Her fün yediğin yemekten SÜREKLİ bahsediyo musun? İhtiyaç başka, hatta, TUTKU başka, laçkalaştırkmak başka. Öyle olduğu için, olması gereken yere de koyamıyoruz maalesef
Mesela, benim için, biriyle. bir kez konuştuktan sonra bi daha kolay kolay sıra. gelmiyo ona, sıklıkla olması itici geliyo, ama, sizin, sürekli ve aynı tonda bahsediyor olmanız, ortalığı çorba ediyo, bu sefer, olması geretiği kalite de kaçıyo
Ama işte, buna çanak tutan gene sizsiniz. Bi hanım arkadaşım var mesela, geçenlerde, öylesine, gündelik şeylerden bahsedip kafa dağıtasım geldi, kadın hemen "aa, foto isticeksin, şimdi müsait değilşm ki, akşam olsun" falan moduna girdi :) alt tarafı, kahvatıdan, sabah sporundan falan konu açtım yani
İşte, tam zıt ekseninde ki kadınkar da yanlış bana göre, tamamen ket vuran da hatalı. Mesela, başka bi örnekte de, bu kız çokmeski arkadaşım mesela, uzun süre hiç konuşmadı, sonra konuşmaya başlayınca da, sadece seks konuşmaya başladı, yükseldiği her gün vardı mesela, gündelik muabbette hiç yok
Şeye benziyo bu, lahmacun partisi gibi, en zirve menüdür, ama ayda bi yaparsın ve tadı kaçmaz gibi, sürekli de oturup cıvıtmazsın. Ama, mayası bu bu ülkenin. Değişmez.
İşte, maalesef, o yüzden çok bi beklentimmyok zaten. Siyaset için de bu böyle. Herşeyi konuşup, arada siyaset sosu lattığımız arkadaşlıklar daha sağlam. Ama, her lafı oraya getiren adamla olmuyo mesela Bu ülkede, belli bi çizgisi olan adam yalnız kalmaya mahkum
Benim yaşadığım düzende, sayılan s lerin hepsi, veya vaşka kavramlar, bir salatanın içinde ki kombinasyon gibidir. Bende bu dengeyi görebillen nadir kadınlarla, kaliteli muhabbet dönüyo mesela.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Spor ve siyaset
Seks kölesi gibi konuşabilirsin o zaman.
Bama da en az spor geliyo
Derken
Beni en rahatsız esen sırasıyla, aşırı seks, her b. ka bulaşan siyaset, sonra spor. Üçünün de fanatiği kötü, ama sıralama yapmak gerekirse bu
Neden seks ki ihtiyaç ve normal bir şey bu
Her fün yediğin yemekten SÜREKLİ bahsediyo musun?
İhtiyaç başka, hatta, TUTKU başka, laçkalaştırkmak başka. Öyle olduğu için, olması gereken yere de koyamıyoruz maalesef
Mesela, benim için, biriyle. bir kez konuştuktan sonra bi daha kolay kolay sıra. gelmiyo ona, sıklıkla olması itici geliyo, ama, sizin, sürekli ve aynı tonda bahsediyor olmanız, ortalığı çorba ediyo, bu sefer, olması geretiği kalite de kaçıyo
Haklısın ama çoğu insan öyle maalesef
Ama işte, buna çanak tutan gene sizsiniz.
Bi hanım arkadaşım var mesela, geçenlerde, öylesine, gündelik şeylerden bahsedip kafa dağıtasım geldi, kadın hemen "aa, foto isticeksin, şimdi müsait değilşm ki, akşam olsun" falan moduna girdi :) alt tarafı, kahvatıdan, sabah sporundan falan konu açtım yani
Her kadın aynı değil
İşte, tam zıt ekseninde ki kadınkar da yanlış bana göre, tamamen ket vuran da hatalı.
Mesela, başka bi örnekte de, bu kız çokmeski arkadaşım mesela, uzun süre hiç konuşmadı, sonra konuşmaya başlayınca da, sadece seks konuşmaya başladı, yükseldiği her gün vardı mesela, gündelik muabbette hiç yok
Şeye benziyo bu, lahmacun partisi gibi, en zirve menüdür, ama ayda bi yaparsın ve tadı kaçmaz gibi, sürekli de oturup cıvıtmazsın.
Ama, mayası bu bu ülkenin. Değişmez.
Ortasını zor bulursun zaten
İşte, maalesef, o yüzden çok bi beklentimmyok zaten.
Siyaset için de bu böyle. Herşeyi konuşup, arada siyaset sosu lattığımız arkadaşlıklar daha sağlam. Ama, her lafı oraya getiren adamla olmuyo mesela
Bu ülkede, belli bi çizgisi olan adam yalnız kalmaya mahkum
Nasıl beklentin yok kadınlardanmı
Şimdi o kısım biraz karışık.
Evliyim zaten. Onun dışında, işte lafladıklamız da oldu oluyo da. Sorun şu.
Benim yaşadığım düzende, sayılan s lerin hepsi, veya vaşka kavramlar, bir salatanın içinde ki kombinasyon gibidir. Bende bu dengeyi görebillen nadir kadınlarla, kaliteli muhabbet dönüyo mesela.
Ama, sizin ırkın çoğu, ger gün, her dakika, herşeyi sekse çevirebilme eğiöiminde ki erkekleri benchmark alıp, tavrını ona göre ayarlıyo
Ama evli olup başka kadınla konuşman doğru mu sence
Benm etik değerlememdeo kıstas yok işte. O apayrı ve uzun bi konu
Karın aynısını yapsa naparsın acaba
İşte, orada kitliyosun mesela konuyu. Benden bağımsız düşün.
Nasil yani
İşin ahlak boyutuna girersek hiç çıkamayız
Evet ahlaksızsın çünkü
Kendini nerde görüyosun peki?
Ben de öyleyim ama kabul edemiyorum
Zaten sorun da burada. UZun konu, ve nasılsa dinlemek/anlamak istemeyeceğin için, anlatma taraftarı değilim. Belki zaten dinlemişsindir bile