AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Ben dürüstlükle bir şey kaybedildiğini düşünmüyorum. Ele geçirilecek bazı sahtelikler ele geçmiyordur, o kadar. O da olmayıversin.
yanlışş
Doğrusunu siz söyleyin? @çipjojuks
dürüst olunca çok şey kaybediliyo duruma göre değişir yani
Olmamak gerekiyor ama dürüst insanlar çizgisini bozamaz bende ciddi anlamda ve iyi niyetle kaç yıl aşk aradim yok ama arkadaslar hergün bir kizla çıkıyor ve kizlar bunlara nasıl inanıyor anlam veremiyorum..
örneğin cebinde 1.000 tl var sana soruyorum kaç liran var sen diyosun ki 1.000 tl ben hepsini çalarım , paranı (merhamet ve duygularını ) bana göstermez veya param yok dersen olmayan bişeyi çalmaya kalkışmam ;)
ben hep dürüst oldum sevdim ama kaybettim kötü olacaksın sevmiceksin umursamicaksın yalan söyliceksin iki yüzlü olacaksın ki sevilesin ha bide alaycı olucaksın insanları küçümsiceksin bak bakalım noluyo seni kral yaparlar
Aslın da dürüst olmak gerekiyor ama o kadar şerefsiz namussuz varki senin dürüstlüğün den saflığın dan faydalanmaya çalışıyorlar.
Kaybeden sen değilsin abi karşındaki kişinin kişiliksizliğinden kaynaklı bir olay dürüst olunca kazanacağın kişilerle ilişki kurmaya çalışacaksın
bir gün olur kazanırsın, başkaları dürüstlükten anlamıyor diye sen niye kendini bozasın..
Bozmuyorum zaten
bende kaybedenlerdenim. mutlu muyum hayır ama yine de dürüst olmaktan memnunum
İnsanlar kendileriyle ilgili olumsuz yonlerin yuzlerine vurulmasini hazmedemez.
çok tipsizsin
@çipjojuks 30 yasinda özgüvensiz bir ergen degilim ama:)
bak dürüst olursan karşındaki insanda sana böyle saldırır :) bu yüzden dürüstlük kavga çıkarır soruyu soran kardeşim :) tipsiz falan değilsin normal bir insansın sadece davranışlarını düzeltmen gerek
Cikarirsa cikarsin sen kimsin ki:) @çipjojuks
anana sorsana delikanlı :)
O... pu evladı:)
Dürüstlük altın gibidir. Uzun vadede her zaman kazandırır...
cunku durustluk bu ulkede kısa vadede prim yapmaz ama uzun vadede emin ol kazanan durust insanlar olacaktir. her devrin adami degil her devir adam olmak lazim
Bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum. Herkes hep der ben yalanı sevmem, ben hiç yalan söylemem ama gerçeği yüzüne söyleyen insanı kimse de sevmez.
Kesinliklee
Afedersin ama bu zamanda gerçekler insanlara batıyor. Yalan söyleyip huyuna gidip boyun eğip her dediklerini yaparsan kral sensin öbür türlü doğru yolda olursan kimse seni insan yerine koymaz.
Yalan söyleyerek kazanacağım birini, doğru söyleyerek kaybederim daha iyi.
Onlara istedikleri olmadığı için yani onlara göre bir cevap olmadığı içindir.
insanlar doğruları görmekten kaçıyorlar çünkü o yüzden yalana sarıla sarıla dürüst olmak kötü olur oldu
Aynen öyle
Dürüst olarak menfaatperestliğin parçası haline getirerek kaybetmek yerine güvenilir olup 'emin' sıfatına nail olmayı amaç edinip yaradanın rızasını gözettiğimizde kazanan oluruz :/
Aşk ilişkilerinde doğruları söylersen, itici olursun.
Yalan söyleyip, yalakalık yaparsan kral olursun.
Yani kısaca doğruları değil, onun doğrularını söyleyeceksin.
Yoksa aşk sürmez.
Aynen öyle ne yazik ki
durustluk bu ulkede light kola gibidir reklami iyi tadi kotu
az kazanayım çok kaybedeyim yeterki kaybettiklerim dürüstlüğümden olsun
Guzeldi
teşekkür ederim :)
Evet kaybediyoruz? Ama dürüstlük, le kazandiklarim bana yetiyor şükür
Her şeyi. "Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" sözünü bildin mi?
İnsan dürüstlüğünden kaybetmez. Sadece nerde ne zaman dürüstük yaptığına bağlı olan bir durum bu.
dürüstlükle densizliği birbirine karıştırmamak lazım.
Karşındaki insana onun duymak istediklerini söyle ve kazanan ol. Hayat böyle maalesef.
Tam da öyle
Dünya dürüstlük nedir bilmezken sen dürüst olunca ters tepiyo malesef. Biraz kötü olmak gerekiyo
Kaybettiğin sandıkların belki de kurtulduklarındır.
Olabilir
çünkü gardını indirmiş ve savunmasız oluyorsun. kötü niyetli insanlar da kullanıyor, böylece kaybediyorsun... olmamak lazım
Bazen yalan söylemek her iki taraf için de daha kolay, rahatlatıcı yol olarak gözüküyor. Ama her zaman dürüst olanlar kaybediyor diye birşey yok
Kaybettiğimiz birşey yok dostum yanlışın var..
Kazanan daima dürüst olandır..
Ha dürüst insanların düşmanıda çok olur..
kaybedince neden dürüstlükten dem vuruyo bazı insanlar
Dürüst olmaya gerek yok. İlişkide dürüst olmayacaksın hiçbir zaman. Hiçbir zaman ilişkilerimde dürüst olmadım ve kazanan hep ben oldum :)
Bende bunu diyorum işte durust olmayan neden kaybeden oluyor
Çünkü dürüst olunca hata yaptığını kabul etmiş oluyorsun, oysa hata yaptığını hiçbir zaman kabul etmeyeceksin. Kızlar karşılarında hep güçlü erkek görmek isterler, ezilip büzülen özür dileyen adamları istemezler. Her ne kadar dıştan bunu belli etmeseler de bu böyledir.
Bujda haklisin kardeş
Ya ahahahaha hicbit zaman durust olmadin vr kazanan ben oldum:D arkadan kotu adam kahkahasi falan..:)) Yorumunuzdan samimiyet akiyor efendim:)
dürüst olup kaybedebilirim ama sorun değil bu kayıplar yalnızca bu dünya için geçerli olacak. ben mücadelemi yaparım. dürüst olmak herkesin hoşuna gitmeyebilir gidenler zaten çevremde olsun yeter bana
insanlar duymak istediği egosunu tatmin edecek laflar bekliyor. Dürüst olan kişi her zaman istismar edilir. Dürüstlüğünü ve senin ona güvenini kullanır.
genelde aşk işlerinde oluyor. ama galiba benim anladığım şu. dürüst biri, saf salak tepki vermez herşeyi kabul eder sesi çıkmaz susar oturur. bazılarının algıladığı bu.
Çünkü insanlar gercekleri istemiyor
Hep yalanlarla mutlu olmak istiyorlar
Duymak istedikleri seylri bekliyorlar...
Olabilir
kaybetmiyosun elinde kalanların değerini anlıyosun kaybeden dürüst olmayanlar
bu çevrendeki insaların sahtelikleriile alakalı çünkü dürüst olmak zordur dürüst olunca seni kabul etmeleri zordur, sen hep doğruyu söylersin ve herkesin yanlışını açıkça yüzüne söylersin ve kimse yanlışının yüzüne vurulmasından hoşlanmaz
insan övülmek ve yücelmek isteyince
kendisinin pofpoflanmasını ister
buda yalandan geçer
Çünkü "Dürüstlük pahalı bir mülktür..
Ucuz insanlarda bulunmaz."
Balzac.
Yalan söyleyince kazandığını zannediyorsun. Dürüst olunca da kaybettiğini.
Sen dürüst ol bu dünyada ne kaybedersen diğer dünyada kazanırsın demişler
bunu cevabını bende bulmus degılım bulursan ilik benı ara
Söz
Dürüstlük artık pek kullanılmıyo malesef insanlar dogruyu unutuyo yanlışa yöneliyorlar vee dürüstlük suc yalancılık iyi oluyo...
Sana katiliyorum bazi insanlarımız maalesef öyle
Aynen
Çünkü insanlara dogruların söylenmesi ağır gelir dürüst olmak Güzeldir ama anlayabilene.
Aynen öyle
Ya bunlar ne mantıksız laflar. İyi olunca kaybediyosun, dürüst olunca kaybediyosun vs. Yok öyle birşey arkadaş.
Dürüstlüğün kaybettiğini görmedim şimdiye kadar... asıl dürüstlükle buldukların asla kaybedilmeyecek şeylerdir...
Çünkü insanlar gerçekleri değil hoşuna gidenleri dutmak ister hepsi halt yemiş.!
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış kanka :-D bu devir yalancılık devri
aslında dürüst olan kendi benliğinde kazanıyor ama başkalarının çıkarlarına göre bu durum değişiyor
Güzel bir soru neden bilinmez ama sanırım bunlar hep ''bahaneler''...
Cunku nezaman durust olsan, enayi yerine koyuluyorsun.
Duymak istediklerini değil, gerçek olanı söylüyorsun çünkü.
Dürüst olma bosch muhabbetlere girme hayat senindir
bilemiyorum ama bundan sonra dürüst olmayacağım sanırım
Canini mi acittilar
evet hem de çok
Anlat derdini
hayır :( anlatamam
Peki anlatmak istersen dinlerm
tamam
çünkü ortam bozuldu dürüstlüğe hakka önem veren insanların sayısı azaldı. O yüzden hem iyi olup hem kaybetmemeye çalışıyorum sanırım en doğrusu bu..
durust olursan siradan insan gibi gorur ama yalan soylersen gozunde istedigin sekli verirsin bu yuzden iste
Evet bazen dürüst olmamak lazım.
Bu aşk ilişkilerindedede geçerli.
Dikkatli olmak gerekiyor çok önemsesen bile çok belli etmeyeceksin.
Dürüst insanlar sevilmez çünkü. Gerçekler acıdır çünkü. Yalakalar, sahteler sevilir bu hayatta
bende hep dürüst olmak bir işe yaramıyor, dürüst olmamak mı gerekiyor? diye soruyorum kendime