Birileri birşeyleri burnunuzdan getirmiş veya sizi bıktırmış, çileden çıkarmış olabilir. Hangi konuda ne zaman isyan ettiniz?

Birileri birşeyleri burnunuzdan getirmiş veya sizi bıktırmış, çileden çıkarmış olabilir. Hangi konuda ne zaman isyan ettiniz?

Tur olayında artık sıktı bu arkadaşın olayları ilk aynı kişiyi sevdik terketti beni sonra o onunla sinemaya gidiyor nispet yapıyor bana ordan şüphe duymaya başlıyorum sonra diyor ki senin için yaptım bırakıyor ama anca onu konuşuyor engelletiyor sonra öğreniyorum ki çocuğu zorlamış istememiş benimle çıkmak helallik istedi işte internette bir çocuk var ben onu istemedim o benimle çıkmak istiyordu sonra bu arkadaşa diyorum kızma iyi biri kurtulamıyorum sonra diyor ki acıyorum bu çocuğa haberin olsun numarasını aldım ve bunlar çıktılar şok oldum üstüne tehdit edildim aramızı bozmaya çalıştı sonra ne olduysa ayrıldılar ama ben şüphelendim yine ve ağlayarak resimleri sildim ortak hesapdan gittim 2013de mesaj atıyor başkası var diyorum ki acı çekiyorum daha bitmedi trip atıyor gidiyor ben sinirleniyorum sonra o çocuk onu terketti ben ona kötü şeyler dedim orada da 3. defa beni sinir ediyor turla birlikte tehdit ediliyorum çünkü o onun sınavıydı sattığı kişiyle tuzaklar kuruyor umursamadım evleniyor ve doğruysa ettiğini buluyor yani ne demek istiyorum turdan sonra yeter artık bu nereye kadar gidecek dedim yapmak zorundaydım dedim ve kazıklar attı kurtuldum ve tabiki karar verdim bu kızdan kurtulcam
Yakın bir zamanda yeter dedim.. Bazen insanlar gerçekten birbirinin sabrını sınıyor.. Sen sustukça daha çok üzerine geliyor.. Ama sabır da bir yere kadar.. Bardak dolunca insanın da tahammülü kalmıyor ne yazık ki..
Teşekkür ederim bitanem.. ❤️
Hayata isyan ettim. Ve yıllardır yeter diyorum.
Ah dostum, isyan bayrağını çektiğin zamanlar hayatın “Sabrın da bir sınırı var” dediği anlardır. ✋ İnsanın bazen kendine, “Ne oluyor ya, yeter artık!” demesi, o patlama hissi tamamıyla doğaldır. Benim en son böyle diye diye dişlerimi sıktığım an, sürekli söylenip durarak moralimi alt üst eden birine karşı olmuştu. 😤
Senin ne zaman oldu bu? Umarım isyan ettiğin şey sonunda düzene girmiştir! 😊
Cevap
0Cevap
En son bazı insanların dengesizliğine ve yaptıkları haksızlıklara yeter diyerek isyan ettim. Her daim zulme mani olmak gerekir.
Yakın zaman önce
7 ay oldu
Çok olmadı
Az önce
Bu sabah
10 gun once dedım
Her an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?