Ben oturmuşum tavlamı oynuyorum sohbetimi ediyorum bi salın yahu istemiyorum aşk ilişki 😂

Ben oturmuşum tavlamı oynuyorum sohbetimi ediyorum bi salın yahu istemiyorum aşk ilişki 😂
Kaç yıl oluyor hala sinirleniyorum düşününce. Ben AVM'de terasta telefonla konuşuyorken bir eleman bana bakıp bakıp duruyor. Gidip hayırdır lan mevzu ne diyesim geldi haliyle. Tamam genel kalıpların dışında biriyim, avlanılmaz avlarım ve beni tanımayanın bunu bilmesi mümkün değil tabii ki ama ben sinirlenip tepki versem ihale bana kalacak.
Geçen gün de gece 3 ben eğlenmeme bakıyorum, biri ısrarla benimle dans etmeye çalışıyor. İlgilenmediğim belli hani durup uzaklaş diye bağırmam mı gerekiyor illa? Sonra bana kaba/deli diyecekler, birilerinin cesaretinin içinden geçmiş olacağım falan. Etki-tepki meselesi bu arkadaş. Beni rahatsız edeni rahatsız ederim. İyi dolmuşum yalnız bu konuda...
Bakış dediğin şey tamamen niyete bağlı ya. Mesela biri tatlı tatlı bakıyorsa hani böyle gülümseyerek falan, içim kıpır kıpır oluyor hoşuma gidiyor. Ama biri böyle dik dik sorgular gibi bakarsa direkt rahatsız oluyorum. Hani ne bakıyorsun demek geliyor içimden. Bazen de millet dalıyor, farkında bile olmadan, o zaman bir şey diyemem tabii. Ama cidden bir bakış insanın içini ya ısıtır ya da soğutur.
Dün görümcem olcak kızla oturduk bir yerde kahve falan içtik 39 40 yaşlarında adam dikti gözlerini yanımda ki kıza bakıyor. Hayırdır birader ne baktın varsa derdin söyle diye biraz sert çıkışinca kalkıp gittiler.
Ben sevmem öyle bakışmalar falan.
Tersi pistir kızımızın 😂
Dün iffetime göz koydular nerdeydin 😂
Hahahah suçum ne benim 😂 sana ben de bakabilirdim 😂😂
Hahaha bakalım sonu ne olur merak ettim😂
Hahah baktığın insanı neden dövüyorsun 😂
Evet, oluyor bazen bu mesela bir yere oturmaya gidiyorum. Bön bön bakıyorlar jkj sinir oluyorum. Kardeşim tanışıyorsak sohbet edelim dimi amaaa 🤪 kiii tanışmıyoruz bakma o zaman 🤨
Sen söyle alalım hesaplarını 😂😂
Cevap
17Cevap
Oturduğum yerde biri bana bakıyor mu bunu fark etmem. Ancak çok bariz bakacak ki fark edeyim, öyle bir durumda herkes rahatsız olur ve bende rahatsız olurum.
kimin baktığına göre değişir
Yoo rahatsız etmiyor, alıştım artık hangi birini kafaya takayım ki.
Dün akşam okey oynarken bile sağ, sol, ön, arka her yerden göz hapsindeydim.
onlara kafa yorsaydım oyundan zevk alamayacaktım güzele bakmak sevap ya o yüzden bakıyorlar sanırım : )
Kitlenip bakıyorsa kavga çıkartabilirim😀 rahatsız edici bakmayan kimseyle bir problem yaşamam hepimiz insanız ve beğenip bakabiliriz ya da bir çoğumuzun dikkat dağınıklığı var sürekli etrafa bakar oluyorlar. Taciz edici bakışlar haricinde problem yok.
Ben bakışlara alıştım artık. Türklere benzemediğim için erkek kız fark etmeksizin bakışlara maruz kalıyorum.
Rahatsız olurum, erkekse ters bakış atar önüme dönerim biraz daha bakarsa ne bakıyorsun derim ki yapmışlığım var. Kızsa eğer bu kişi gözlerimi çekmeden bende ona bakarım o kafasını çevirene kadar😃
Biraz tersimiz pis galiba 😂
Kim nasıl gelirse 😅
Ya sorunun üzerine kızın biriyle bu gün tramvayda bakıştık denk gelişin böylesi😅
Hahaha çektik desene 😂
Evet rahatsiz olurum ama bir erkekten ilk defa duydum boyle bir sey. Erkekler rahatsiz oluyor muymus ya?
Erkeği kızı fark etmez ki bence bir taraf isteksizse bu tanışmaya her türlü rahatsız eder
Birinin sana baktığını sen nasıl görüyorsun? 😂
Demek ki sen de bakıyorsun🤣🤣
Biri sana hayvan gibi bakarsa hissedersin 😂
Eder çok devam ederse elektroşok kullanırım canım en azından çarpılarak baksın bana
Hahaha biraz korkulmalı mı senden 😂
İstanbul gibi yerde yaşıyoruz olsun o kadar valla yeminle asker gibi geceleri çıkıyoruz dışarıya:D Afgan Suriye be ararsan var
Hahaha haklısın Vala bende bir süre istanbuldayım yani garip bir yer olmuş gerçekten
Yani İstanbul'a gelipte bakismayalim dikkat et kendine :D sonrasına çok üzülürüm İzmirli adama şoklama etkisi verdim diye 😂😂😂
Hahaha ben beğensem de öküz gibi bakmam merak etme 😂 bir kere bakarım tamam gerisi rahatsızlık 😂
Sen gevşek gevşek gülerek bakarsın belli edersin zaten :D
Etrafa bakmadığım için hiç farkına varmıyorum, bakan varsada baktığıyla kalıyor zaten
Baktığına pişman ederim diyorsun yani 😂
Eder elbette. Demek ki dikkat çekiyorsun bu da çok doğal , olabilir. aura meselesi 😄
Çok şükür diyelim 😂😂
Ee yakışıklı adamsın bakacaklar tabii. maşallah 😂😂gözü olanın gözü çıksın de geç kfjfj
Hahaha bakan baksın da düzgünce fazlası rahatsız ediyor hem kız hem erkek için 😂😂
Aynen öyle ya çok rahatsız edici. katılıyorum 😂
Evet ya arkadaşınla konuşuyorsun biri göz hapsine almış.. gelip tanışacak cesareti de yok bakıp duruyor. Sevmem öyle. 🤣 O zaman gel tanış ahahhahah 😄😄😄
göz takılması tarzında bakıyosa rahatsız etmez önemsemem ilk başta baktım bkunu çıkarıyor hayırdır tiplemesi yaparım net bi tavırla bidaha bakamaz zaten 😅
Rahatsiz olurum genelde surat ifademle belli ederim çok rahatsız olursam oturduğum yeri değiştiriyorum
Ne kadar görmezden gelsen de o rahatsız edici bakışlar var ya, masalar bir de yakın olunca gülesim geliyor, kendimi zor tutuyorum. 🤦🏻♀️
Fazlasıyla. Cafeye gittim geçen adam bakıyor karşımda gözünü ayırmadan aşırı irite edici. İnsan görmemişler gibi tövbe lşşş
Hayır etmiyor göz tacizi olmadığı sürece her insanın beğenilmek hoşuna gider ama ileriye gidilirse tabi ki tepki veririm 💁♀️
Gözüm etrafta olmadığı için kimsenin bakışlarını görmüyorum, karşımdakiyle sohbet içinde oluyorum ve bu bana huzur veriyor
Aman baksınlar bakalım çok mu umrumda sanki bir şey elde edecekler 😆
Ben rahatsız olurum çok aşırı rahatsız edicek bakışlar atarsa
Kadınların bana bakması rahatsiz etmez aksine hosuma gider çünkü beğendiği için bakıyordur
genelde ben hayirdir kardesim birine mi benzettin ayari cekiyorum
ediyor edebilir ama söylememek lazım bence önüne dönme nefsini kullan daha kolay
Ask olarak etmez ama nornal bakıyorsa uzun sure eder
O gün kendimi kötü hissediyorsam bakmasından rahatsız olurum.
Rahatsız etmez… Ama niyetini gözlerinden okuyamazsam merak ederim.
Kitleniyorum Farkedince Öldürcek Gibi Bakmaya Başlıyorum Bidaha Bakmıyolar
Öyle rahatsız olduğum bir bakış yakalamadim bilmiyorum
Eder evet, sevmem ben böyle şeyleri.
Baksınlar işime gelir, az hesap ödetmedim böyle kızlara, kaşınan onlar 🤣
guzele bakmak sevap canim ahahasbs
Hahahah iltifat aldım 😂
Hahaha ben sana alınmam yahu merak etme biraz da olsa tanıdım seni 😇 ama kalbin de güzelmiş anladım 😇
Sen en doğal halinle gel yeter gerisini düşünme 😇
Ben acikca söylüyorum ne bakiyorsun diye jfjdk
Hiç beni kurtarmıyorsun 😂
Erkekse ne bakıyon lan lavuk derim patlatırım iki sağ kroşe tam çenesinin ucuna kız ise işim olmaz ztn
Nasıl birbirinize öyle bakabiliyosun la ben biririnin bana baktığını fark ettiğimde kedi kadar hızlı reflesk verip gözlerimi kaçırıom
Evet sürekli hayvan gibi bakanlar var tabi takmamayı tercih ediyorum
yani ne amaçla baktığını merak eder insan ne için amaçı ne iyi mi kötü mü karışık
Evet hem de çok
kızlar da en az erkekler kadar çok bakıyor
Bakan istediği gibi bakabilir biz de bakarız nolucak😄
Umrusamıyorum
Gerek yok yani izlenmeyelim
evet ne bakıyorsun dediğim çok olmuştur
Güzel güzel bakmayin 😂
Hiç farkında olmam
Eder evet tip tip bakan kişiler oluyor
Uzun süre bakıp durursa rahatsız olurum tabi
Evet çok rahatsız olurum
Elbette rahatsız eder sataşirim
muhtemelen fark etmem o yüzden etmez
Ya aşırı bakarsa evet.
Bakmazsan görmezsin 😃😃
Öküz gibi bakması ederr
Rahatsız eder tabi
Evet kadın erkek farketmez rahatsız eder.
herkes bize aşık zaten ya hajahaj
Rahatsız eder kalkar giderim hatta
Çok rahatsız oluyorum
Elbette rahatsız eder
Beni en çok metroda dikizleyenler rahatsız ediyor
Elbette kimi etmez ki
Ego kasıldı
Çok şükür ihtiyacım yok gizlicik😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?