Merhaba öncelikle. 2ay önce internetten bir polis memuruyla tanıştım. İkimiz de 30yaşındayız bu arada ve ben de memurum. İnanın normalde internetten tanışma olaylarına hep karşı durmuştum. Oldu bir şekilde yani güzel bir sohbetimiz, dini konular evlilik konuları vs baya sohbet ettik. Kafalarımız birçok konuda uyuşuyordu. O kocaelide ben İzmir. Birden ben seni görmeye gelicem Allahın izniyle dedi. Kabul ettim iki gün çok güzel bir görüşmemiz oldu. Taa oralardan geldi benim için izin alıp. Çok hassas da bir insandı. Bakmaya bile çekiniyordu. Öyle saçma sapan hareketleri yoktu (sarılayım öpeyim gibi) aklı başında biri gibi duruyordu. Seni istesem baban verir mi seni bana ben doğuluyum sen değilsin dedi sohbet arasında o derece.
-Geri döndükten bir hafta sonra “huzursuzum içimde sıkıntılar oluyor, Hakkariden bu yana böyleyim 3 4 senedir yavaş yavaş arttı ben gerçekten iyi değilim içimde sürekli bir savaş halindeyim sonumun ne olacağını da bilmiyorum belki geçer belki beni daha da kötü eder ama şu an öyle bir şey ki beni çok kötü etkiliyor” dedi. Görüşmeden önce meslekteki sıkıntılarından bahsetmişti daha sonra bırakmak istediğini vs ama evliliğe engel değildi. Döndükten sonra sürekli geç yazmaya başladı zaten. ‘’Evet bu durumdan kaynaklı kaç kişi öldü bu meslekte anlık olarak psikoloji değişiyor insanı kötü durumlara sürüklüyor şimdi böyleyken ben nasıl hiç bir şey olmamış gibi davranim gönlü güzelim canımm, Ben senin kötülüğünü istesem saklardim belki sonra bize zarar verirdi bu durum ki ben bazen kafam gidip geliyor çok tutuyorum kendimi bu psikoloji çok kötü gerçekten Allah muhafaza etsin’’ diye mesaj attı.
Nasıl istersen dedim ama çok üzüldüm. Keşke daha önce söyleseydin bunun evliliğine engel olcağını dedim vedalaştım. Şu mesajı attı “Duygu ben sana sonuna kadar hakkımı helal ediyorum estağfurullah o nasıl söz ama sana veda etmek istemiyorum sen hep bir telefon uzagimda ol istiyorum iyi olduğunu bilmek bile benim için çok önemli sana asla kıyamam benim için yerin çok ayrı yaşadığımız o anlar birer hayal değil gerçekti sana bakışım sevgim de ama bazen ne yapsakta engel olamıyorum seni bu psikolojiyle yıpratmak da istemiyorum bunu bil yoksa seni istemiyorum sevmiyorum değil sen benim canımsın gönlü güzelimsin öyle de olucak önemli olucaksin bir şey başina gelsin bir başın sıkışık olur ne bilim dünya hali ben burdayım elimden ne gelirse yeter ki beni unutma ben seni unutmucam aslaa’’ böyle olduğu için beni suçlucaksın biliyorum ama sana hislerim güzel seni üzemem dedi. Kusura bakma öyle şey olmaz ben artık konuşamam hayatımda olmayan biriyle dedim vedalaştım ama çok çokk üzüldüm bir başka gelmişti bana😔
sizce bahane mi etti bunu. Hemen kestirip attım mı ben de. Bilmiyorum…. uzun oldu dertleşmiş gibi oldu, hakkınızı helal edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer