Kişilik & Karakter Sürekli bana büyüyünce çok güzel bir kadın olacaksın diye söyleniyor neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Cevap Güncellemeler1 yıl Alayım Sürekli bana büyüyünce çok güzel bir kadın olacaksın diye söyleniyor neden? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. güzel gördüklerinden 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Bahtını karartıyorlar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden abi Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bazen öyle laf olsun diye söylerler 1 2 Yorumla mnelis 1 yıl Aynı bana soyledıklerı gibi Yorumla Baydiyeceksiniz 1 yıl Bunu sana kim söylüyor peki Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Kaç yaşındasın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 19 Yorumla Yoksulll 1 yıl Büyümüşsün de ne kadar büyüyiyeceksin Yorumla Soran 1 yıl Off Yorumla Yoksulll 1 yıl Ne offff Yorumla
TR_BoZgunx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Moral 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle bişey yok yani Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Güzel sin ondandir 0 0 Yorumla
gucluadam1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Kaç yaşındasın ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 19 Yorumla gucluadam1 1 yıl Artık bellidir güzel olup olmadığın Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
güzel gördüklerinden
Bahtını karartıyorlar
Neden abi
Bazen öyle laf olsun diye söylerler
Aynı bana soyledıklerı gibi
Bunu sana kim söylüyor peki
Güzel olduğun içindir
Kaç yaşındasın
19