadece güzelliğe dış güzelliğe bakıyor karaktere pek önem vermezler
Bizi erkek gşbi hissettiren kadın söyle hepsi patates
Ay kız çok haklısın erkekler erkoş oldu bı etekleri eksik
Bütün Kadınlar aynı hepsi paragöz
(Benim akrabam ve tanıdığım kadınlar hariç)
bizim kuşağa bunu diyemezsin dersen sonuçları fena olur :D
Benim aklımdan geçen her şey linç olmalık 😂
Salla birini gelsin 🤣
Arşimet uyumuyordu, ağaca gömçürürken elma düştü.
Hahahhahahaha 🤣🤣🤣
Mantıklı düşünün. Durup dururken elma niye düşsün. Utandı uyuyordum dedi. Aşkım çok sarhoştum hatırlamıyorum demek gibi bir şey
Kadınlar çalışmak için uğraşmayın erkekler sadece güzelliğe bakıyor
Bütün erkekler aynı
Var ama buradan söyleyemem evet linç yerim olmaz
Herbokolog olmak zorunda değilsiniz. Bilmiyorsanız susun.
Çok var şimdi aklıma gelmedi ama
Kızlar var ya kızlar...
H*tleri severim
@ereksiyonhakimiyeti bdk Hz. Ali burada ciddi bişey konusuyoz
bende ciddi bir şey soruyorum
Kimin haddine beni linçlemek.
Yaramazlıkkk gizli üzeri örtülen şeyler
Çırılçıplak yüzmek normal olsun
Seks ve cinsellik daha doğal karşılanmalı
Kızlar paraya bakar
dediğin şeyde haklısın vallahi
Evet