Ikiside ahlakli düzgün vs
Okumuş meslek sahibi çok cirkin bir kiz işden eve evden iş bazen cafeye gidiyo
Okumamiş çok güzel kiz aktiviteleri var (yemek yapmak / piano calmak gibi)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
İkinciyi seçerim evde otursun çalışmasına gerek yok çalışmak istemiyor ise tabi..
çirkinden sonrasını okumadım bile. direk diğeri
😂😂
Fark etmez karakteri iyi olan
Oıgun düşünceli seviyeli olsun
ikisinide dener tarafımı seçerim 😂😂
meslek sahibi olsun
Kariyer olsun piano ile düğün yapacak halimiz yok
Kariyeri var ama yapmiyor?
Saçma. kariyeri varsa yapacak
Peki cocugu olsa yapmiyo
Ayrıca üniversite diplomasından bahsediyorsan o bir kariyer değildir zaten o sadece kariyere başlangıç için ihtiyacın olan bir kağıt parçası
Çocuk da olsa yapılır yapanları çok net görüyorum
Knk herkes yapmiyor sadece kagit icin yapiyorlar cogu kiz dbbdb
Sen cok kötü erkeksin erkek dedigin ben karima bakarim der sen calissin diyorsun pes ! Ama unutma bi kadinin parasi kadina ait ottak degil
O zaman ev kadınından bir farkı kalmıyor
Kadın dediğin erkeğin ağız kokusunu çekip ondan gelecek paraya muhtaç olmamalı bu yönden düşün. Gözümüz kadın parasında değil güzel bir kariyer yapıp evladına da kariyerli yetiştirmeli
Sen olayi cok yanlis anlamissin essek gibi calisinca modern kültürlü güclü kadin olunmuyor
Calismayan kadin illa ev kadini olmuyor evde oturmuyor insan kendisni gelistirebilir hemde calisandan daha cok gelistirir cünkü vakti bol
tabi tabi. evdeki kadın anca avon satar. evden iş hayatında nasıl geşişecekse artık. ayrıca evet kariyerli bir yönetici ise kadın modern ve kültürlü ve entellektüel oluyor.
O erkek dedigin kocasi o kocadan para alirken utanmicak 1 ömür onla yasicak
Ayrica bir kadinin dünyadaki tek hedefi ve vasfi cocuk dogurup onu yetistirmek degil kadinda bi insan
Iyide ben meslek olarak demiyorum iyi gitsin kasiyerlik yapsin simdi modern mi oldu
Kardesim sen anlamiyorsun benim tanidiklarim var biri hemsire kadin kocasiyla görüsemiyor o da biri gece biri gündüz calisiyor bublar baslarini kaldiramiyor calismaktan simdi modern mi oluyorlar? Kendilerine bile vakitleri yok
kanka emin ol şu yazdıkların boş. - öyle olursa böyle olur blablabla.
ev kadınından boşanmış ve şu anda kariyerli üst düzey yönetici bir kadın ile evli olarak bunu sana ben söylüyorum. kadın dediğin kariyerli olmalı. bu da son sözüm. ( kendim de ayrıca kariyer yapıyorum )
Ona daha mi saygili davraniyorsun
hayır zaten saygıyı hak ediyor. cahillik yapmıyor, evde boş boş sıkılmanın ya da her gün aynı işleri yapmanın verdiği hantallık ile saçmalamıyor, cocuğumuzu donanımlı yetiştiriyor , kendi parasını çok fazlaca kazanıp istediğin alıp almamakta özgür, entelektüel, mantıklı. kısacası iyi bir kariyeri olan kadın etrafını geliştir ve otomatik olarak ona saygı yüklenir.
Nasil cocuguna bakip calsuyor
haftada 3 gün evden çalışıyor. o evdeyken çakılırken rahatsız olmaması için ayrıca dadısı geliyor. işyerindeki bir gününde çocuk oyun okulunda geçiriyor. hem çopcuk gelişiyor hem anne ile beraber büyüyor. artı anne ile büyümese bile artık yeni modern kreşler çok iyi geliştiriyor cocukları. kısacası güçlü kadın güçlü birey yetiştirir. ayrıca kocasnın vereceği üç kuruşa tamah etmez.
Eski karindan cocugun var mi
o kısmının bu konu ile bağlantısı yok.
O cocugun nasil yetisiyor o cocuguna bakiyo musun
ne yazdın anlamak için tercüman lazım
Nys kardesim anliyorum seni mutluluklar ama annende büyük ihtimalle ev kadiniydi seni gayet yetistirmis ve unutma siz mükemmel cocuk yetistirmek istersiniz ama o ilerde sizde bi kusur bulabilir o yüzden sasirmayin..
şimdi ben o kısmının konu ile alakası yok dediğim halde sen neden cocuğum varmış olarak düşündün direk bunu sordun onu anlayamadım ki işte tam bir ev kadını merakı ve kafada kurması. ikincisi de evet annem de ev hanımıydı ama keşke babama bağımlı olmasaydı.
😊😊 peki
kariyerini yap ta elalemin adamına bağımlı kalma. sana abi tavsiyesi olsun. Bu sitede gidecek yerim yok diye soru soran çok kadın var.
Biliyorum ama o insana göre degisiyor yani bi kadin calisinca hemen dik durup güclü olmuyor sevince kör olanda cok var
Okumamış güzel akitiveler yapan
güzel isterim