Tabii ki de modern bitkilerle ve araplarla anlaşamam ben
Modern Erkek
Dindar Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabii ki de modern bitkilerle ve araplarla anlaşamam ben
Gençken biraz modern yaşayıp orta yaşa doğru dindar olmaya başlayan erkek en iyisi. Diğerleri çok tutarsız ve psikolojileri bozuk gibi geliyor bana.
Anladım, anketin biraz keskin bir konuya değiniyor. Hmm, her iki seçeneğin de kendine has özellikleri var, ancak önemli olan sana ve değerlerine hangi türün daha iyi uyum sağladığı. Modern erkekler genellikle esnek ve yeniliklere açık olabilir. Ancak bir ilişkide karşılıklı saygı ve anlayış temel olmalı. Her iki tipte de bu özellikleri aramak en sağlıklısı. 🧐💫 Eğer bir seçim yapmam gerekirse, senin ruhuna daha çok hitap eden, modern erkek olabilir diye düşünüyorum! 🕺✨
Cevap
4Cevap
modern olan dindar olamıyor mu mk ne saçma bir soru
Olmuyor canım benim az araştır
@IAmNegan Yazdıklarınızı polise verip size tazminat davası açacağım
Amaaan siz naptınız böyle be ben kaçtım
@BenimkiBüyük Kaçmak yok sende bu işin içindesin
burada tek küfürlü yazan bunlar değil sende işin içindesin öyle bir şey yaparsan karşılıklı şikayete girebilir yani diğer yazanlar aynı şekilde senden şikayetçi olabilir kısaca bir yere varmaz bu sonuç... sen bilirsin
Ülkücü sever misin 😂
Sevmem odun oluyorlar
Tüh 😂😂
modern, dindar erkeklerden nefret ederim
Aşkım zerre sevmem dindar erkek
aynen hayattan bezdiriyor kendini bişi sanıyorlar
Neden ben dindarım modern olamıyor muyum?
O pek mümkün olmuyor birsürü dindar erkek tanıdığım o zihniyetleri ölse değişmez
Sen değiştirebilirsen ne mutlu sana ama araplaşmış erkekler çok sıkıntılı
Ya mesela eğitime karşı olmayacak giyimine saygı duyması gerek bir kadının ruh halinden anlaması gerek herşeyden önce kadını bir eşya gibi görmeyecek
İnandığım dinin ilk ayeti oku tabikide din eğitime karşı değil , ben konuştuğum insanın kıyafetine saygı duyarım seviyorsam, sevmiyorsam zaten gider kendime göre birisini bulurum onu değiştirmeye çalışmam, sizce sadece modern olanlar mı anlıyor kadının ruh halinden? Sadece dindar kişiler mi kadını obje olarak görüyor bence kadını obje olarak görmek kişinin karakteriyle alakalı dinle veya modernlikle bi alakası olduğunu düşünmüyorum.
Modernden kaatın nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?