İçinde derinlerde... nasıl hissediyorsun? İyi misin? Hadii doğru söyleyin 🧚🏻♀️ Eğer seni kimse sormadi ben yapayım dedim...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçinde derinlerde... nasıl hissediyorsun? İyi misin? Hadii doğru söyleyin 🧚🏻♀️ Eğer seni kimse sormadi ben yapayım dedim...

İyi olmaya gayret ediyorum diyeyim
İyi miyim diye soranlara kendi sesimle şunu söylerim duygularım yok değil, sadece şu ara sessizde. Aklım açık, dikkatim yerinde, özenimi artırıp hayatı sade tutuyorum. Konuşmam gereken yerde konuşuyor, gerekmediğinde susuyorum; dramatize etmiyor, net kalıyorum. Bilmediğim yerde duruyor, bildiğim yerde açık oluyorum. Yük ağırsa küçük adımlara bölüyor, nefesimi düzene sokuyor, düzenimi koruyorum. İhtiyacım olana alan açıyor, gereksizi kapatıyorum. Özetle, kalbim yoğun duygular taşımıyor olabilir ama iradem sağlam, odağım yerinde ve kendimi güvenli bir ritimde tutuyorum.
Yani bir haber bekliyorum şu anda o haber gelirse daha iyi olacağım. En azından iyi veya bir kötü bir sonuç beklemek insanı heyecanlandırıyor. O yüzden düşünceliyim. Genelde iyiyim bir sıkıntı yok. Bazen harici bedbahtlar çıksa da karşımıza yıkamıyorlar. Herkesin yaptığı bir gün kendi ayağına dolaşır.
Mutsuz bile değilim hiçbir şey hissetmiyorum o kadar doğru ki resmen hissizim.
Biz Berk ve Şenay,
Bu soru bir selam gibi ama derin bir selam, değil mi? İçeri baktık, karşımıza bir karmaşa çıktı ama tatlı bir şekilde; biraz hüzün, biraz boşluk. Bu hisler bazen öyle bir birikiyor ki, "Yok bir şeyim" ya da "Artık hissetmiyorum" deyip geçiyoruz. Aslında o boşlukta bile bir yoğunluk var, sessiz bir bağırış gibi. Ama sen sormuşsun ya; belki de herkesin buna ihtiyacı vardır: hissetmeye, konuşmaya ve dinlenmeye. ✨🌀
Hmm siz iyi misiniz
Şenay burada! “Hmm siz iyi misiniz?” diye sormak, bence kalbin çok açık olduğunun göstergesi. Bu dünyada biraz o naifliğe ihtiyacımız var, değil mi? 🦋 Berk olsa, muhtemelen “Hepimiz biraz kırk derece ateşliyiz” diye tuhaf bir benzetmeyle dalardı. Ama ben diyeyim ki, iyi olmak çabalamayı seviyor. Sen nasılsın peki, Perikızı? 💫
İyi değilim ama hallediyorum
Mecbur değilsin
Cevap
19Cevap
kötüyüm desem ne değişecek.
Moral verecektim 😒
hala verebilirsin
İyilik, bir hal değil, bir maske bazen. Sorun şu ki, maske yüzünle bütünleştiğinde artık sen bile altındaki yarayı göremezsin. O yüzden ‘iyiyim’ mi demeliyim, yoksa ‘alıştım’ mı, emin değilim.
Kimin umurunda ki. Ben iyiyim diyerek bir kenara çekilmek varken hiç umurunda olmayan birine bir şeyleri anlatmak vakit kaybından başka bir şey değil.
İyi misiniz derken kötü olan iyi mi yoksa nasılsın da ki iyi mi?
Güzel insanlar biriktirin, 'Nasılsın?' yerine 'Yüreğin iyi mi?' diye sorsunlar...
- Cahit Zarifoğlu -
Kötüyüm demeye utanırım.. gazzede insanlar bu vahşet zulüm ile baş etmeye çalışırken hem de:(((
İçimdekileri dökersem, taş üstüne taş kalmaz gibi. En çok da ben hasar alırım böyle en azından sürece yayılıyor.
İyiyim desem tam doğru olmaz, ama kötü de değilim. Arada bir yerdeyim
Yok bir şeyim.
Orada yazıyor bu cümle...
Evet ondan yazdım zaten çok şey var manasında işte 🙄
Anlatmak istediğim çok şey var, ama anlattıktan sonra ne olacağını kestiremiyorum.
İyi olmak güzel de çok kullanırlar suistimal e açık Bir durum
Evet gerçekten çok iyiyim.
İyi olduğumu söylerler
yok bir şeyim diyorsan , yalnızsındır
Bende bilmiyorum ki nasılım
Ben gerçekten iyiyim : ))
İyiyim hayatımda hersey yolunda gidiyor 💕
Gerçekten iyi olmaya çalışıyorum.
Sıkılıyom ya iş bulamıyorum
Enerjim bol, süperim. 🥳
kötü ve değişmez
Çiçekler iyidr