Bu saplantılı mı bana yoksa takıntılı mı tehlikeli mi nolur yardim edin çok kötüyüm var mı yardımcı olacak gerçekten bilgi sahibi?

Bu kişi ile aynı yerdeyiz ve bu kisi 2 aydir baja karşı platonikti kessinlikle adım atan taraf hep oydu cekinse bile, sevgili olduk ve bi kaç defa ayrilmak üzereydik asla izin vermedi, engel oldu vakit ver ara verelim desem bile asla izin vermedi zor bela ikna ettim derken yine aynı şeyleri yaptı, yazmaya devam ttti aynı gün içerisinde hep yazıyordu hergün aralıksız yazıyor sana aşığım soyleyim böyleyim diyor, tartışma oldu ve gerçektende ayrılmak istedim basta soğuk yaptı sonra aciklamalar yapti uzun uzun baktı been kararimdan dönmedim baskı uyguladı, benimsin, ben izin vermedim sürece ne desen bos,. kaile almıyorum falan diyor, istemediğimi söylediğim halde istediğini yaptırmaya çalışıyor, sonra beni kötü hissettirmeye çalışıyor maniple ediyor ben haksizmisim gibi göstermeye çalışıyor pesimi asla birakmiyor bi gün icinde onu takipten ciktim sinirden 20 defa istek attı kabul edeceksin en nefret ettiğim şeyi yapiyorsun falan diyor ve asla beni birakmiyor her seferinde istediğini yaptirmaya calisiyo emir veriyor bana aitsin diyor elim. kolum bagli ne yapacam (engelleyemem maalesef)

Ona göre yorumm. yapin

Güncellemeler
1 yıl
Benim ne dediğim onin umrunda değil ne istese yapiyov
Bu saplantılı mı bana yoksa takıntılı mı tehlikeli mi nolur yardim edin çok kötüyüm var mı yardımcı olacak gerçekten bilgi sahibi?