Gideceğimiz yönü bakış açılarımız,
Alacağımız kararları bakış acılarımız belirler.
Niye buraya yazdım bunu onu da bilmiyorum 😂
Boşandığım zaman hayatı , çok sorgulamıştım , emeğime , geçen zamanıma çok acıdım ve eski kaynanama isyan ettim neden diye çok sorguladigim zamanlarım oldu
İki dalı kesildi diye ağaç ağaçlığından bir şey yitirmez. Sen ihtişamınla ve olgun duruşunla kalmışsın. Sana kâr kalan da bu zaten boş ver ")
Sağol gülüm teşekkür ederim 🙏❤️ nasipten öte yol yok demişler
Evet, oldu… Hayat bazen öyle bir anda ya da öyle bir insanla sınar ki, tüm doğruların, inandıkların bir anda pamuk ipliğine dönüşür. Güvendiğim birinin bir gecede yabancılaşması ya da bir yakınını kaybettiğinde içinin boşalması gibi… İnsan bir bakıyor ki, her şey geçici, herkes misafir. O anlarda hayatın anlamını sorgulamamak elde değil. Gerçekten ne için çabalıyorum, ne uğruna üzülüyorum, kim kalıcı, kim sadece durak… İşte tam o zaman anlıyorsun, anlam aramakla değil, anlamı kendin yaratmakla başlıyor asıl yolculuk.
Evet son yıllarda sorguluyorum, özellikle kardeşimi kaybettikten sonra ve yanımda olmayan birinden sonra...
Başınız sağolsun 😮💨 her ikisi için de...
Allah razı olsun
Yok, hayatın anlamını sorgulamıyorum gayet farkındayım her şeyin 🙄
Zaten hayatın bir anlamı da yok :)
Hayır var 😒
Ne ola ki sosi 😂
Ben mi öğreteceğim sana yeto yani😏
Olabilir. Hayat tecrübesi olan insanlardan ders almaktan onur duyarım 🥲
Belli ki senin de var ama hep kötü yönde yoksa hayatı sorgulamazsın, gelişigüzel yaşarsın
Hmmm. Tamamen olmasa da doğru tespit
99% mu sjsj
98.9 🥺🥺
😒😒
Tutturmuşsun işte be
Tamamen olduğunu yaz çabuk
Tamamen olduğunu
😒 ha ha ha
😅😅
Teşekkürlerimi sunarım
Senin yaşlarında, bir sabah deniz kenarında yürürken hayatı sorguladığım bir anım var; en yakın arkadaşımı kaybetmiştim ve yaşayışın her an değişebileceğini o zaman idrak ettim. O sarsıcı kayıptan sonra hayata bakışım ciddi şekilde değişti; bazı insanların veya olayların seni öyle bir sarsıyor ki “Hayat neden var, ben burada ne yapıyorum?” diye kendi içine dönüyorsun. Böyle anlar seni büyütüyor, derinleştiriyor. Bazen birkaç kelime ya da bir bakış bile tüm hayatının anlamını sorgulatabiliyor. Hayat, zaman zaman tokat gibi sorularıyla geliyor, hiç hazır olmasan bile. 🌀
Cevap
9Cevap
Son yıllardır mücadele ettiklerimi kendimi sorguladığım oldu, iyi mi yaptım kötü mü? Ama bu beni tecrübe kattı, ilahi sistem bu bir deneyimi gösterdi. O yüzden iyi ki de önümde ki engelleri aştıklarımı kendimi gurur duyuyorum.
hayatın anlamını sorgulamayı uzun zaman önce bıraktım
Çünkü sonuca ulaştın 😅
sonuç bana girdi diyelim biz ona :D
Akshhsjshshdh kahkaha attım a. wk 😂😂😂 bir arkadaşıma bir şey girmesi neden bu kadar komik 😂😂
😂🤣😂 adam diye boşuna demiyoruz
Var, tüm insanlar. Özellikle 2 yüzlüler
Hangi yüzüme konuşuyorsun şu an tam anlamadım 😂
Yani diyeceğin olsa yüzüme söylemeni tercih ederim kral 😅😂 arkadan konuşmak daha büyük cesaret ister. Sana demiyorum yanlış anlama 😂
Kime gitti yine taş Allah bilir. İki yüzlülerin hangi yüzüne püü diyelim şimdi 😂😂
Ben direkt taş atıyorum. İki yüzlüler engelli gerçi bende ama engellemeyi unuttuklarıma demiş olayım 😂
Dur be. Yarabbi Şükür demek için tükürmemizi bekliyorlar zaten 😂 beleş sevap point vermeyelim
Sal beni hüloğg 😂😂
Seni mi Kırcam yaktım 😂
Mutlu bir evlilik sanıyordum ki ebedi olacak aniden oldu birşeyler bosandik. Sorgulama başladı, öyle garipki çocuğun olmadan evlat ediniyorsun , birkaç yıl sonra kendi çocuğun oluyor veee adam yok. Buyuk olan kurtardı kendini de küçük olanı büyütuyorum.
Ameliyat olmustm hayatımı sorguladm
Kırılma noktası gibi bensiz bir dünya daha iç açıcı olabilirdi haha
Kesinlikle hayır. Çiçeksiz bir dünya, sütsüz sütlaç gibidir. Geçmiş olsun arkadaşım
Saol ya
6 Şubat . Dönüp bakıyorum da neler yaşamışım nasıl atlatmışım bu acıyı diye sorguluyorum.
Çok geçmiş olsun. Umarım memleket tekrar böyle acılara katlanmak zorunda bırakılmaz...
Umarım...
Hayatı sorgulayınca bir şey elde etmiyoruz ki
Ama en azından hakkımızı arıyor sayılmaz mıyız 🥹
Hep sulu göz emojisi yüzünden, yoksa muhalefetin kralını yaparsın sen biliyorum 😂
Anca konvoyları izle 😂😂
İnsanoğlu açısından eskiden vardı da artık yok. Çünkü her şeye alışıyorsun bir zaman sonra. Anı olarak sorgulatan durum yok ama düşündüren durumlar bazen olabiliyor.
Var , bir insan bu kadar mükemmel nasıl olabilir diye düşünüyorum, yanında olmak , bulutsuz bir gecede gökyüzünü izlemek gibi ☺️☺️
Yok öyle biri çünkü canımı sıkana bir süre sabrettikten sonra mutlaka def etmişimdir anılarım elbette olmuştur ama daima küllerimden doğarım 🖤
Var Bir Askeri Dr. nin şehit olmadan önce Anam beni böyle paramparça olmuş olarak görmesin diyen asker anısı
Kasiyerken müşterilerin davranışlarıyla uğraşırken epey sorguluyorum
Kaynimdan dayak yediğimde sorguladim ve bazi kararlar aldim:((
Sevdiğim bazı insanları kaybettiğimde sorgulamıştım
Var Allah kahretmesin var. Sen😂
Hayatın anlamını mı sorgulatıyorum ben aşk olsun 😂😂
Sorgulatıyorsun valla😂 sana bunları anlattık her türlü 😂 ama yok
Kendime göre doğrularim var ve başkalarının doğruları bana doğru gelmiyor napiyim 😂😂😂
Var ama şu an hatırlamıyorum 😂
Zaten tahmin edecektim 😂😂
şu an hatırlamıyorum canım ya 😂
Hep aklımdadır.
evet illa ki olmustur
Hayatı sorgulayan Biri var 2 3 gundur
Evet vardı ama artık yok
Din değiştirmem sanırım ufkum açıldı
Hiç kimse böyle bir şey yapamaz
Kimse yok hayatın anlamını anlayalı çok oldu
Geçen sene yaşamıştım o duyguyu..
Sorgulamayı bıraktım