Hayırcevap yönünü çok seviyorum. Gerek ukala olması gerek aşırı zeki olması beni kendine bağlıyor, epeydir takip ediyorum programlarını, sevmediği kişilerin ağızlarına azotlu boşaltımını hiç belli etmeden yapar.
Eski programları da seven biri olarak şu an yaptığı aşırı derece de tanıtım içeriyor, nerde o eskiler dedirtiyor.
"Düşen sütyen askın yok. Canını acıtan ağda, cımbız yok. Duştan sonra saatlerce uğraşacağın saçın yok. Karnında taşıyacağın bebek yok. Sancısını çekeceğin reglin yok. Cinsel ilişkiye girsen kaybedeceğin hiçbir şey yok. Tek başına gece dışarı çıksan laf atacak kimse yok. Şort giysen bakacak insan yok..
Altı üstü bir adam olacaksın. Onu da olamıyorsan geber daha iyi. "
Demiş gönlümü fethetmiştir.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Boyu kısa, kulakları kepçe, burnu kocaman ve kemerli. Aslına bakarsan çekici bir adam değil. Ama fıstık gibi kızları kendisine çeken bir özelliği var oda zekası ve özgüveni. Bir de kadınlar genelde kendilerine kötü davranan erkeklerden etkilenir. Okan Bayülgen çok güzel başarıyor güzel bir kadın veya adam görünce baya bir takılıyor ona:) Çekingen, mütevazi birisi olsaydı kimsenin bu kadar dikkatini çekmezdi diye düşünüyorum.
40 Yorumla
önceleri sevmezdim okanı daha çok beyaz'cıydım. özellikle lise zamanlarında ikisi karşılaştılırdı sürekli. yaşım büyüdükçe herifi anlamaya, çözmeye başladım. Artık Beyaz show izlemez oldum, bana göre Okan daha kaliteli sunucu. Oyunculuğunu sevmeyen zaten yoktur heralde :)
01 Yorumla
+1 yılZeki biri.. Ülkemiz için gerekli insanlardan birisi.. ve o karşıt duruşunu her zaman sevmişimdir mevcut sisteme isyanını dile getirmesini biliyor.. muğlada tanışmıştım kendisi ile sohbeti harika..
059 Yorumla- +1 yıl
tanışmak o kadar zor değil ki rastlandıydı benim tanışmam tatilde :) programına gidip tanışabilirsin.. ya da okullara geliyor bazen o zaman da tanışabilirsin.. Ama gerçekten tanışılması gereken azcık sohbet edilmesi gereken biri
- +1 yıl
Sen onunla uğraşırsın dikkatini çekersin.. foto yu aradım bulamadım okan abinin benim yonca evcimik in olduğu fotomuz vardı atıcaktım.. bu arada yonca evcimik de çok tatlı bir abla.. mercimek abla diye dalga geçiodum :)
- +1 yıl
okanın yok mercimeğin var :))
- +1 yıl
https://twitter.com/okanbayulgen sosyal ağlardan ulaşmayı deneyebilirsin ;)
- +1 yıl
ya bu ünlüleri neden bu kadar büyütür ki insanlar.. onlar da bizim gibi.. senin nasıl bir amacın var bilmiyorum ama okan abi ciddi bir insan söylemedi deme :)) ona göre yaklaş.. bu aşkına karşılık alamayacağına da eminim bunuda bil :)
- +1 yıl
ciddi bir insan olduğunu biliyorum tanımasamda tüm söyleşi ve röportajlarını dinledim. gözümde büyütmüyorum ama adamın 4 milyon takipcisi var beni onca takipci içinden görmesi zor bunu söylemek istedim. ve adam benden 30 yaş büyük aşkıma karşılık beklemiyorum zaten sadece tanımak isterim. sen çok şanslısın...
- +1 yıl
bir çok ünlü ile tanışma imkanım oldu.. ata demirer de çok şahane bir insan..
- +1 yıl
tamam daha fazla bir şey yazmıyorum :(( ağlama üzülürüm..
- +1 yıl
diğer yorumları okudum çoğu saçmalamış onun da bir insan olduğunu unutanlar var.. show dünyasının gerektirdiği gibi davranıyor..
- +1 yıl
Belkide yıkılması gereken bir düşünceydi ve bunu yaptım.. ama şunu bil bu sene yazlığa gittiğimde karşılaşırsam söz senden bahsetcem.. müthiş bir hayranın vardı diye..
- +1 yıl
saatlerce sohbet edilebilecek bir insan..
- +1 yıl
Piknikte gordum ilk uzaktan sonra gittim tanistim erkek arkadaslari filan vardi oyle sohbet ettik bir kac kez denk geldik oyle bayaa sohbet ettik ulke hakkinda gencler hakkinda..
- +1 yıl
sarıldım tabiki de hatta okan abi benden senin gibi iki tane bayülgen çıkar demiştim :)) şanslı olduğum söylenmez ben şansımı kendim yaratmaya çalışırım genelde..
- +1 yıl
sana söz söylicem :)) ayrıca tramisu bende çok seviyorum..
- +1 yıl
yazın gel muğla gümbet taraflarına olur :)) harbi harbi bir çok ünlüyle tanışırsın.. aynı mekanda karşı masamda yemek yiyordu Burcu Esmersoy sallamadım bile :))
- +1 yıl
takıntı yapma bu kadar programına da bağlanabilirsin.. takıntı yaparsa ilerde büyük sorun yaşarsın daha 20 yaşındasın..
- +1 yıl
olabilir tabiki de gidebilirsin..
- +1 yıl
ben bu zamana kadar hayallerimi gerçekleştirmek için çok uğraştım ve oldu bir kaç hayalim daha var onları da gerçekleştirirsem süper olacak.. tabikide uğraş hayallerinden vazgeçme.. okuyor musun? bu arada adın ne?
- +1 yıl
memnun oldum mine ben de sezgin.. özel sebebi yoksa neden bıraktığını bilmek isterim.. insanların hayat hikayelerini dinlemek sıkıntılarını paylaşmak hoşuma gider..
- +1 yıl
bende memnun oldum sezgin. lisede en yakın arkadaşım yani ben öyle sanıyodum işte lise 3 e yeni geçmiştik 2 ay falan anca sınıfta arama yapılıyodu bunun çantasından bişeyler çıktı falan sonra bunu müdür çağırmış meğer bu hap kullanıyomuş bizde bununla kardeş gibiydik hiç ayrılmazdık müdür polis çağırmış buda ifadesinde Minede kullanıyor yarısı onun demiş sonra ortalık karıştı anlayacağın ailem girdi olaya durumu anlayınca onunla aynı okulda okumamı istemediler başka okula geçmemi önerdilerde ben o sinirle o kafayla herşeyi reddettim sonra aklım başıma geldide açık öğretime kaydoldum zaten arkadaş kazığı yedim anlıyıcağın...
- +1 yıl
offf yaaa :(( çok üzüldüm ya.. niye değer verdiğimiz insanlar ilk tekmeyi atanlar oluyor ki.. Neden adalet yok..
- +1 yıl
Açık öğretimi bitir her şeye inat tamam mı? Söz ver bana ve kimseye hakettiğinden fazla değer verme.. Şimdi ben biraz ağlicam görüşürüz yine sonra istersen :(
- +1 yıl
hep böyle kime değer versem kazık yiyorum 1 senelik sevgilim vardı bak düşün biz sevgiliyken beni bikez aldatmıştı affettmiştim aptal gibi biz onunla birlikteyken annem dil eğitimi için new yorka göndermek istedi beni bende sırf onun için böyle bir fırsatı reddettim. ama o naptı aptal arkadaşlarının peşine takıldı beni hiç düşünmeden fikrimi sormadan bastı kıbrısa gitti o günde o benim için bitti içimdeki bütün sevgi o gün öldü.
- +1 yıl
Ben oniki yıllık evlilik düşündüğüm insan tarafından kendi evimde aldatıldım :((
- +1 yıl
seninle alakası yok kendi sorunlarıma ağlıom ben :(( anne babanın kıymetini bil :((
- +1 yıl
öyle görünmek zorundayım yoksa millet daha da ezmeye çalışıyor yoksa :(
- +1 yıl
yok benim gayet iyi bir hayatım var şuanda zaten.. aile şefkati yok sadece..5 yaşından beri türkiyedeyim ailem yurt dışında.. ben onları o zamandan bu yana 500 gün falan görmüşümdür senede 15 20 gün falan :((
- +1 yıl
bir an önce ekonomik özgürlüğünü eline almalısın..
- +1 yıl
onlar Almanya da yaşıyorlar.. beş yaşıdna türkiye ye teyzemin yanına yolladılar beni.. lise 2 ye kadar onlarda kaldım lisede 2 yıl yurtta kaldım.. üniversitede 2 yıl yurtta yıl evde yalnız kaldım.. şimdi yine yalnız yaşıyorum çalışıyorum..
- +1 yıl
ya işte yazın 15 20 günlüğüne geliyorlar tatilde görüşüyoruz işte onlar giresuna gelmezler muğlada yazlığa geliyorlar orda görüşüyoruz.. bütün hikayemi anlattım herkes öğrendi :)
- +1 yıl
hahhaha :)) dehşet platonik bişey ya :)) benimde platonik aşkım demet evgar :)) ben söyledim gerçi ama bek etkili olmadı :))
- +1 yıl
:)) gözlerine bittim ben Demet'in :)) mineeee nerelisin sen :) İstanbul mu?
- +1 yıl
Giresunluyum :)) ya mesaja gelsene burdan zor oluyor :))
- +1 yıl
sen yaz bana o zaman :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Sevmemek için pek çok neden var ama neden bilmiyorum soğuyamadığım, nefret edemediğim, sevmekten vazgeçemediğim bir adam kendisi. İçten içe Okan'a aşık olduğumu ama kendime bile itiraf edemediğimi düşünüyorum bazen. Çok seviyorum, bayılıyorum hatta; gülüşüne, konuşmasına, tarzına... Halbu ki dedim ya, sevmemek için pek çok neden var.
Garip.03 Yorumla
+1 yılŞişirme ve gereksiz özgüven harikası. Eskiden (sen gibi 18'lerdeyken) vay beee derdim adam ne marjinal.
Sonradan anladım ki ortada marjinal bir durum yok, zeka dediğin laf ebeliğinden ibaret bir durum.
Programlarını önceden izler ve severdim artık 10 dk tahammül edebiliyorum Okan'a, konuklarına ve saçma sohbetlerine.10 YorumlaYa neresi karizmatik tövbe tövbe ya maymun gibi adam ya hele o 90'ların sonunda iğrençmiş. Bence çok egoist ve alaycı birisi. Ses tonu da çok kıl. Ülkede bedavadan para kazananlar arasında Acun ile Okan en başta yer alır bence
210 Yorumla
+1 yılikiyüzlü , çıkarcı , yavşak, bücürün teki. Neymiş okan çok zekiymiş. Karşısına zeki bir adam çıkmış mı hiç şimdiye kadar bu yargıya nasıl varıyorlar anlamıyorum. Programına da gitmiştm ünv de çocuğun biri bayılmıştı hemen korktu kaçtı hıyarto
017 Yorumla- +1 yıl
söylediklerim aynen doğru gezi eylemlerinde ikiyüzlü ve çıkarcı olduğunu gördük. Çok zeki diyorlar onunla ilgilide bir kanıt yok. programda da çocuk bayıldı dj ece toprak gelmişti taşşkur ederdim diyen kız :) program sonunda bayıldı çocuk bu hemen topuk yaptı kayboldu ortadan allahtan doktor varmışta ögrencilerin arasında ilglnedi hemen ilk müdaleyi yaptı. Koskoca stüdyo da bir tane doktor olmaz mı
- +1 yıl
ne denek o ne yapsın senin programına gelmiş izleyici misafir stüdyoda olan herkes in can sağlığın İSG Ve TCK ya göre program yapımcısı ve firma sahibi mesuldur başında ayrılmayacak öyle hemen kaçmak yok. Sokakta bayılan hiç tanımadığın adam gördün ne yaparsın terk edip gider misin sen çocuk :)
- +1 yıl
sen çocuksun senin bu cevap ı vermen normal ama onun vermesi normal değil
- +1 yıl
çocuksusun diyorum.-Q
- +1 yıl
tanışalım o zaman ama neyse tanışmayalım hemen 3 günde aşık olursun diger mağdurlar gibi :D
- +1 yıl
okan mı :D
- +1 yıl
işte o yüzden çocuksun çünkü çocuk olmasan okan ın sadece görüntüden ibaret olduğunu bilirdin neyse zamanla ergenliğin geçecek büyüeceksin sonra yavv ben ne kadar salakmışım okan mokan gibi ergen işi adamlara hayran oluyormuşum ama en az bir 7,8 senen var :D
- +1 yıl
aynen öyle ergenliktir. çünkü adamın pozitif anlamda ürettiği herhangi bir şey yok komik desen değil hiç bir numarası yok sadece boş boş konuşuyor saçmalıyor , saçmalayan adamları da ergenler ne istediğini bilmeyenler sever. Desen ki misal Cem yılmaz okey derim adamın esprileri zeka kokuyor, yakışıklı değil ama komik, dilimize de bir sürü deyim kazandırdı
+1 yılZeki, kafasına göre takılan, kimseyi iplemeyen, kendisiyle barışık ve karizmatik bir adam. Kimse umrumda değil, sebebi bir çok kişiden bir seviye farklı düşünebilme yetisi.
11 YorumlaOldum olası sevmiyorum o adamı bir tek bende mi oluyor acaba anlamadım gitti.
51 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı. Zeki, fakat abartılıyor. Sistemi eleştirir, fakat sistemin parçasıdır. Büyütmeye gerek yok. Ayrıca, hiç bir dişi, kız olsun kadın olsun, çirkin bir erkeği sevmez. Seni rasyonel düşünmeye davet ediyorum.
213 Yorumla
+1 yılAilecek sevmediğimiz konusması olsun hareketleri olsun yasına uygun olmayan cukum kadar boyu olan karaktersiz biri iste izleyenleri buyuk cogunluguda ergenler lafi bel altina vuruyor ya o hosuna gidiyor bebelerin :)
15 Yorumla- +1 yıl
Gayet seviyeli ;)
- +1 yıl
Sen bu adamda ne buldun :D
Cahil insan sevemez o adamı anlamak için bile belli bir zeka seviyesi lazım. Zeki, söylediği lafı adresine dolaylı veya direk ileten şahıstır kendileri. En iyi talk show sunucusu denilebilir. Hakimiyet seviyesi yüksektir. Herkes anlayamaz :)))
05 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNe zevk var sende de ya yakindan gorsen oyle dusunmezsin
14 Yorumla- +1 yıl
Hic bir albenisi yok cok suratsiz ukala bir tip iste maksat karalama degil ama vatandas arasinda durum bu
- +1 yıl
Dedigim gibi zevler ve renkler faktoru ama aysen grudanin erkek hali bence sende ilerde atlatirsin bunu )))
Çok yavşak ukala bel altı vuran konuğunu süreki küçük düşürmeye çalışan karimazma denen şeyin k'sı olmayan şovmenlik anlayışını çok altında kalan zatı muhterem beyaz on basar ona
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. Patavatsız. Bilgili çok ukala hiç sevmem kendisini programını göreyim hemen degistiririm.
47 YorumlaBu ülkede zekasına hayran kaldığım tek komedyen Cem Yılmaz'dır. Okan kadar ukala bir insan görmedim. Programına alıyor, sadece giydiriyor. Cem Yılmaz'ın kalitesi yaptığı esprilerden belli zaten...
00 Yorumla
+1 yılEgoist ve insanların hatalarını herşeyini yüzüne vuruyor.
03 Yorumla- +1 yıl
neresi iyi ya :) İnsanları küçük düşürmekten zevk alıyo adam :)
İyi adam severim. Nejat işler ve okan bayülgeni severim. Harbi adamlar
01 Yorumla
+1 yılKarakter olarak zerre sevmem kendini beğenmişin teki ama oyunculuğuna şapka çıkartırım iyi bir aktör..
13 Yorumla- +1 yıl
Komser şekspir =)
+1 yılidolüm olarak okan bayülgeni görüyordum onun gibi talkshow starı olmak falan hayla öyle bir düşüncem var hayal daha çok
02 Yorumla- +1 yıl
inşallah :)
+1 yılReklam seslendiren, televizyonda program sunan bir adam. Üretken bir kişi değil. Yaptığı programda zeka belirtisi yok. Zeki biri olsa üretirdi (Bkz. Cem Yılmaz) ama ortada birşey yok. Pek iyi düşünmüyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. İyi biri. Favori bölümüm kamera arkası dediği bölüm. Tvdeki komik şeyleri iyi buluyolar :)
03 Yorumlaokan cok birikimli bakış açısı derya olan bir adam beyazdan çok seviyorum
04 Yorumla
+1 yılKendini 4/4'lük sanıp insanları assaladığını düsünüyorum.. Maalesef ama 4/4'lük değil boyuda benim yarım kadar maalesef
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca espiri yeteneği yok!
- +1 yıl
Aahahahha ciddn yarım kadar adam. Boyum 182
- +1 yıl
Zekası olan insan espirileriyle belli eder kendini.. Kaliteli espiri bel altı vurmak değildir dikkat ediniz!
Cok mu akilli yoksa cok mu salak oldugunu yillardir cozemedigim ama sonuc olarak bu iki tipi de sevmedigim icin ayar oldugum bir insanevladi
02 YorumlaZekası çok yüksek bir adam :D zaten incici Bu arada inci demişken sevdiğim bir abimin sözü em EAEGS altını şer incisi ker :D
043 Yorumla- +1 yıl
Ya şaka bir tarafa BAYÜLGEN göründüğü gibi biri değil çok zeki bir insan yani konferanslarını izle anlarsın zaten mesela bir konferansında sigara içiyodu arkadan bir seyirci kalkıp rahatsiz oluyorum dedi niye dedi dumani geliyo taa en arkalarda ya :D tani bayulgen azinin payini veriyo o ayri bisey izle kesin öneririm yani ;D
+1 yılBiraz değişik bir tip uzaylı gibi sağa soşlu belli olmaz patavatsız biraz ama seviyorum deli dolu iyi adam ):))
05 Yorumla- +1 yıl
yani 2000 yıllından beri nerdeyse tüm yaptığı programları izlerim :)))
- +1 yıl
öylede neden bilmiyorum çok sevmeyeni var adamın patavatsız olduğu için galiba sevmediği insanı direk söylüyor programda :))) birde yalaka değil ondan seviyorum
+1 yılTek bildigim elmalili hamdi yazar gibi birinin torunu oldugu
11 YorumlaAbartiyo biraz. Ülkede seks konusulmasina farkli bir gozle bakiliyo adam bunu kirmaya calisiyo ne guzel ama bunu yaparken de abartiyo bazen
011 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı adam valla. Programını izlemiyorum o saçma tavırları yüzünden, nası bu kadar seveni var onu da anlamıyorum. Ama akıllı adam yani.
02 Yorumla- +1 yıl
Hmmm.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHazırcevap, gevşek , ukala, sapık, sestonu iyi, itici çirkin ötesi bir herif. Zeki olduğunu düşünmüyorum. Yabancı talkshowlardan çalıyor.
10 Yorumla
+1 yılbence o adamin ses tellerini cekip al gerisini 68 yerinden bicakla
01 Yorumlafazlasıyla zeki ve kurnaz bir adam bazen konuşmaları hareketleri beni rahatsız etsede bazı tavırları akıllıca
10 YorumlaZeki bir adam aynı zamanda ukala severim tarzı güzel ;)
02 YorumlaEvet aptallari eze eze konusuyor dalga geçiyor. zeki ve gayette kültürlü , bilinçli bir şahıs. Ne konuştuğunu biliyor. ama bazen abartabiliyor oda tv formatina uyumundan dolayı :)
00 Yorumla
+1 yılBayılıyorum ona ya. Çok komik. Sende her kelimende haklısın. *-*
00 Yorumlabence malın teki cüce ve çok çirkin espiride yapamıyor
20 YorumlaKomedyenlik yapmasa daha iyi olabilir başka dalda yarışmalı
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek hoşuma gitmeyen fazla konuşan ve genelde boş konuşan şovmen
20 Yorumla
+1 yılO adam sırf tipten ve boydan kaybediyor. O da olsaymış tam:d tek kötü yanı ağzı çok laf yapıyor.
01 Yorumla
+1 yılo adama bayılıyorum küçüklükten beri onunla büyüdüm idolüm :)
03 Yorumla- +1 yıl
okanı filmde görmek istiyorum artık
+1 yılcok dobra ve dogrulari söyleyen biri, severim ama insanlari bu kadar asagilamamali
03 Yorumla- +1 yıl
hayir, hakedene degil, mesala ögrenciler ariyor veya o begendigi özelligi olan kisileri davet ediyor ama azarlayip komik duruma düsürüyor
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kültürlü bir insan artı sempati ve espri yeteneği ortaya böyle bir karışım çıkartıyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok severdim de zekasından ötürü ama faydalı kullanmıyor son zamnlarda medya maymunluğu yapmaya başladı
00 Yorumlayırtık yırtık bağıra çağıra konuşunca kendini lord sanan bir tip işte...
00 YorumlaSevdiğim en iyi sanatçılardan biridir. Bazen kızdırır ama.
00 Yorumla
+1 yılOna tıpatıp benzeyen onun boyunda bir hocam var seside aynı
032 Yorumla- +1 yıl
Noldu
- +1 yıl
Adamda ki şansa bak :/
- +1 yıl
1.90 boyum var kimse karizma demedi
- +1 yıl
Kendime has davranışlarım var reis derler mesela :/
- +1 yıl
Erkekler :)
- +1 yıl
Ben niye iltifatları erkekelrden alıyorum hep ya :(
- +1 yıl
Biri demişti korkutucusun ama çok iyi birymişsin dedi ama karizmatiksin demedi
- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
Sert duruyorum gülerken fotom sadece bir tane o da hafif gülümseme genelde de öyleym ağır takılıyorum
- +1 yıl
Olamıyorum naif
- +1 yıl
Ancak sevdiğiminin yanında olurum tüm benliğimden sıyrılırım iki yüzüm var dışarıya sert olmak zorundaym ezilmemek için içimde çocuk var ama yaklaşmadan göremezler
- +1 yıl
Çocukken ezemezdimya ezildim
- +1 yıl
Ben masuma acırım
- +1 yıl
Bence zor değil yemek ye , sinemaya git bir yerlere git tanırsın
- +1 yıl
En büyük yaram :(
- +1 yıl
Daha büyüğünü yapamazlar biliyomusun :(
Maymun essek deve bayulgen mi deseler ben diğerlerini secerim
06 YorumlaYaptığı her programı rtük den ceza yiyen adam gibi adam 'dır.
01 Yorumla
+1 yılOnu konusmk bile vakit kaybi hayatimda 10 sny caldin
01 Yorumla
+1 yılİroninin kralini yapiyor bazilari anlamiyor gicik oluyor :D
020 Yorumla- +1 yıl
Anlamadigimiz insanları sevemiyoruz toplum olarak :D
- +1 yıl
Cem yilmaz stand up yapiyo mesela adam kendi esprisine guluyo diye sevmeyen var adam kendi gulmese zaten yapmaz o espriyi :D
- +1 yıl
O da iste hep toplumun ezilmesinden oluyor adam sevmiyor mesela cem yilmazi ama izleyince catliyo gülmekten çelişkiye bak :D
- +1 yıl
Artiste , artistlik yapma diyen tek toplumuz :))
- +1 yıl
Irkcilik desen diz boyu adam kayirma zaten vazgecilmezimiz ohoo bizim insanlar hakkında konussak sabah ederiz benim çok şikayetlerin var :D
- +1 yıl
Millet simdi cikarci ama bize küçükken paylasimci ol derlerdi birde :)
- +1 yıl
Daha mi büyük duruyorum :)
- +1 yıl
Asil sen 19 yaşındaki birine gore ultra olgun dusuncelisin :)
- +1 yıl
Ufak hoş sohbet için ben tesekkur ederim
- +1 yıl
İmkan olsa her zaman :)
+1 yılBence azı bozuk gevşek adamın teki.
104 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten seviyeli yazdım (;
Geriye kalanı yazmadım - +1 yıl
Aynen kardesim
+1 yılTurkiye de en begendigim sovmen olur kendisi. Her yonuyle begeniyorum.
01 YorumlaAykırı bir tip, kendi stiline sahip birisi. Zekası eleştrilemez zaten. Zıpırlığı da var tabi
00 Yorumla
+1 yılSes tonu çok güzel😍
Zeki biri
Bide çok karizmatik01 Yorumlasaçlarına bir şekil veremedi 30 yıldır ona deli oluyorum
01 YorumlaLafı gediğine koyar. Ama bazen çok ciddiyetsiz ve ukela olmasından dolayı sevmeyesim geliyor :D
17 Yorumla
+1 yılZekiligine şüphemiz yok biraz programlarda fazla eziyor insanları :)
00 Yorumla
+1 yılönceden severdim artık programlarını izlemiyorum nedenini sorma nedeni yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten içtenlikle söylüyorum , ukala giyim bilmeyen gereksiz bir showmen.
Beyazıt öztürk...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam acık sözlü aynı ben resmen benim 20 yıl sonraki halim
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Adamın sesine hayranım bende.
11 YorumlaAkıllı , zeki , ve işinde tecrübeli
02 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne