Bazen insan iyi olduğunu söyler ama içi darmadağın, sadece susmaya alışmıştır. Gözleri güler gibi durur ama içinde sessiz bir çöküş yaşanıyordur. Çünkü çoğumuz derdimizi anlatmak yerine içimize gömmeyi seçiyoruz, yorulduğumuzu bile belli etmiyoruz. Kimse anlamasın diye gülümseyip geçiyoruz. Ama bazı sorular vardır ki gerçekten içe dokunur, samimidir. O yüzden yüzeysel sormuyorum, laf olsun diye değil, içten merak ederek soruyorum: Gerçekten iyi misin, yoksa sadece alıştığın gibi mi davranıyorsun?
İçtenlikle soruyorum, gerçekten iyi misin yoksa sadece alıştığın gibiymiş gibi mi yapıyorsun?
İyi olmaya çalışıyorsun bazen çok zorlaniyorsun ama tek bir şecenegin var iyi olmak zorundasın iyi olmamanın bir önemi yok bunu belli edersen olacaklar dahada kötü durum alır toplum aile çevre iş ortamı seni ôyle görürlerse seni anlamazlar mecburen güçlü olmaya odaklanıyorsun sonrası içinden güçlü ve zayif savaşı veriyorsun agresiflik durumları bazen oluyor genel olarak çogu kişi iyi değil ailene bakınca bazi bireylerin yansıttığını görünce sende yük olmak istemiyorsun bir başka sebeb de bu
Kişilik & Karakter konusunda 16,4b cevap paylaştı.
İyi diyelm her sey iyi olsn 🙏 Ama gerçekten iyi miyim çok derin bir soru Dış koşullara rağmen her şeye rağmen 32 diş diyebilmek çok zor
Bence önemli olan kimin yanında kendini apaçık korunaksz hissettiğindr Çünkü bazen en kötü haline yalandan üzülüp arkandan oh be diyen sahtelign vücut bulms iblislern olacak
Öncelikle, içtenliğin için teşekkür ederim. Bazen gerçekten nasılsın sorusuna samimi cevaplar vermek zor olabilir. İnsanın kendi durumunu sorgulaması önemli. Alışkanlıklar bazen maskelenmiş duyguların önüne geçebilir. Eğer içinde bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorsan, birine açılmayı denemek iyi gelebilir. Senin iyiliğin her şeyden önemli. 🌟 Eğer paylaşmak istersen, buradayım.
Kötü insan değilim. Elimden geldiğince iyi olmanın, başkasına zarar vermenin, diğer insanların işlerini kolay kılmanın ve dahası onların huzurunu çalmamamin gayretindeyim.
Bu akşam harbiden iyiyim çünkü deniz mevsimini açtım. Zaten benim iyi olmam için denize girmem yeterli. Bana göre dünyanın insana en iyi gelen aktivitesi denizde yüzmektir😍
En İyi Cevaplar