Merhaba! Ne yazık ki dürüst olmak her insanın yapabileceği bir şey değildir ve dürüst insanlar genelde sevilmezler peki siz kaybetmek uğruna dürüst oldunuz mu?

Merhaba! Ne yazık ki dürüst olmak her insanın yapabileceği bir şey değildir ve dürüst insanlar genelde sevilmezler peki siz kaybetmek uğruna dürüst oldunuz mu?

Dürüst insan olmak evet, ilk başta kaybettirir gibi gözükür; fakat zamanla kazandırır. Çünkü zaten kaybettiğin insanlar, dürüstlüğe tahammülü olmayan insanlardır, dürüstlüğü sevmeyenlerdir. Yani bu gibi insanların hayatında olmaması daha anlamlıdır. Çünkü onların gidişi ile yerine dürüst insanlar için yeni bir yer açılır ve “bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim” mantığı ile bu gelen dürüst arkadaşların kalıcılığı da daha uzun ömürlü olur. Kalabalık arkadaşlıklardansa 2-3 tane sağlam dost her zaman daha iyidir. ✨
Dürüst olmak bana kaybettirmedi. Dürüstlüğümün değerini bilmeyenler beni kaybetti.
Teşekkürler 🪻.
Evet, dürüst olmak bana çok şey kaybettirdi ama kaybettirdiklerinden daha fazlasını kazandırdı aslında 🙃
Bazı insanlar gerçeği duymaya hazır değil, egosu incinince de senden uzaklaşıyor.
Ama uzun vadede yanımda kalanların hepsi “dürüstlüğe değer veren” insanlar oldu.
Bence mesele şu: Dürüstlüğünü kime, nasıl ve ne zaman göstereceğini iyi ayarlamak 😉✨
Cevap
10Cevap
Yeri geldiğinde evet kaybettirdi.
kaybettirdi ama devam.
Kaybettirdiği tek şey yanlış insanlar oldu tabi buna kaybetmek denmez
Ona ben kayıp olarak bakmıyorum dürüstlükten en fazla yanlış kişileri kaybederiz ki bu da bir kazançtır
Sen doğruyu söylersin diye bana sorarlar ama ben bu durumun dürüstlüğün bir faydasını görmedim
Dürüst olunca kaybeden değil kazanan olursun. Çünkü için rahattır 🥰 bir de dürüstlükle kırıcılıgı ve gereksiz konuşmayı karıştırmamak lazım 💃
@KüncülüZadeHanım kaybeden olur dürüstler iyiler ;)
@KaradenizliBeyfendi katılmıyorum.
İyi insanların cehennemidir demiş yazar :)
@KaradenizliBeyfendi bence bazen fazla dramatize ediyoruz bazı şeyleri. Evet zor oluyor hassas kalpler için bu dünyada yaşamak. Ne yapalım ama yaşayacağız 😋 keyif alalım en azından 💃
Keyif mi ahahah :) daha özgür olamıyoruz ki ne keyfi :)
@KaradenizliBeyfendi biraz moraliniz bozuk galiba 🙂 mali konulardan kaynaklı özgürlük olmuyor günümüzde evet. Özgür olmaktan kastınız ne?
Mali konumu yok öyle bir sıkıntı ;) yani ne bilim rahat olmak arkadaşlarla gezmek biraz rahat takılmak devamlı eşinle dip dibe olmamak seni bunaltıp doğmaması
@KaradenizliBeyfendi şu an evli olmak istemiyorsunuz galiba ! Evli olsak da arkadaşlarla görüşebiliriz ama eşiniz çok mu kısıtlıyor? Mali konularda zorlanıyoruz biz eşimle. Çok güzel gezip dolaşır muhabbet ederiz kısıtlı imkanlarla bile 🥰
Aaa ne güzel bak sevindim sizin adınıza bizim çok ortak alanımız ilgimiz yok gezip dolaşmak mı aman aman kıskançlığından o kadar sıkıldım ki bunaldım ki çok kısıtlayıcı kendi arkadaşlarıyla takılsın yeter bana ızdırap olmasın
@KaradenizliBeyfendi peki kritik bir soru soracağım. Bu kıskançlığın sebebi nedir sizce? Güven yıkıcı biseyler gördüyse veya şahit olduysa ondan olur genelde
Yok öyle birsey yaa hep kendi kuruntuları yani istersen gel konuşlm
@KaradenizliBeyfendi kadınlar durduk yere kuruntu yapmaz 😉 size iyi günler.
Yapıyor ama sorun mu olur sizinkiler mi ksıkanç
dürüstlükten kaybedeceğim hiçbir şey umrumda olmaz
Sevilmediğimi hissediyorum bazen ama dürüst olmaktan asla pişman olmadım.
Kaybettirdi.
Kaybettirdiği yerden de kazandırdı.
Her seçimdir diğer tüm etkenlerden bağımsız kaybetme kazanma olarak bakmam
Çook kaybettirdi bu dünyada hep kolpacılar seviliyor ama sağlık olsun
Evet bazı zamanlar üzüntü kırgınlık ve kayıp olduğu zamanlarda olduğu çok oldu, ama en azından vicdan rahatlığı sağladı
bu görselin dürüstlükle ne ilgisi var
Yo kaybetmedim dürüstlük her daim iyidir
Hayır. İstemesem de kazandırdı.
Kaybettirdi ama dürüst olmaya devam
Kaybetmenin en güzel hali
Ne yönden baktığımıza göre değişir bu
Dürüst olan asla kaybetmez
Hayır
Her zaman kazandırdı
Kazandirdi
Kiymet bilinmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?