Gizli Üye(18-24)1 yılŞimdi linç yemek istemiyorum ama bu kişiler duygusal olarak hazır olmayan eksik insanlar. Ben de böyleyim, her seferinde farklı olacak sanıp yanlışlıkla umut veriyorum ve iş ciddileşince yapamayacağımı anlıyorum. E haliyle karşıdakiyle oynamaktansa artık kaçmam gerekiyor. Bu adam da bunu yapmış, yine de ben diyeyim erkeklere güven olmaz zaten (bana güven olmuyor orası ayrı) ama bu adam bir de koca bi hafta sexisteyip durdu demişsin bu artık apayrı bi mesele çünkü duygusal olarak ilişkiye hazır olmamasından rahatsızlık duymuyor. Direk kendi eğlencesine bakmayı seçiyor kendini düzeltmektense. Kısaca biraz da ben kendim adına da özür dilemek istedim. Hem kendi kırdıklarıma hem de böyle insanlar adına
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı.
s 1 yılUmut vermemiş aslında tabii senin umuttan kastın nedir bilmiyorum. Daha evvel de isteğini belirttiğini yazmış. Beklentileriniz farklı demek ki, gayet medeni bir gidiş olmuş.
01 Yorumla
Soran1 yılCanım bir gün öncesinden Zaten evlilik düşündüğünü evlilikle alakalı konuştu Hatta bir seneye evleniriz dedi Yani bir gecede Ne değişmiş olabilir ki nedenini söyleyeyim sana benden cinsel beklentisi vardı Ve ben bunu ona vermedim
1 yılBi de hep aynı bahaneler sen çok iyisin , üzmek istemiyorum falan filan. Üzmekten korkuyorsan neden ümit veriyorsun. O cümleler yerine evlilik zor ama beraber aşabiliriz , süreç biraz daha uzun olabilir falan diyebilirdi.
023 Yorumla
Soran1 yılOhooo adam istemiyor beni istemiyor çünkü cinsellik vermedim ona ben
- 1 yıl
İşte ben de istese dediğim gibi yapardı dedim. Adamın yaptığı da saçmalık. Cinsellik denen şey yaşanır , evlenirsin , hem de helalinden yaşanır da işte bazılarının önceliği o olunca mantığından önce geliyor. O yüzden boş ver değmez.
Soran1 yılbeni kimse anlamıyor sen beni anladın... Ben bugüne kdr kendimi temiz tuttum eşimi bekledim ama yok ne kdr iyi olsamda yine kimse beni istemiyor sevmiyor kanıtıda işte burada
- 1 yıl
Anlamak aslında herkes anlıyor ama işlerine geleni. Evet iyi yapmışsın sen kendini bozma temiz kalmaya devam et. Böyle amacı kirlenmek , kirletmek olanlardan zaten sana hayır gelmez. Karşına hep çıkarcıları düşmüş sen de uymayınca böyle yapmışlar. Ümidini eksik etme umarım kendin gibi birisi karşına çıkar .
Soran1 yılUmarım... cok yoruldummm hemde cok
- 1 yıl
Yorulma , yorgunluğunun arkasından belki öyle birisi gelecek ki tüm yorgunluğuna değecek. Vazgeçme ümidinden ve kendinden.
Soran1 yılBen artık birine nasıl güvenebilirim..
- 1 yıl
İyileşir ve elbet güvenirsin.
Soran1 yılAğlayacam ağlayamıyorum annem üzülecek kadına nasıl diyecm ben simdi
- 1 yıl
Ağlamana değmez inan..
Soran1 yılÇok doluyum
- 1 yıl
Rahatlatacak bir şey bulman lazım zihnini. Kitap , yürümek gibi falan.
Soran1 yılSadece oturmak ve bir şey yapmamak istiyorum
- 1 yıl
Kısa süreli depresyona girmişsin bu sana daha çok zarar verir ama kendi aksatma .
Soran1 yılElimde değil ben bunu ilk defa yaşamıyorum
Soran1 yılKaldıramıyorum artık
- 1 yıl
Ama başka çaren yok iyi olmaya çalışmak zorundasın
Soran1 yılİyiler bu dünyada cehennemi yaşıyor buna emin olabilirsn
- 1 yıl
Yaşamayacaksın kendini geliştirmeye devam edeceksin.
Soran1 yılBiraz aptalliktan çıkmam gerekiyor
- 1 yıl
Aptallıkk demeyelim de biraz kendini bulman gerekiyor , kendinin farkına varman gerekiyor .
Soran1 yılİster istemez üzülüyor insan
- 1 yıl
Üzülmek normal ama kendini bırakıp bırakmamak senin elinde.
Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. En azından bunu söyleyip gitmiş. Aranızda ne kadar süredir temas vardı ilişki vardır bilemem. Ama dediğim gibi en azından söylemiş. Söylemeden engeli basıp toz olmamış
İkiniz için de hakkınızda hayırlısı olsun.
012 Yorumla
Soran1 yılKendisine güvenmiyorsa başında bana umut vermeyecekti seninle evlenicem seni asla birakmicam demeyecekti beni kendisine inandırmayacakti
Soran1 yılSorun neydi biliyor musn cinsel beklentisi vardı hatta dün ilk görüşmeydi pansiyona gidelim dedi tuvalete gitti görüntülü aradı şeyini gösterdi bana
Soran1 yılNe kdr acı bir durum...
Soran1 yılTeşekkür ederim ama karşıma Hep böyle insanlar çıkıyor benim bedenime sahip olmak istiyorlar bıktım artık hepte evlilik vaadi veriyorlar anlamıyorum hiç mi utanmiyolar
Soran1 yılCevrem yok sadece sosyal medya üzerinden karşıma çıkıyorlar konuştuğum tiplerde öyle zengin mensin tipler değil bu arada sıradan insanlar
Soran1 yılZaten instasi yok numarasinida vermemisti telegram üzerinden konuşuyorduk hesabımı silerim
Yapay Zeka Cevapladı
Biliyorum, işin içinde duygular var ve kandırılmış hissetmek pek hoş değil 😣. Ancak, her zaman başkasının mutluluğuna odaklanmak yerine kendi mutluluğuna odaklanmak daha sağlıklıdır. İnsanlar bazen ne istediklerini tam olarak bilemeyebilirler. Belki de gerçekten korkuları vardı. Senin için en iyisi, bu deneyimden ders alarak kendi hayatındaki mutlu anlara yönelmektir. 💫 Önemli olan senin ne hissettiğin ve kendi değerini bilmen! 🦋
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBahane tabi.. sevmiyor tabi.. üzmekten korkarım ne demek üzme o zaman.. ne saIak bir zamana denk geldik ya
13 Yorumla
Soran1 yılHemde çok kötü bir dönem acayip kötü bir dönem yani kimsenin dediklerinin arkasında durmuyor bir gün öyle bir gün böyle oluyor Dün mesela evlilikten bahsedimen bir adam bugün bunu dedi Şaka gibi
- 1 yıl
Erkekler bir tuhaf oldu dün ölüyorum aşkından diyen bugün bay bay diyor kdjsud
Soran1 yılBu devrinde böyle insanlarında varya soyu sopu kurusun cidden olan bize oluyor
Valla bacım hiç anlamam ilişki konularından cart curttan ancak bir erkek olarak tahminim çocuğa istediği şeyi vermedin ve bu da “Bu kızdan olmaz aga” tarifesine geçirmiş herhalde. Yorumlarda bir arkadaş seven adam cinsellik istemez zaten diyerek senin boşta kaldığını düşünüp yalakalık yapıyor ama emin ol her erkek sevdiğini arzular
210 Yorumla
Soran1 yıl1 hafta olmadı tanisali sexs istedi zaten bende istemedim
Soran1 yılDün dedi pansiyona falan gidelim asla dedim
Soran1 yılİnsanlar neden bu kdr kötü
Soran1 yıl:) anladım umarım mutlu olmaz içimi baya yaktı çünkü anneme karşı çok mahcubum hemde cok
Soran1 yılTabi elimi sallasam orßbu cocu
Kişilik & Karakter konusunda 376 cevap paylaştı. Doğruu olanı yapmış eğer gelecek yoksa hayat sunamayacaksa en iyisi ayrılmak tabi iş ciddiye geldiğinde maddi güç önemli maneviyat önemli bunlar yoksa nasıl evlensin evlensinde bir hayatımı kaysınn 😀😃😄
01 Yorumla
Soran1 yılO uckuruna düşkün olduğu için kendine güvenmiyor aldatır diye benden 1 hafta olmadan sexs istedi
1 yıliradesiz mi bu nasıl erkek? bahane değil ya zora gelemiyor ve seni gerçekten üzermiş, bu tarz bağlanma sorunu olan tiplerle olmaz zaten iyi ki kurtulmuşsun
05 Yorumla
Soran1 yılNe kdr üzüldüm anlatamam... haketmedim hemde hiç
- 1 yıl
anlayabiliyorum allah içine ferahlık versin o da ettiğini bulur sen kendine odaklan
Soran1 yılAmin canım teşekkür ederim Allah duysun seni
- 1 yıl
aminnn dua edicem 🌸🩷 allah karşına kıymetini bilecek sana layık iyi insanlar çıkarsın inşallah 💝
Soran1 yılAmin canım benim teşekkür ederim sana Allah razı olsn simdiden🌸
1 yılSende hala vakit kaybediyorsun bunu sorgulayarak , önüne bak senin değerini hak edecek biri mutlaka karşına çıkacaktır. O yüzden sorgulama tamam bu böyle de bitti gitti
00 Yorumla
1 yılArkadaş kendini biliyor sana iyilik yapmış. Sende hayırlısı o değil diyip yoluna devam etmelisin. Emin ol en güzeli en doğrusu budur.
041 Yorumla
Soran1 yılYani ben kötüyüm diyor değil mi
- 1 yıl
Evet, bilimum aldatılacaktın. Kötü sözler duyacaktın ki belirtmiş iyi kalpli birisi olarak kesinlikle hak etmiyorsundur.
Soran1 yılBen ona fazlayım zateb
- 1 yıl
İşte genelde bunu kaldıramıyor insanlar bunu bir çok kere bende yaşadım. Cinsel ilişki yaşayan insanlar bile söylemeyip iş ciddiye binene kadar bekleyebiliyor. Sonra sen daha iyilerine layıksın diyebiliyor. En azından orada bir doğru yapıyorlar da hayırlı olmayan yoldan döndürüyorlar bizi... O yüzden sende hiç üzülüp beddua eder gibi olma sen iyiysen dünya güzel bir yer ve bu iyi olmana devam et sen ve senin gibileri görerek umudunu kaybetmeyen ben ve benim gibi insanlar var.
Soran1 yılBu durum beni o kdr çok yordu ki anlatamam yani iyiysek madem neden sevilmiyoruz illa ki kendi bedenimizi mi sunalım anlamıyorum dümdüz neden sevilmiyorum neden kimse benim için çaba göstermiyor anlamıyorum ne yapmam gerekiyor
- 1 yıl
Hak veriyorum, yorar. Kötü insan çok olduğu için insanlar iyiden anlamıyor. Ama bakma iyi insan arayan çok başta benim mesela.. Bulamıyoruz iletişim kuracağımız hali
Soran1 yılBundan sonrada zerre kimseye inanmam
- 1 yıl
Öyle deme başta sen iyi bir insansın senin gibi insanlar var bu dünya da nasip vaktine esir
- 1 yıl
Senin gibi bir çok iyi insan bu şekilde kabuğuna çekildiği için de biz sizi göremiyoruz
Soran1 yılBen artık kolay kolay kabuktan çıkmam çıkamam cesaretim yok artık
- 1 yıl
İşte bunu yapma doğru olan bu değil nasibini de kapatırsın
Soran1 yılNe yapabilirim Allah aşkına sen söyle bana daha ben kime güvenebilirim ne yapabilirim kimi nerede nasıl tanıyacağım sosyal medyada tanımıyorum artık dışarı çıkmıyorum etmiyorum iyice kendimi kapattım Ne yapacağım ben
- 1 yıl
Talibin muhakkak olacaktır. Doğru tercihlerle yoluna devam etmelisin. Velev ki ben senin bir yola çıkmak istiyor olsam sen kendini kapatırsan bu cesareti gösteremem.
- 1 yıl
Gör incele öğren ki gereksiz insanlara vakit harcamadan doğru insanların sana ulaşabilmesine olacak tanı derim ben
Soran1 yılBen daha kimi tanıyacağım yoruluyorum daha insanlarla konuşmaktan midem bulanıyor sanki kötü kadınmışım gibi geliyor bana
- 1 yıl
Tanıyacağım değil tanıtılmasını değerlendireceksin. Daha sonra tanımak istersen zaten mutlu bir durumun muhakkak olacaktır. Kendine böyle demezsen sevinirim.
Soran1 yılAma insanlar yalan konuşuyor bana ben böyleyim şöyleyim evlilik adamıyım evlenecek kadın arıyorum bulamıyorum gibi gibi laflarla beni gerçekten kandırıyorlar ama niyetleri sonradan ortaya çıkıyor Ve bu durumda da hem benim zamanımdan gitmiş oluyor hem de sevgim hissiyatlarım boşuna gidiyor
- 1 yıl
O yüzden böyle diyen insanlara başlıca kanmaman lazım, iyi analiz edip sorgulaman lazım. Evlenmeyi istemek bu devirde bu kadar kolay bir hal değil bilmen lazım. Evet sen buna layık olup bunu istiyor olabilirsin ama insanların çoğu sen gibi değil, bak sırf bu yüzden bu gün 32. yaşıma girdim halâ bekarım.
Soran1 yılBu da bana öyle diyordu yaşım geçmiş artık Çoluk çocuk sahibi olmak istiyorum seni tanımak istiyorum sen çok iyi bir kızsın gibi gibi laflar kullanıyordu zaten ilk etapta Ne oldu bilmiyorum böyle Niye bu şekilde davrandı Ben de anlamadım ben seni bırakmam etmem laflar kullanıyordu senin gibi birini bulmuşum bırakır mıyım Ah İnsanlar ah Dilin kemiği yok ki
- 1 yıl
Bu klişeleşmiş bir konuşma tarzı, sende saf ve temiz birisi olunca kanmışsın belli ki hiç ince eleyip sığ dokumamışsın. Belki de surete aldanıp hakikati görmezden gelmişsin
- 1 yıl
Şahsen ben evet bir yola girilmesini isterim ama neyin ne olduğunu karşılıklı paylaşarak iyisiyle kötüsüyle kabul ediliyorsa evlilik yoluna çıkılmasını düşünürüm. Sonuçta evlilik zarar görecek bir durum olmamalı, yaşayabileceğin en güzel hallerden birisi ve sevdiğini mutlu etmek ister insan
Soran1 yılBenim suçum yok ki benim suçum sadece inanmak başka bir şey yok bir günahım yok ben ister miyim böyle olsn ben istemez miyim sevdiğim kdr sevileyim annemde beni suçluyor ve bir daha da kimseyle gorusmemi istemiyor
- 1 yıl
Senin suçun yok, yapabileceğin bir çokça irdelemek olurdu. Tabi ki kim istemez ki sevdiği kadar sevilmek... Allah yardımcın olsun ne diyeyim üzüldüm adına
- 1 yıl
Kimisi arar bulamaz, kimisi bulur sevemez işte
Soran1 yılİyi hep kötüye denk geliyor ne yazık ki
- 1 yıl
Denk geliyor da tercih etmemesi gerekiyor maalesef ki
Soran1 yılSorun neydi biliyor musn cinsel beklentisi vardı hatta dün ilk görüşmeydi pansiyona gidelim dedi tuvalete gitti görüntülü aradı şeyini gösterdi bana
- 1 yıl
Şerefsizin tekiymiş yani
- 1 yıl
Dua et ki ilerlememiş
Soran1 yılYani ben şok oldum ne yapacağımı bilemedim bi insanda önce utanma olur
Soran1 yılBunu derken bile utanıyorum
- 1 yıl
Böylelerinde utanma yok diye biz bu hallerdeyiz zaten ya nefret edilesi
- 1 yıl
Bu zamanın insanlarından beklenilecek bir olay... Benim üzüldüğüm nokta iyi insanlara da zararları var böyle şeylerin
Soran1 yılİstediği kdr gitsin kızları altına alsın ama hiçbir zaman gerçek sevgiyi tadamayacaklar
- 1 yıl
Onlar için sevgi kavramı yok olmayacak da
Soran1 yılUmarım hiçbir zaman sevilmezlet
- 1 yıl
Allah ıslah etsin inşallah, sana da kızamıyorum muhtemel ilk defa oluyor böyle bir şey yoksa hiç mantıklı değil bu devirde bu sözlere kanmak
- 1 yıl
Muhafazakar bir aileden geliyorum. Başı kapalı hanımefendileri çok güzel buluyorum lakin mesela başını kapatmış kolu ayağı açık kızları tercih edemiyorum böyle bir kapalılık doğru bir kapalılık değil diyip geçiyorum. Tamam seküler kapalılık diyebilirler ama kapalılık kafanı kapatıp başka yerlerini açmak değil doğrusundan çıkartırsa o insana kör kütük ben senin için herşeyi yaparım diyemem.
Soran1 yılSen bakma bu devirdeki muhafazakar görünen Kızılay da çok berbat yani daha kapalı kızlar hakkında neler duydum ben açık bir insanım çok açık giyinmem tabii ama başım açık gelişime dikkat ederim biriyim mesela dekolte kısa vesaire asla giyinmem Ben sadece oturup bakmasını bilen edebimle ahlalımla öne çıkmayı severim evet sende haklısın kapalı oluyorsan tam kapanacaksn
- 1 yıl
İşte durum o kadar kötü ki nasıl yapacaksın diyor ister istemez insan ama bakınca da bu kendi iyiliğimi inkar etmem anlamına geliyor. Öyleyse diyorum hayırlı olanı yorulana kadar ara ben yapabiliyorsam yapabilen muhakkak vardır. Keza işte o kapalılara göre edebinde olan açık hanımefendilere de saygı duyuyorum. İnsan edebinde adabında olsun doğru yolu bulma konusunda bende yanında olurum diyebiliyor.
- 1 yıl
Tam manasıyla kapanmak o kadar değerli ki bence anlatabilecek kelime bulamıyorum doğrusu.. Bazen böyle Büyükçekmece sahilde görüyorum Arap peçeli hanımefendiler onlar mükafat görmezse biz hiç bişey göremeyiz diyorum. He o kadar olmak olmamak tartışılır ama en azından başı kapalı orasını burasını açmasın bol giyinince zaten mis gibi rahat olunuyor.
Yani kısaca demek istemiş ki, benim niyetim seks ama sen ciddi düşünüyorsun bu yüzden seninle uğraşamayacağım ben kaçar.
03 Yorumla
Soran1 yılEvet maalesef öyle oldu baya zorladı beni çünkü
Soran1 yılHayatım biterdi gerçekten.
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBunlar bahane hep. Herkes de ezberlemiş bu kalıbı. Kadını erkeği.
12 Yorumla
Soran1 yılNe kadar basit değil mi
- 1 yıl
Fazlasıyla
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek mesaj bile atma engelle her yerden sil köpek gibi geri döner sakın kabul etme
01 Yorumla
Soran1 yılDöneceğini nerden anladınız
- Kişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı.
1 yılne var onu söylüyor hele iyi ki de söylüyor en bastan
01 Yorumla
Soran1 yılO zaman umut vermeyecekti
1 yılYaşadım ama o geri dönmek istedi yüzüne hayır dedim gittim ona gelene kadaaaaaarr çok kişi var
013 Yorumla
Soran1 yılBu dönmez artik
- 1 yıl
Yav bırak gitsin zamanla unutursun o seni hakketmemis
Soran1 yılZoruma gidiyor başkalarına gelince dövmesini birlikte yaptirmis bana gelince bu şekil
- 1 yıl
Yaavv nolursun kendini üzme
- 1 yıl
Ben çoktan unuttum
- 1 yıl
Ona gelene kadar beninle çok kişi ilişki yaşamak istiyodu
- 1 yıl
Sana daha iyisi gelir
Soran1 yılGelmez hani daha iyisi bu diyorum daha kötüsü cikiyor
- 1 yıl
Zamanla olur
Soran1 yılO zaman beni mahvetti artık hiçbir şeye hevesim halim yok
- 1 yıl
Allah'a havale et boş ver daha yakışıklısı çıkar 😂🤭
Soran1 yılCanım.. beklentim yakışıklı değil karakter Allah korkusu
- 1 yıl
inşallah bulursunuz ☺️🌸
1 yılBaşka biri vardır veya seni uygun bulamamıştır. kurdugu cümleler bariz sıyrılma cumlesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelkide cocuk gercekten seni uzmeden once uyariyor sende akilli ol ve pesini birak.
08 Yorumla
Soran1 yılSorunu değil soru Bana evlilik vaadi vermesi düne kadar benimle iyiydi hatta kaç saatlik yolu benim için geldi Konuşuyoruz ediyoruz gayet de normaldir Şimdilik çok iyiyiz dedi bana Hatta Niye böyle oldu biliyor musun cinsellik yüzünden benden bir beklentisi vardı Hem de çok ağır bir beklenti hatta dün pansiyona falan gidelim diyordu bana Ben de dedim ki bana gerçekten Ciddiysen ben gittiğimi söyle cinsellik falan benden bekleme aileme karşı beni kötü yapma dedim Ondan sonra bana bunları dedi
Cevap sahibi1 yılSeni ne icin istedigini biliyorsun o zaman zaten simdiki butun iliskiler cinsellik uzerine kuruluyor adamlar utanmasa ilk bulusmada seviselim diyecekler. Benden sana bir tavsiye o zaman iyi ki ayriliyor senden sende kurban kes boyle birinden kurtuldugun icin. istekli tekeler
Soran1 yılDedi zaten 1 hafta olmadı tanışalı benden bekledi bunları
Cevap sahibi1 yılhadi ordan gitsin serefsiz vur tekmeyi popona heryerdende blok et
Soran1 yılİlk buluşma yaptık bana diyor pansiyona gidelim
Cevap sahibi1 yılİlk buluşmada gittin yattın mı bide
Soran1 yılYatmadım delirdiniz mi siz yapmadığım için zaten bıraktı ya cafede buluştuk o kdr
Cevap sahibi1 yılAy kusura bakma canim yanlis okumusum😂 iyi iyi aferin sana sakin ilk bulusmada boyle seyleri isteyen insanlar ile muhabbet bile etme
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam seni kullanmak istemiyorum deyip kiyamayıp ayrilmis istese kullana kullana atardı
014 Yorumla
Soran1 yılİşte cinsellik vermedim diye bu şekil oldu
Cevap sahibi1 yılSeni zamanla ikna edebilirdi bence ama denemek istemedi
Soran1 yılEdemezdi kusura bakmasın benim bir namusum bir ailem var
Cevap sahibi1 yılTamam işte birbirinize uygun değilsiniz üzerine çok düşünmeye gerek yok
Soran1 yılEvet o bana uygun biri değildi çöp kızlara layık
Cevap sahibi1 yılCinsel ilişkiye evlenmeden giren kızlar çöp olmuyor.
Soran1 yılAynen :)
Cevap sahibi1 yılKendini sadece cinsel değere sahip biri olarak görüp diğer hiç bir şeyinin önemi olmadığını düşünüyorsan bu senin görüşün. Kadınların cinsellik dışında da değerleri vardır.
Soran1 yılTamam git ne haliniz varsa görün
Cevap sahibi1 yılAhh women
Soran1 yılHiçbir zaman bizim gibi insanları anlamayacaksınız
Cevap sahibi1 yılAnlarım da sen anladigimi anlayamazsın
Soran1 yılSeni anlamak istemiyorum zinakar insanlarsiniz edepsizliği zinayı basitleştirip normallestiriyorsunuz sonrada bizim başımıza bunu ediyorlar
Cevap sahibi1 yılNormalleştirmek ten ziyade zina eden kişileri aman bunlar pis çirkin insanlar diye ötekileştirmiyoruz diyelim. Ülkede her kesimden insanlar olduğunu hatırlamamak senin sorunun. Bugün çok iyi düzgün temiz biriyle evlendiğini sanabilirsin ve o kişi seni 20 yıl sonra aldatabilir. Her insanı secemezsin.
Gizli Üye(18-24)1 yılGerçek olabilir çünkü biz erkeklerin çoğu evlilikten korkariz
02 Yorumla
Soran1 yılBizde korkuyoruz
Cevap sahibi1 yılE ondan olabilir
Ne istediğini bilmeyen erkek 🤦🏼♀️ arkana bakmadan uzaklaş hemen!
04 Yorumla
Soran1 yılNe kdr üzüldüm çok zoruma gitti
Soran1 yılO kdr mi belli diyosn
1 yılkurtulmuşsun işte hayırlı olsun
15 Yorumla
Soran1 yılNeden kurtulmuşm oeki
- 1 yıl
adam açık açık benden bi bok olmaz demiş daha neden olsun
Soran1 yılAhaha insnalar ne kdr komik değil mi düne kdr evlilikten bahseden adam bugün evlilikten korkutuyor umut verip bırakmak ne kdr hoş değil mi
- 1 yıl
maalesef öyle seni seviyorum diyip gidip arkadaşın olan biriyle de evlenebiliyorlar
Soran1 yıl:)) yazık çok yazık gerçekten denk geldiğimiz devire bak
- Kişilik & Karakter konusunda 780 cevap paylaştı.
1 yıluzaklaş bu şahıstan
03 Yorumla
Soran1 yılZaten kendi uzaklaştı..
- 1 yıl
boş ver ne hali varsa görsünn
Soran1 yılZaten ne hali varsa görsün Rabbım bildiği gibi yapsın içimi yakıyor
Uyuzları nerden buluyorsunuz
01 Yorumla
Soran1 yılO bizi buluyor
Kişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı. Kdjsjs ben şeytanım sen meleksin diyo
01 Yorumla
Soran1 yılGaliba oyle
1 yılne kadar süre konuştunuz
08 Yorumla
Soran1 yılBir kac gün
- 1 yıl
e tamam yani denemiş olmamış sanki haftalarca aylarya yıllarca konuştun çocuk bir kaç gün denemiş olmamış
Soran1 yılDenemiş mi? Neyi denemiş pardon cinsellik istemiş vermedim diye bunu yaptı dün o kdr saat yol geldi yanıma konuştuk ettik gayette güzeldi normaldi 1 seneye evlilik dedi hatta haftaya tekrar gelicem dedi ama benden beklentisi vardı dun zorladı pansiyona gidelim diye cidden onu mu haklı buluyorsun?
- 1 yıl
onları yazmamışssın anlamadım o yüzden
Soran1 yılHaketmedim hemde hiçç bn bundan ne anlayabilirim cinselik istedi vermedim gitti
- 1 yıl
haklısın iyi yanından bak hayatında üzün süreli bir zamanını çalmadı
Soran1 yılİnsanların duygularıyla oynamak bu kdr basit mi anlamıyorum başka pis kadınların pesinden o kdr çok koşarlar ki
- 1 yıl
tabi öyle insanlar var
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Kurtulmuşsun işte
00 Yorumla
1 yılBahane değil tabiki garipler ya
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl. yüzyüze geldinizmi
00 Yorumla
1 yılEvet klasik erkek bahanesi diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeddua et karma yasasın
03 Yorumla
Soran1 yılİçim nasıl yanıyor Allah biliyor ya bisi demiyorum
Cevap sahibi1 yılÜzülme deneyim oldu herkes bir değil herkes yaşattığını yaşar birgün
Soran1 yılUmarım Bin beterini Yaşar ki geçmişte çok kötü aldatılmış Hala da anlamıyorum yani
Gizli Üye(18-24)1 yılhayır gelmez bu adamdan
01 Yorumla
Soran1 yılEvet gelmez
1 yılKurrulmuşsun
02 Yorumla- 1 yıl
Kurtulmuşsun*
Soran1 yılÖyle mi diyosn canım
Bahane tabiki
02 Yorumla
Soran1 yılÇok üzücü ne yazık ki
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılNe umudu evlilik mi
08 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bir şey yaşamadıysanız adam sadece istememiş yani böyle bir ilişkiyi ne varki bunda
Soran1 yılAdam bana evlilik vaadi verdi diyorm sahiplendi cinsellik istedi kaç saat benim için yol geldi
- 1 yıl
Tamam bende diyorum ki cinsellik yaşadınız mı?
Soran1 yılHayır istedi ama ben istemedim
- 1 yıl
E tamam adamda her kafası çalışan erkek gibi böyle bir ilişkide zaman kaybetmek istememiş normal yani
Soran1 yılKimse kimsenin kuzum olmak zorunda degil etrafta veren çok ki geçmişte ilişki yaşamış bir kızla ne olmuş? Kız onu aldatmış demek ki neymiş öylede olmuyormus
- 1 yıl
Sen bildiğin gibi devam et mutluluklar dilerim
Ayril bacım bundan bir halt olmaz zaten
05 Yorumla
Soran1 yılBitti zaten 😓
Soran1 yılBaşkalarına gelince o kdr yapıcı ve iyiler ki ben ne yaptım ki neden yani neden kimse benim için çaba göstermiyor
Soran1 yılÖyle yapsakta sen öylesin böylesin der yine bırakırlar şans yok şans
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBahane tabi ki
01 Yorumla
Soran1 yılAnladım
1 yılKesinlikle bahane
04 Yorumla
Soran1 yılÇünkü cinsellik vermedim
- 1 yıl
E seven kişi cinsellik istemez seven kişi bahane bulmaz seven kişi olmasi için elinden geleni yapar.
Soran1 yılSevmemiş ki
- 1 yıl
Sevse birakmaz dedim ya. Tjkpp atsana dertleslim
1 yılMutlu olman lazım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 923 cevap paylaştı.
1 yılBahane tabi ki
00 Yorumla yol ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAmin.
01 Yorumla
Soran1 yıl🥺🥺🥺
Gizli Üye(18-24)1 yılAma beddua etme ya adama
02 Yorumla
Soran1 yılElimde değil me kdr üzdü beni aileme karış mahçup çıkardı
Cevap sahibi1 yılSende haklısın
1 yılboş konuşmuş
01 Yorumla