Sence ben güzel miyim diye bir mesaj geldi bana. Ortalamanın üstündesin ama çok da güzel diyemem dedim. Bu cevap sanırım pek hoşuna gitmedi arkadaşın. :D Peki çok güzelsin mi demeliydim?
Sevmediğim kişiyse yakışmış falan diye yalan söylerim sevdiğim kişiysede doğruyu söylerim başkaları kalıbını kırarak söyleyeceğin ben insan gibi söylerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzel miyim konularında bence yalan söylemek daha mantıklı kırılmasındansa.
Ama başka birisi çok daha kırıcı olursa ne yapacaksın? Bence çok güzel değilsin demek lazım ama çirkinsin falan da dememek lazım xd
Başkası ilgilendirmez ki beni. Kimsenin kalbi kırılmasın ya sonra özgüven eksikliğine de yol açıyor. Kafa takıyor insanlar güzellik konusunu
Kafaya*
ortalamanin ustundesin demişsin demekki güzel bi kiz, çokta gizel diyememi dememliydin..
ben kıramam sanırım 🙄
Hiç yalan söyleyemem hayat saçımı tuta tuta nasıl zorla bana gerçekleri gösterdiyse hepinize de göstericek.
Ya yapamıyorum illa doğrucu Davut gibi söylüyorum karşımdaki üzülüyor o yüzden artık direkt olayı geçiştiriyorum ya da duymamış gibi yapıyorum
Söylediğim çok oldu kırmak istemiyorum genelde yanlış bence yalan söylemek ama o anda o kişi üzüleceği için söyleyemiyorum.
Hayır, söylemem. Ne ise onu söylerim ve de çok güzel kırarım.
Dürüst olmaktan yanayim, yalanin hertürlüsü kötüdür..
Kalp kırmayı sevmem soranlara yalan söylerim 😅 sormadan ben söylüyorsam güzeldir
Hayır söylemem yalan insanın kendisine saygısızlığıdir
Söylemem patavatsızım doğru neyse onu söylerim isterse kırılsın kendi bilir
Sevmediğim kişiyse yakışmış falan diye yalan söylerim sevdiğim kişiysede doğruyu söylerim başkaları kalıbını kırarak söyleyeceğin ben insan gibi söylerim
Yalan söylersem onu kırmış olurum
Evet söyledim de zaten
Sevdiğim biri ise söylerim
Yalan söylemem ama daha yumuşak bir dil kullanırım
Beni yalana zorlayan tek şey, evet.
Evet söylerim kalp kıramam
Konunun ne olduğuna bağlı
Biraz etrafından dolanırım
Güzel miyim diyene dürüst davranın
Hadi cevapla güzel miyim ben? 😂
Bir şeyin gözükmüyor, gözükürse cevaplarım :)
Çok ayıp insna yalandan der güzelsin hahahaha bu arada soruya cevap dürüst olmak iyi
Beyaz yalanlar kırmamak adına.
Söylemem
Evet
Evet.
Söylerim
Bir çok kez 😒
Söylemem
Söylerim
Söyler miyim ki
Hayır
Evet söylerim.
Evt 👍😔