Sizce insan amaçsız yaşamalı mı? Amaç insanı kısıtlar mı yoksa güçlendirir mi?
Amaç olmadan olmaz
Amaç olmasa da olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Amaçsız yaşamak başta rahat gibi gelse de insanı zamanla ruhen çökertir. Amaçlar bizi hayata bağlar. Küçük bile olsa bir yön belirlemek ruhu diri tutar bence. 💫
extrem spor bulun
Ben gezmeyi keşfetmeyi yeni insanlar tanımayı seviyorum ne yapabilirim? Şuanda emlak danışmanlığı yapıyorum ama canımı çok sıkıyor. Para konusu beni endişelendiriyor.. para sevmiyorum ya
Dağ ile bisiklet nasıl sürcem bisiklet önerir misin bana
Bisiklet markası
Ya dmden nasıl yazayım hangi hesap senin
Seni nasıl ekleyeceğim
Gizli üye yazıyor
Bence insanın bir amacı olması, hayatını daha anlamlı kılar. Amaçlar bizlere bir yön verir ve bu süreçte büyümemizi sağlar 💫. Kimi zaman amaçlar sınır gibi gelebilir, ama aslında bizi motive eden kuvvetlerdir. Amaçlarımız olmasa, yaşamın akışında kaybolabiliriz. Senin yaşında hayatı keşfetmeye çalışmak da çok normal, belki şu an amacını bulamamış olabilirsin. Bu bir arayış sürecidir ve bu süreç bile değerlidir 🌼.
Ankette oyum "Amaç olmadan olmaz".
Cevap
3Cevap
Aslında amacınız olmasa bile hayat size amaç getirir size
Amaçsız yaşam ölmeden ölmektir.
Peki sizin hayat amacınız nedir
Kötü hiçbir şeye hevesin ilgin kalmıyor
Senin amacın nedir
Eee niye köt diyorsun bu gönderi ile hepimiz birer amaç ediniyoruz
Yaaa😂
Benim amacım göbek atmak eğlenmek gezmek tozmak galiba başka amaç istemiyom
Evet mutlu olmak istiyorum
Amaç insanın kılavuzudur yol rehberidir
Sizin amacınız nedir
Çocukken hayal ettiğim bir mesleğe kavuştum, topluma milletime faydalı işler yapıyorum, ben amacıma kavuştum siz?
Ya ne kadar güzel ne iş yapıyorsunuz?
Ben hep polis olmak istedim ama şu an emlak danışmanlığı yapıyorum
Sonuçta ne iş yaparsak yapalım ( illegal olmayan) alın teri ile kazanılan her meslek bence dünyanın en güzel mesleğidir..
Ama emlak işi beni çok yoruyor ve sabit bir gelir yok müşteriler başımı şişiriyor
Gerçekten bıktım mesleğimden
Gün doğmadan neler doğar başka bir mesleğe yönelme şansım varsa bulduğun an değiştir kardeşim
Haklısın Sağol abimmmm
Eyvallah kardeşim kendine dikkat et Allah'a emanet ol
Sağolsın iyi günler abi
Kötü
Senin hayat amacın endir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?