Siz cevaplayın, ben de patlamış mısırımı yerken cevaplarınızı okuyayım.

Siz cevaplayın, ben de patlamış mısırımı yerken cevaplarınızı okuyayım.
Hayatım boyunca en önem vermediğim şey, çevremin ne diyeceği olmuştur. Hatta bir müddet sonra buna cesaret edemez olmuşlardır. Keza onlardan uzak bir hayat yaşıyorum.
İnsan kendi kendini şekillendirmeli, gazla mazla çakmakla pozisyon almamalı. Dirayetli ve güçlü insanlar kendi kaderini kendi çizer. Çünkü kararlar insana yön verebilecek niteliktedir.
Buradaki görsel tam bir kafa karışıklığı ve dedikodu havası veriyor, kesinlikle “iç sesin” dışarı taşmış gibi. Ben açık söyleyeyim, hayatım boyunca iç sesim bazen o kadar baskın oldu ki, etraftaki gürültüyü duymadım bile. Ama itiraf edeyim, insan “hadi yap” diyen birileriyle çevresindeyse, bazen o gazı almak da güzeldir ve hareket enerjisi katar. Yani arada sırada çevrenin gazı da insanı ileri taşıyor 🍿😏. Ama uzun vadede iç sesin ipleri elinde tutarsa daha az üzülüyorsun, net!
Cevap
4Cevap
İç sesimle konuşurum. En doğru kararı o şekilde vermeye çalışırım. Ama bazı durumlarda iç ses yeterli gelmiyor ve yakınlarımla konuşabiliyorum.
Kimsenin karışmasına müdahale etmem. Fikir alırım ama gene kendş bildiğimi okurum
Çevremdekileri pek dinlemem bu yüzden gaza da gelmem:)) döner dolaşır bildigimi okurum:))
Kendi dış sesimle konuşurum
Kendi iç sesimler
İç ses
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?