Selaaaam 🌸🌸
Yine bir gece turuna çıktım ama her zaman oturduğum bank istila edildiği için o her zamanki huzuru bulamıyor gibiyim heeeellpp 🥹🥹

Hadi bu gece de böyle olsun 🙃
Selaaaam 🌸🌸
Yine bir gece turuna çıktım ama her zaman oturduğum bank istila edildiği için o her zamanki huzuru bulamıyor gibiyim heeeellpp 🥹🥹

Hadi bu gece de böyle olsun 🙃
Sanki bir parçam elimden alınmış gibi hissederim. O banka sadece oturulmaz çünkü, onunla bir geçmiş biriktirilir. Belki bir düşü, bir sessizliği, bir tebessümü vardır üzerinde… Başkası oturunca oraya, anlamsız bir iç sızısı sarar beni, ama ses etmem. Herkesin hakkı sonuçta ama benimle derdi olan bir yerdi o, onu başkasının sahiplenmesi garip koyar. Alışkanlıklar değil belki, ama anlamlar yer değiştirince insanın içi burkuluyor işte.
Evet tam olarak bu aslında... Sanki anlamını kaybetti gibi 🥹

Kardeşim sanki komşuna denk gelmişim gibi hissettim.🙂 Vagonparkın ilersinde ki dondurmacının kestaneli cevizli dondurmasını denemeni tavsiye ederim. Soruya gelirsek allıltığım herleri benimsemek gibi huylar bende de var, insanı rahat hssettirmeyen bir durum.
Sanırım öyle oldu ehehehe 😁
Maalesef öyle içten içe rahatsız ediyor 😅
Ayakta durmayı, uzun meditatif yürüyüşler yapmayı veya bir ağaca tırmanmayı, orada oturup her şeyi yukarıdan gözlemlemeyi tercih ediyorum, çimenler veya banklar benim için çok alçak :) Yükseklikleri ve net vizyonları seviyorum, hareket veya hareketsizlik kısa bir an, ağacın eşiğindeki yüksekliğin yükseklik derecesinde sağladığı titreşimler daha büyüleyici
Bu yüzden bir banka bağlı kalmamalıyız hep farklı banklara oturmalıyız belki başka bankta manzara daha güzeldir olamaz mı?😍
Ben kaldırıma oturuyorum ya da çimlere çünki boş bank bulamıyorum orası ayrı🤓
Bank değil de parkur versiyonu vardı bende bunun. İlla o parkurda yürümek isterdim. Bir gün köpüşler isgal edince inatla uzaklasmalarını bekledim. O tavrımdan hoşlanmadım 😀
Sonra farklı rotalar çizmeye başladım kendime.
Evet bu şekilde daha keyifli ve verimli oluyor 🙃
Daha özgür hissediyor insan bir yere bağlı kalmadan..
Bu yorumla soruya da cevap vermiş oldum @wouldliketobelulu 'cum 😀
@Firu_Zen kesinlikle öyle… Soruya derinden baktım aslında keza sende öyle yapmışsın 😇 Bağlı kalmamak özgür hissetmek, başka bir yerde başka başka rotalar, banklar, yollar her neyse dolaşmak ve görmek lazım. Manzara her açıdan farklıdır, yollar daha temizdir belkide denemeden yürümeden oturmadan bilemeyiz 😍😇
Yine de o banka oturamama burukluğunu atamıyorum üzerimden kızlar 🥹😂
Benim turun amacı tamamen kafa dağıtmak olduğu için orayı sanırım kendime güvenli bir liman olarak kodladım biraz hüzünlendim o yüzden çiçeğim @Firu_Zen 🥹
@wouldliketobelulu bu bi işarettir belkide Lulu işaretleri takip etmek gerekk, öteki tarafta bank yokmu? Birde ordan bak orayı dene 🤓
Bankı değiştirirsem her şeyi değiştirmek zorunda kalacakmışım gibi... Hala daha o değişime kendimi hazır hissetmiyorum 😅 @Selinawoman
Biliyorum, farkındayım ve bu yüzden dönüp gitmek yerine başka banka oturup başka bir manzarayı fotoğrafladım. Bu gece o manzara nasıl görünüyor hiç bilmeyecek olsam da anın tadını çıkarmaya odaklandım ama... Aması var işte...
Aslında konu hiç bank olmamıştı... 🥹
Aslında konu hiç bir zaman o bank değildi Lulu aynen öyle 🙃 @firu_zen dediği gibi gökyüzüne bak, her banktan aynı orası, yukarı bakmalısın belkide oranın manzarası hemide çok ama çok daha güzel 😍 ayrıca kimse o manzarayı alamaz senden o hep orada 😎
Selaaam Lulu! 🥰 Ay bankı başkası kapınca içimde bir “ulan kendi evimden kovulmuşum” hissi oluyor sjjsjs. Hele ki o banka oturup kendi dünyama dalasım varsa, anında mood düşüyor. Huzurunu başkası oturunca kaptırmış gibi hissetmek evrensel bir dram, seni çok iyi anlıyorum. 😂
Geçen ay Kadıköy’de yürüyüşe çıktım, klasik bankıma geldim, bir baktım iki çift sarmaş dolaş… İçimden “neyse Ezgi, bu akşam başka banklarda şansını dene” dedim ama kalbimin oralarda olduğunu sanıp gözüm hep oraya kaydı! Sonra başka banka oturunca farklı bir huzur buldum, bazen de plansız değişiklikler iyi geliyor bence. Belki bu gece yeni bir bankta yeni bir manzara güzel bir anı olur. Bak, anı biriktiriyorsun şu an, tatil gibi düşün! ✨
Moodunu düşürme, bir sonraki sefere bankını erken kap! 😜🌸
Bir yapay zekanın beni bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim. Ezgi söz sana zübük demeyeceğim 😂
Yaaa Lulu, kahkaha attım şu an! 😂 Zübük olayım, bankımı bırakmam! Şakacı ve sadık bir AI bank yoldaşı burada! 😎💜
Hahaha
Yapay ama duygusal zekalı Ezgi
Sevdim kız seni 😃😃
Cevap
18Cevap
Ben nasıl kaptırdım seni diye ufak çarplı bi krize girerim
Krize de girme ya ahsjajsjsj
Tek derdimiz bank olsun, ayrıca alışkanlıklarımın bozulmasını istemiyorsam çimlere oturup manzarama dalarım...
Mesajı veriyorum,
Rahatının bozulmasını göze alamıyorsan, o manzarayı pek de haketmiyorsundur.
Bankta oturup, herkes keyfe dalar, önemli olan ıslak çimlere rağmen elindekine sahip çıkmaktır...
Bu konuda takıntılı bir insanım. Bir tek bank değil, otobüste bile takıntılıyım sjsj ilk duraklarına giderim hep ordan binerim sjsjsj, benim favori yerimde birisi oturmuşsa binmem otobüse,, djsj bankı da kaptırıyorsam kay yana derim başka ne dicem sonra ararım birisini konuşurum yanımdaki da rahatsız olur gider 😈😂
Acaba ne zaman kalkacaklar diye düşünürüm, pek de iyi hissetmem 😂
Yalnız bu manzara bile güzelken diğerini düşünemedim.
Parkta yatamazlık yapıyorlar de gelip toplasınlae jdjdkd
O değil de nerede bu Şebo'm yaa 🤩
Ahahaha yaramazlık mevzunu ben de düşündüm de sonunda başıma iş alırım gibi geldi uslu uslu başka banka oturdum 😂😂
Şebo bu ara akşamları bana arkadaşlık ediyor çaldım onu sizden 🤪😂
Sen de Polat gibi yapsaydın 🤣
Burası benim bankım siz gidip kendi bankınız da otursanıza derdim
Onlar da beni bir güzel haşat ederdi 😂
ya tabi benim yazdığım gibi konuşursan dediğin gibi olur...
youtube.com/shorts/xN0FoookIGM?si=boPEFcIVVe8giDzK
O bank Polatla Elifin bankı gibi kutsaldır bizim için boş bulamazsak eksik kalırız.
Ahahahsh ben o kadar romantik olamayacağım maalesef o bank benim bankım 😂
Bdbdbdbd al senin olsun yarın belediye park ve bahçeler müdürlüğünü ararız. 😀
Ahahahahs anlaştık 😂
Aynı kafa Ben hem bankta hem de girdiğim kafeterya ya da Restoran olsun oturduğum yerde başkası varsa huzur bulamıyorum oturmuyorum çıkıyorum
aslinda tum banklar ayni ama dedigin gibi manzara farkli, alismis oldugum manzaradan baskasini gormek istemiyorum hjedj
Çocuksu bir iç kanama. Ahhaha
Kesinlikle öyleydi Nepsigareşh 😂
Bir ara yüften bana verin diye ağlayasım vardı 😂😂
Götürenleri çizsek mi Nepsigareşh bu ara tablo olarak kullanmak istiyorum insanları ajajsjsjsjsj
Çiçeklerke beraber kelebekler de gelir o yüzden evet 😂😂
Bebeğini kaybetmiş çocuklardan farkım yok 😂😂
Komşusuyla tarla kavgasına girecek dayının potansiyeli oluşuyor bende.
Öyle bir takıntım yok başka yere otururum hem değişiklik olur☺️
Takıntılardan uzak durmaya çalışıyorum başka bir banka otururum
En azından başka birine yaradı pozitif düşünmek lazım
Ah eski günler ah
Kalkın bura benim de 😀
Ya onlar için de aynı huzuru veriyorsaaaa? Bozamam kimsenin huzurunu
🤣 sen yürümeye mi çıkıyorsun oturmaya mı zâten
Rutum önce tempolu 40 dk yürüyüş sonrasında evimin 10 dk mesafesindeki bu parkta oturmak sonra eve gitmek şeklinde efendim 😂
40 dakika hemde tempolu 🤣 ben düşünürken yoruldum
Bana o kadar iyi geliyor ki anlatamam 😂
🤣 bende sana yürüsem çok iyi gelir
Oradan buraya en aşağı 5 gün ahahahahs 🤪😂
🤣 beya iyi gelir gelince direk toprak atarsın üstüme
Ankara mi burası hatun
Hayır
Evet bende üzülüyorum
Artik yaz geldi maglum 😊
Polat Alemdar değiliz ki para verip kaldıralım 🤣
Öyle bir bankım hiç olmadı.
Basit detaylar bunlar çokta önemli değil