Ozguvensizligimden değil, çok güzel değilim minyon bir yüzüm var , yüzüm tatlı ama oyle çok güzel değilim
Ama sevgilim sürekli çok güzelsin cok seksisin diyor sebebi nedir?
Ama sevgilim sürekli çok güzelsin cok seksisin diyor sebebi nedir?
Güzellik belki içinde ki aşktan gelen sestir de
Seksisin diyen bir erkek Aynı duyguları yaşıyor mudur pek emin değilim
Aşk adamı olan her insan Seksili meksili ifade kurmaz
Bırak ifade etmeyi toz bile kondurmaz utanır
Bence farklı bakıyor sana karşı
Erkek milleti - Kız milleti diye ayırım kalmadı bazen iki tarafında aklı tavan yapmış durumda. Sen Sevgilinin sana iltifat etmesinin altında bir hinlik sezmiş gibisin
Evlilik yolunda mı ilerliyorsunuz aileler tanışıyor mu?
Yoksa sadece sevgili misiniz?
Sevgiliyiz
1,5 ay
Zaten çalışıyo
Mecnun'a sormuşlar ''senin bu övdüğün Leyla pekte güzel değilmiş.. mecnun gülümsemiş ''sen onu bide benim gözümle görseniz demiş.
Kendini öven birini görünce reklamı geç butonu arıyorum suratın da.
bulursan bana da söyle :D
Cevap
23Cevap
Burada mevzu guzellık tanımı... Mecnunun kafasında bır leyla tanımı vardı. Yıllar sonra leyla geldıgınde mecnun leylayı tanımaması bu yuzden. Guzellik bence michelengelonun dedıgı gıbı hıc bır sey eksılık arttırılmasına gerek duymayandır. Hatta bir gun benim kı kabarmıs sacları makyajsız suratıyla mutlulukla bır gulumsedı. O an du yanın en guzel insanıydı. Çünkğ ondan başka birini yanında istemiyordum bir ömür. Yani güzellik görüntüden ziyade algıyla alakalı
İki sebebi olabilir birincisi seni gerçekten seviyordur ya da arakdaşın dediği gibi yol yapıyordur. cümlelerin sana mı yoksa bedenine mi söylendiğine dikkat et
Seksisin diyor arada
insanın gözüne sevdiğinde başkası güzel gözükmez zaten. hem güzellik sbit bir algı değil ki, göreceli bişidir. onun kendi gözünden baktığı ile senin aynada gördüğün bir olmuyor :)
Bide sen onu benim gözüm der diyorum ve susuyorum
Baktığın yer değil gördüğün şey çok önemlidir
Guzel seyler soylemis bununda altinda biseyler aramayin ya herseyi koplex yapiyorsunuz.
Kendini iyi hissetmen için diyordur. Hem sana iltifat etmesi bence hoşuna gitmesi lazım?
Adamin sevgisi senin açigini kapatiyor kiymetini bil
Açığını kapatmak ne ya. Çok güzel değiliz dediysek çirkin de değiliz . Begenilirjm cevremde ama oyle çok da güzel oldgumu dusunmuyorum
Ya sevmek böyle bişey işte , insanın sevdiği kişi dünyanın en güzelidir kendi gözünde
Her söylenen güzel sözün altın da birşey aramaktan vazgeçin artık ey insanlar. Yahu belki sevdiğinden söylüyor?
Yani gözüne öyle geliyrorsur ya da seni elde etmek için söylenen sözler
Herseyde birsey aramayın. Cinselliğe vurursa arar. Ne güzel işte iltifat ediyor
İnsanın sevdiği kişi insana dünya güzeli olarak görünür
Cirkinim diye mi sevsin anlamadik?
gören gözdedir güzellik..
Sevdigin demesi normal bişey degilmi
Gerçekten seviyorsa ona güzel gelirsin
güzelsin demekki neden senle sevgili olsun
Onun gözünde güzelsindir :)
Yapmacık davranıyor sana
faydalanıyormu senden
Ne yani çok tipsizsin mi diyelim boşu boşuna 😂