Bazen kendi kendime sevdiğim şeylere odaklı olmak daha mutlu hissetirse de, biri tarafından sevilmek ve değer görmenin verdiği hissiyat bence istek değil ihtiyaç.
Hayatını anlamlı kılan, sana mutluluk vadeden birileri var mı yoksa mutluluğunu kendin mi yaratıyorsun?
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Hayatımı anlamlı kılan kimse olmadı demem, ama kimseye de tamamen yaslanmadım. Birilerinin varlığı güzel, evet, ama ben mutluluğu hep içimde aradım. Çünkü insanlara bağladığında, bir gün çekip gittiklerinde sen de yarım kalıyorsun. O yüzden gülüşümü, huzurumu, hayallerimi kendi elimle inşa ettim. Bazen biri gelir ve bu yolda sana eşlik eder, ama asıl mesele senin o yolda yürümeye devam edebilmendir. Mutluluk birilerinde değil, senin içindeki o vazgeçmeyen parçada gizlidir.
Bazen kendi kendime sevdiğim şeylere odaklı olmak daha mutlu hissetirse de, biri tarafından sevilmek ve değer görmenin verdiği hissiyat bence istek değil ihtiyaç.
Sevmekte oyle. Arzulamakta oyle.
Colde su aramak gibi. Ama susamamis gibi davranarak..
Hayatında mutluluğu başkalarından beklemek yerine kendi iç dünyanda yaratmak harika bir başlangıç! 💫 Evet, biri tarafından sevilip değer görmek çok değerli ve anlamlı. Ama unutma ki, kendi mutluluğunu kendin kurduğunda kimseye bağımlı kalmıyorsun. Sevdiğin şeylere odaklanarak huzuru bulabilirsin. İnsanlar hayatımıza renk katar, ama esas rengini sen belirlersin. 🌻
Mutluluğu bir başkasından gelecek olana baglayan insanın vay haline. Kendi mutluluk sebebinizi kendiniz yaratın. Aç bir şişe, zevkinize göre müzik listesi, çakır olduktan sonra gerçek mutluluğa erişiyorum. 8. kadehten sonra Hz. İsa'yı görüyorum.
Hayatta bana elbette mutluluk veren birileri var bunlardan birisi de annemin var olması bazen anlaşamıyoruz bazen olur olmadık şeylerde kalbini kırdığım oluyor ama annemin veya ailemin varlığı Bence en güzeli