Korkuyorum beni takıntı haline mi getirmeye başlıyor lütfen bi bakın?

bundan 3 4 yıl önce okul değiştirdiğimde onların okuluna gittiğimde söylediğine göre beni gördüğü an aşık olmuş yan yana oturuyorduk hareketlerinden belliydi bana karşı hisleri olduğu ben çabuk sinirlenen biri değilim ama aşırı sinir oluyorum bunu ona yansıtıyordum yine de gülüyordu hocalara diyordum yanında oturmak istemiyorum diye yine gülüyordu ona defalarca söyledim bizden olmayacağını sevgili istemediğimi yanıma çok gelmez yüz yüze nadir konuşur benimle mesajlaşırken ya da konuşurken bana ''kanka dostum kardeşim'' gibi şeyler diyor geçen doğum günümde bana aşırı pahalı bir kolye almıştı daha önce de üstünde adımın baş harfi yazan bi kolye almıştı baş harfimin olduğu kolyeyi ona geri verdim ama doğum günümde aldığı kolyeyi arkadaşı aracılığıyla verdi geri kabul etmedi montumun cebine not bırakmıştı evinin oradaki parka gel seni bekliyorum bir şey söylemem gerek diye gitmedim saatlerce beni bekleyip hasta olmuş bu doğum günümde kendi hesabına girememiş farklı hesap açıp doğum günümü kutladı sonra kendi hesabından kutladı arkadaşım o seni sevmiyor üzülmüyor musun dediğimde canı sağ olsun demiş korkuyorum bana bi zararı yok ama hakkımda neler düşünüyor bilmiyorum takıntı haline getirmesinden korkuyorum ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
neden bi insan birini sever diye sorduğumda güzel olduğu için demişti bundan ne çıkarmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen yardımcı olun
Korkuyorum beni takıntı haline mi getirmeye başlıyor lütfen bi bakın?