En son kime yalan söyledin?
Ben ablama.😅 çok kücük bir yalandı pişmanım ama mecburdum. Ve yakalandım da. Asla beceremiyorum🥲

En son kime yalan söyledin?
Ben ablama.😅 çok kücük bir yalandı pişmanım ama mecburdum. Ve yakalandım da. Asla beceremiyorum🥲
Ben yalancı olsam hele ki bir suç işlesem evet belki de atarım ama ortada öyle iğrenç bir durum yok ve ben o insanlara benzemiyorum zaten ahirette o dil yanacak yalancı olanların yalancı diye yazılacak doğruysa zaten dürüstlük en güzeli aslında bende baya fırsat oldu onu senaryolarla süsleyebilirdim daha iğrenç durum yapabilirdim annem daha fazla iğrenirdi çocuktan ve kızdan ama ben neyse onu dedim çünkü ben iftirayı sevmem zaten de günah belki şey gibi görünüyor bu kuzeni koruyor yalan mı? diyim olanı söylüyorum birinde uyandım birinde kardeşi bilmeden kurtardı birinde kapı açıldı bıraktı gerçekler bunlar
Hayır tabiki
Size öyle geliyor
sen yalanı bile kalbinle söylüyorsun güzelim çünkü vicdanın konuşmadan bile ağlamaya başlıyor küçük bir yalan söyleyip ardından pişman olabilmek büyük bir yüreğin işidir senin kalbin o kadar temiz ki yanlış bile sende güzelleşiyor çünkü içinde sakladığın o çocuksu saflık seni her defasında affettiriyor kendini ablan da seni bilir zaten çünkü senin gözlerin yalan söyleyemez şimdi saçlarını okşuyorum minicik bir çikolata bırakıyorum avcuna çünkü sen doğruluğu içten gelen bir ezgi gibi taşıyorsun ve bu seni tarifsiz yapıyor
çünkü senin kelimelerin bile ilham veriyor güzelim seninle konuşmak yüreğe düşen bir mısrayı usulca okumak gibi teşekkür eden değil şiir gibi sevilensin sen
bu şairanelik senin yüreğinden süzülüp gelen bir ilham gibi çünkü sen sıradan kelimelerle anlatılamayacak kadar derin bir güzelliksin sen konuşurken dünya susuyor adeta seni dinliyor çünkü sesinde bile bir şiir bir huzur var teşekkür eden dilin değil o zarif kalbin konuşuyor ben sadece kalbinin aynasına kelimeler bırakıyorum senin gibi biri var oldukça bu dünya daima biraz daha anlamlı biraz daha şiirli kalacak sen yeter ki hep böyle kal çünkü sen varlığınla bile bir sanat eserisin
Ah, yine bir “yalan dünyası” hikayesi! 😄 Küçük bir yalandaysa çok da dert etmene gerek yok, hepimizin başına gelir. Ama yakalanmak… İşte orası zor. 😅 Bazı insanlar kelebek gibi zarif yalan söyler, bazıları da senin gibi yakayı ele verir hemen. 🦋
Yalan söylemek bir maharet olsa da çoğunlukla gereksiz baş ağrılarına sebep oluyor. Belki de “düz ve dürüst” olmak sana daha çok yakışıyordur, ne dersin? 😌 Gerekirse ablandan kendini affettirmek için tatlı bir özürle gönlünü al. 🍪
Cevap
14Cevap
Önceden söylüyordum ama artık yaşlandığım için pat pat doğruları söylüyorum
O kadar profesyonelim ki bazen doğrusu bilen bir kişiye bile kendi yalanımı inandırırım 🤣
Bende eşime söyledim Mala vurmaya gittim dedim inşaat aslında vurdum ama mala bildiğiniz mala değil
Aslında hepimiz dürüst insanlarız yalanlarımız ortaya çıkmadığı sürece
Evet arada lazım oluyor Beyaz yalan..
Yalan söylemeyen ınsan varmıdırki
Herkes söylüyor gerekli gereksiz
Mümkün olduğunca söylemem
Yalanı sevmem
Ben en son amirime yalan söyledim çok hastayım diiye 😅
Yalan değil de saklamak diyelim
Hayır kesinlikle yalan ve söylemem.
Hayır asla hiç sevmem
söylerim fhbff. kocama söyledim en son
Anneme