Aile & Toplum Uyumama sebebiniz nedir? Sex_loverrrr Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Boğazim aciyo😒 Güncellemeler+1 yıl Bebek bakımı mı wtf?😑 Uyumama sebebiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sık sık tuzlu su ile gargara yap burnunda çek sisini alir 2 günde geçer 0 2 Yorumla Sex_loverrrr +1 yıl Burnumdan ne? Yorumla Hadiiyani +1 yıl Bogazla burun bağlantılı o yüzden burunda nefes aldığımızda hava ağıza oradan cigerlere gidiyor öküzden o bölgede oluşan şişlikler indirir rahat nefes wlirsin geçmiş olsun Yorumla
Seydunavesahrud Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Dunden kalma tonbaligi yedim zehirlencem mi onu bekliom 0 3 Yorumla Sex_loverrrr +1 yıl Zehirleme yavrum Yorumla Sex_loverrrr +1 yıl Zehirlenmee Yorumla Seydunavesahrud +1 yıl Zehirlemez mi demek oluyor bu iki yazdigin yalniz ustune sut ictim ve onceden kalma cig kofte yedim biraz tursu bide protein tozu Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Eve yeni geldik, sen neden uyumadın 0 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 55 , eic 82% +1 yıl deepthroat yapmayaydın sende. geçmiş olsun 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Gelsin diye bekliyoruz uyku Hz lerini 0 0 Yorumla
LIFECOACH2024 Takip Et Xper 5 Yaş: 54 , eic 98% +1 yıl E uyurken nası… 0 4 Yorumla Sex_loverrrr +1 yıl Ne Yorumla LIFECOACH2024 +1 yıl 😈 Yorumla Sex_loverrrr +1 yıl ÇOK açıklayıcı oldu Yorumla LIFECOACH2024 +1 yıl loverrrr’da 4 “r” var madem… gel açıkliyim Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. İşteyim çalışıyorum 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bakınıyorum 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl boğazım acımıyo 0 13 Yorumla Ladybird4 +1 yıl Ya neyın acıyo 😂😁 Yorumla Richardgör +1 yıl @Ladybird4 acı yok rocky:) Yorumla Ladybird4 +1 yıl Yeeeeeaaaa😁 Yorumla Richardgör +1 yıl @Ladybird4 oh yeaaaaahhh:)) sertap erenerin şarkısını getirdin aklıma Yorumla Ladybird4 +1 yıl 138338 tabak yıkayan faıry askına hangı şarkı o Rocky 😂😁 Yorumla Richardgör +1 yıl @Ladybird4 https://www.youtube.com/watch?v=aGBX4ZFc3Y8 Yorumla Ladybird4 +1 yıl Ahsahjsdjdj tam erkekler ıcın şarkı 😂😂 Yorumla Richardgör +1 yıl @Ladybird4 sende levent ykselden sandal şarkısını dinle:) Yorumla Ladybird4 +1 yıl Ahajaaj kac yasındasın sen? Yorumla Ladybird4 +1 yıl Ben bu şarkıları dınlemedım fkfkggl Yorumla Richardgör +1 yıl @Ladybird4 sana kaç lazım:) Yorumla Richardgör +1 yıl otur dinle overlokçu ayağına geldi hanım:) Yorumla Ladybird4 +1 yıl 😉 Yorumla
Optimistbirey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sensin 0 2 Yorumla Sex_loverrrr +1 yıl .💋 Yorumla Optimistbirey +1 yıl Muuccckkk Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. uykum yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sık sık tuzlu su ile gargara yap burnunda çek sisini alir 2 günde geçer
Burnumdan ne?
Bogazla burun bağlantılı o yüzden burunda nefes aldığımızda hava ağıza oradan cigerlere gidiyor öküzden o bölgede oluşan şişlikler indirir rahat nefes wlirsin geçmiş olsun
Dunden kalma tonbaligi yedim zehirlencem mi onu bekliom
Zehirleme yavrum
Zehirlenmee
Zehirlemez mi demek oluyor bu iki yazdigin yalniz ustune sut ictim ve onceden kalma cig kofte yedim biraz tursu bide protein tozu
Kiminkini aldın yine
Geceleri seviyorum be yalnızlık tabii ki
Eve yeni geldik, sen neden uyumadın
deepthroat yapmayaydın sende. geçmiş olsun
Gelsin diye bekliyoruz uyku Hz lerini
Uyku yok
E uyurken nası…
Ne
😈
ÇOK açıklayıcı oldu
loverrrr’da 4 “r” var madem… gel açıkliyim
Kaynanamı düşüniyorum bu yüzden uyamıyorum
İşteyim çalışıyorum
Bakınıyorum
boğazım acımıyo
Ya neyın acıyo 😂😁
@Ladybird4 acı yok rocky:)
Yeeeeeaaaa😁
@Ladybird4 oh yeaaaaahhh:)) sertap erenerin şarkısını getirdin aklıma
138338 tabak yıkayan faıry askına hangı şarkı o Rocky 😂😁
@Ladybird4 https://www.youtube.com/watch?v=aGBX4ZFc3Y8
Ahsahjsdjdj tam erkekler ıcın şarkı 😂😂
@Ladybird4 sende levent ykselden sandal şarkısını dinle:)
Ahajaaj kac yasındasın sen?
Ben bu şarkıları dınlemedım fkfkggl
@Ladybird4 sana kaç lazım:)
otur dinle overlokçu ayağına geldi hanım:)
😉
Sensin
.💋
Muuccckkk
uykum yok
İşten geldimm
Çok mu soktu