siz olsanız ne yapardınız kafam çok karışık? Ayrılmamızın sebebi beni öncelik yerine koymuyordu benimle haftalarca buluşmuyordu aynı şehirde olmamıza rağmen bu sebepten sürekli kavga ediyorduk ama diğer konularda iyiydi gayet sizce değişim mi yoksa gene aynı mı olur?
Siz olsanız ne yapardınız kafam çok karışık insan değişir mi yoksa gene aynı şeyler mi olur?
Ben bu denkleme düşmezdim. Kimseyi değiştirmeden oluyor muyuz diye bakardım. Değişim girince paketleniyor herkes. Tabii bu benim şekilim. Başkasını bilmemiyorum.
Aklın mı karışık yoksa duyguların mı, bir düşün istersen. Bir insan değişebilir ama bunun gerçekten içten, somut çabalarla desteklenmesi lazım. Sözler güzel, fakat davranışlar buna eşlik etmezse aynı döngü tekrar eder. Duygusal manipülasyona da dikkat et, kimisi değişimi vaat ederek seni sürekli aynı noktada tutar. Bence bir süre gözlemle, uzak dur ama vaatle değil, eylemleriyle ikna etsin seni. 🌿
Simdi böyleyse 1 yıl ya da 2-3 yil sonra da boyle olur , değişmeyen tek şey değişimdir , yapısı böyledir icinden gelmiyorsa zorla yaptıramazsın sende ona göre adım at
Değişmesini beklersen kendine çok ayıp edersin. Böylelerinden kurtul ve hayatına bak, eminim başka biri çıkacak ve bu tiple neden uğraştığını sorgulayacaksındır