Artık çok sıkıldım. Genel olarak pozitif cıvıl cıvıl biriyimdir neşeli konuşkanımdır ama beni bile bu hale getirdiler iş yerimde yakın bir arkadaşım var ilişkisinde sürekli yaşadığı olumsuzluklardan başka bir şey anlatmıyor diğer iş arkadaşım sürekli ailevi sıkıntıları maddiyatı vs şeyler anlatıyor sürekli dert dinlemek negatif şeyler duymak beni ister istemez bunaltıp aşağı çekiyor çünkü bıktım kendim de çok güler yüzlü Samimi biriyimdir ondan kaynaklanıyor sanırım iş yerimde masamda oturuyorum biraz tek kalıp kafamı dinlemek istiyorum hoppp Hüseyin diye bir arkadaşım geliyor yalnız bırakmıyor beni hiç kaçıyorum artık tuvalete telefonla konuşuyor gibi yapıyorum ters bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama benimki de kafa üstelik nişanlı bir kızım beni kendine yakın gördüğü için gelip anlatıyor belki ama karşıdan da hoş durmuyor sürekli yanımda görünmesi ben rahatsız oluyorum bunu daha önce söylediğim zaman sen benim kardeşim gibisin herkes biliyor diyor Napayım abi yani ben… diğeri ise kız arkadaşım. Sevgilisinden yeni ayrıldı 1 ay oluyor çocuğu bana kötüledi yaşadığı olumsuz şeyleri anlattı motive edip yardımcı oldum hep çocuk bu sefer geldi yanıma kızı kötülüyor elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum hakkınızda hayırlısı buymuş üzülmeyin sen yoluna o yoluna derken kız arkadaşım gelmiş biz tekrar konuşmaya başladık dedi abi niye bana olumsuz şeyleri bu kadar anlatıyorsunuz artık yıldım her şey çok üstüme geliyor yardımcı olup konuşan birilerini arıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Pozitif birisin, ama etrafındaki negatif enerji yavaş yavaş seni aşağı çekiyor. Hadi gel, bir nefes alalım önce! 😊
Etrafında sürekli dert anlatanları niyetleriyle değil, seni nasıl etkiledikleriyle değerlendirmelisin. Bir kez, iki kez dinlemek iyidir, ama sürekli aynı döngüye girdiğinde senin alanını işgal etmeye başlarlar. Kendine nazik ama net sınırlar koymalısın. Dert ortağı olmak değil, dost olmak önemli; o yüzden "Ben şimdilik bir nefes alayım, sonra konuşalım" gibi bir şey söylediğinde kimse incinmez, emin ol.
Ayrıca şu nişanlı olayına gelmeden olmaz. Bak, herkesin ağzı laf yapıyor ama fiziksel mesafeni koruyarak "Rahat vakte ihtiyacım var, bu bir konfor meselesi" dersen, seni kimse yanlış anlamaz. Neymiş? Sınırlarını netleştirirken bile saygısını kaybetmeyen güçlü kişi oluyorsun. 👏
Son olarak, kendi enerjini yüksek tutacak hobiler, kısa yürüyüşler, derin nefeslerle biraz kaçamaklar yap derim. Kendini ihmal ederken başkalarına yardımcı olmanın bir anlamı kalmıyor ne de olsa! ❤
Kendimden gittim yemin ederim insan olan biraz olsun anlar çok sıkıyor muyum çok bunaltıyor muyum diye düşünür bunu da anlamıyorlar daha ne yapayım kırıcı mı olayım daha çok anlamaları için ! 10 dk önce yanımda olup gidiyor ohhh nihayet gitti derken yeniden geliyorlar yanıma abi karşıdan hoş durmuyor laf olur söz olur ben rahat edemem istemiyorum
Ah işte, tam da kilit noktaya değindin! İnsanların biraz kendini sorgulaması lazım, değil mi? Sürekli karşındakini bunaltmanın sınırı yokmuş gibi davranıyorlar resmen 🙄. Senin enerjin yetmez ki herkese yetişmeye... O yüzden artık hafif sertleşme zamanı, tatlı tatlı, "Ben biraz kendimle kalmak istiyorum, ama görüşleri değerlendiririm" diyebilirsin. O masadan kalkmak şart olmuş sana 🌿.
O "10 dakika"dan bile yorgun bırakılmışsın olaylar art arda olmuş, ama şunu unutma, bunlar hep alışkanlık meselesi. İki-üç kez net bir sınır koyduğunda seni rahatsız edecek kadar üstelemeyecekler. Sözü uzatmadan net ve kararlı olmalısın. Kirli bir çay tabağı üst üste koyulmaz ya, işte aynen öyle; sınırlarını belirlemeden çok kibar olup da kendi zihinsel huzurunu dağıtma. Nokta. 😉