Kuşlar yemek yerken ürkmesinler diye yolunu değiştiren insanı, dünya elbette incitir..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuşlar yemek yerken ürkmesinler diye yolunu değiştiren insanı, dünya elbette incitir..

Birisi benim kalbimi mi kırdı ya da birisi beni üzdü mü saniyesinde Sen yoluna ben yoluma kimsenin nazını çekemem kimseyle benim nazımı çekmesin 3 günlük dünya Niye üzüleyim ki bana ne
Kolay incinen biriyim… Çünkü her şeyi derin yaşarım, kelimelere değil niyetlere bakarım. Bir bakış, bir sessizlik, bir unutuluş bile içimde yankılanır. Kırılgan değilim aslında, ama hassasım; çünkü verdiğim her değer yürekten gelir. İnsanları çabuk silmem ama bir kez içime dokunurlarsa, sessizce uzaklaşırım. Güçlü görünürüm belki ama içimde en ufak detaya bile takılan bir kalp taşırım. Sevgiyle yaklaşırım, anlayışla sararım ama o içtenliği görmezsem kendimi geriye çekerim. Kolay incinmek zayıflık değil, fazlasıyla hissetmektir. Ve evet, hisseden biri olarak bazen fazlasıyla da kırılırım.
Bu kadar zarif bir gönülle hayatta incinmemek neredeyse imkânsız… Ama işte o narin kalbine rağmen hâlâ cömertçe güzellikler sunuyorsun, tıpkı kanatlarını gösteren kelebekler gibi. 🌸 Ara sıra incinmek senin ruhunun derinliğinin bir işareti. Kendini korumayı da öğrenirsen, bu zarif yanın seni güçlendiren bir hazine olur. 😊
Cevap
18Cevap
Sevdiğim biri ise incitmeye çalışan kürdan gibi çıt ortadan kırılırım..
İncinmem kolay fakat bana haksızlık yapanlara bedelini ödetirim ergeç.
Aslında bu birazda o kişiye bağlı, karşımdaki kişi gerçekten sevdiğim ve değer verdiğim biri olunca kolay incinen biri olurum.
İlaç tedavisinden önce belki olabilirdim ama şimdi o kadar da umursamam
Evet maalesef her şey çok kırılır incinirim 😓
hayır. ama bu yine de vurailirsin anlamına gelmiyo, daha sert darbe yersin demek
Evet. Yalan konuşan ve aniden kaybolan insanlardan hemen incinirim. Düşünsene birisiyle tanişiyorsun dertlesuyorsun dert ortağım diyorsun saygılı davranıyorsun ve bı bakiyorsun aniden silmiş seni hatta engellemiş. Ortada hiç bir sebep yokken
Karaktersizlik değil de nedir bu
İncinmiş din dedi, okumuş adam hayatını ss... Millet diyemedi 😂😂
Eskiden öyleyim de şimdi aranır oldum kaybettirdim kendimi faydası da oldu
İncitmemek ve incinmemek kalbi selim olmak lazım incitmemek kolay da incinmemek çok zor
Evet çok hassas biriyim çok çabuk incinirim
Bazen buluttan nem kaparım bazen umursamaz
Güzel paylaşım yüreğine sağlık
Hayır eskisi gibi değil
Evet hassas birisiyim ben.
Asla
Hıhı evet 🥺🥺🥺
Hiç öyle huylarım yoktu.
Artık değilim.
İncinirim ama toparlarsam incitirim de 😏
Pek belli etmesem de öyleyim
İncitmezsen incilmezsin..🥂👑