İlgisi son zamanlarda 0dı ne buluşuyorduk ne konuşabiliyorduk hep yoğun meşgul çok üzülüyordum bitirmek istedim. Söyledikleri de bahane gibi geldi. Herkesin hayatında sorunlar var ama sevdiği insana bunu yansıtmıyor.

İlgisi son zamanlarda 0dı ne buluşuyorduk ne konuşabiliyorduk hep yoğun meşgul çok üzülüyordum bitirmek istedim. Söyledikleri de bahane gibi geldi. Herkesin hayatında sorunlar var ama sevdiği insana bunu yansıtmıyor.
Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama üzülmene değmez. Toksik bir ilişkiden kurtulmuşsun bu sana negatif Yansımış yat kalk şükret böylesi birisi hayatından çıktı gitti.
Cevap
7Cevap
Bahane evet
Çok net bahane yazmış ya. İnsan sevdiği ile konuşur. Derdini de sevincini de, Sağlık olsun senin için.
Kendisi kaybeder
Bilmem. Sen daha iyisini bilirsin. Yazılan gördüğüm kadar ile bahane
Öncelik hep arkadaşlar oluyor söyleyincede sıkıntılarım var diyorlar en iyisini yapmissin hafif umursamaz davranmışsın m. etme bir kac gun sonra yokluğunu hissettiğinde arar özledim der
Cevap vereceğimi sanmıyorum. Takipten de çıkardım numarasını da sildim. 3 kere uyardım hala devam etti ve bu şekilde yazdıö
Bırak onunla olmaz senden destek alması gerekirken seni fazlalık olarak görmüş
Evet seviyordum böyle yapması çok üzdü beni
Senin ilişkileri niye böyle
Bilmiyorum nerde sorumsuz çapkın beni buluyor
kim kimden ayrıldı şimdi
Ben
Sevmeyene bahaneden bol bi şey yok🍀🗝️
Açık kapı bırakarak seni başından savmis
Bir daha açılmaması üzere kapatırız o kapıyı
Hayie degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?