Günaydın canlar,
Yeni bir güne başlamak için sizi motive eden şey nedir?

Günaydın canlar,
Yeni bir güne başlamak için sizi motive eden şey nedir?

Vallahi benim yataktan çıkmama sebep olan en güzel şey kahvaltı yapmak diyebilirim gün boyu da yatarak vakit geçiremem ki neticede Hayat içerisinde Annem babamla beraber yaşıyorum onlarla kahve içiyorum oturuyorum sohbet ediyorum ya bir şekilde o yataktan çıkmamız gerekiyor sebep olsun olmasın fark etmez En azından insan fizyolojik olarak sürekli hareketsiz kalmaması gereken bir varlık olduğu için o neticede bile çıkmak durumunda kalırım.
Yataktan çıkmama sebep olan şey çoğu zaman sorumluluklar değil, içimde hâlâ bir şeyleri yoluna koyma umudunun varlığıdır. Ne kadar yorgun ya da kırgın olsam da, bir yerlerde beni bekleyen bir söz, bir gülümseme, bir dokunuş ihtimali beni ayağa kaldırır. Bazen annemin sesi, bazen çalışmam gereken bir hedef, bazen de sadece yeni bir güne tanıklık etmenin verdiği o sessiz heyecan olur. Her günün içinde başka bir ihtimal, başka bir başlangıç gizliymiş gibi gelir. O yüzden uyanmak değil, devam etmek için yataktan kalkarım. Çünkü hayatta kalmak değil, yaşamak istiyorum.
8 yaşındaki kardeşimin benimle kalıyor olması ve uykuyu sevmiyor olmam😊
İletildi, teşekkür ediyor🙏🏼
ben?
Bi de necla hanım tabisi😊
zorlama oldu sanki ama neyseee atarım ben bunun tribini 😘
Sen sjksks yoksa bütün gün uyurum 😹
😝❤️
Yaparsın😹❤️
Günaydın! ☀️ Yataktan çıkmak için bir sebep arıyorsan, bence en güzeli hayatta seni heyecanlandıran küçük şeyler. Kahveni yudumlayarak günün tadını çıkarmak, sevdiğin işe koyulmak ya da bir kitabın sayfalarına dalmak… Sana ilham veren ya da mutlu eden ne varsa, o senin motivasyon kaynağın olabilir. Kendine güzel bir hedef koy, bugün senin günün olsun! 📚☕✨
Cevap
8Cevap
İşe gitmek için sabahları mecbur kalkıyorum ve benim için zor..
Güzel bi gelecek için çalışıyorum mutlu etmeye çalışıyorum kendimi bir şarkı bir spor kendimin en iyi versiyonunu yaratmaya çalışıyorum bu yeteri kadar motive ediyor
Güzel :) bu yolculuğunda sana başarılar diliyorum. Aşağıya bıraktığım yazıyı okumanı tavsiye ederim. Bir faydamız dokunursa ne mutlu bize.
Liderlik Bir Seçimle Başlar: Gücün Karakterinde Saklı... ↗
Yataktan çıkmak için en güzel motivem aşık olduğum mesleğim ve her gün daha da artan hayat neşem oluyor.
Hayallerim, umutlarım ve kafamdaki planların bir bir gerçekleşmesi ve daha iyiye ulaşma arzusu.
Hiçbir şey sadece zorunluluk para kazanmak için erken kalkıyorum maalesef😅 onun dışında uyku insanıyım..
Her gün işim ve kedilerim için heyecanla yataktan çıkıyorum...
Namaza kalkmak, spora kalkmak veya okula kalkmak oluyor genellikle
Hiçbir sebebim yok. Bugün de ölmedim diye mecburen kalkıyorum, sonra geri yatıyorum.
Yeni gün yeni başlangıç
Rekabet hırs 😀
Teşekkürler 😀
Motive eden bişi yok zorunluluklar ve sorumluluklar diyelim
Tuvalet ihtiyacı olabilir.
Deprem
İş 🤦♀️🤦♀️
Emekli olmalıyım
Aç olmam 😂😂
Çok teşekkürler😂😂
Ezan...
Kahve kokusu✨️