Aciz , güçsüz ve duruşu olmayan erkekten nefret ediyorum sizce bu normal mi?

Ya burada özellikle okadar zayıf karakterli duruşu olmayan erkek tanıma şansım oldu ki yazık dedim 😏 özellikle sevgili yapan erkek üye arkadaşlarımız olur , ilk işi bizi takipten çıkmak olur " birde yazar sen çok iyi bir insansın dostsun sen hep yanımda oldun destek oldun bana benin için çok değerli bir insansın ama seni takipten çıkmak zorundayım lütfen bana küsme " diye , çünkü sevgilisi öyle ister onu yönetir 😂 bir ay sonra sevgilisinden ayrılır yeniden takip atar , dost olmak ister , abi işte ben ozaman delleniyorum bizden gittinmi birdaha geri dönemezsin sevgili bulunca bizi satan yok sayan erkeğe biz adam demeyiz , senle yola çıkılmaz sen yeni birini bulduğun zaman tekrar gidecek kadar aciz duruşu olmayan ve zavallı bir adamsın çünkü , öyle gider geri gelirsin işte 😂 önce dostlarınla sevgilini aynı terazi de tutmayı öğren herkesin yeri farklıdır bunu beceremediğin sürece fino köpeği gibi kadının eteği altından çıkamazsın , bir saygınlığın olmaz çevrendeki insanları kaybedersin... akıllı ol adam ol 🙋

Güncellemeler
1 ay
Haha 😂 Fino köpeği özelden havlıyor 😂soru zoruna gitti galiba 😂
Güncellemeler
1 ay
Sorunun muhatabı Allah sana hidayet versin, vermezse ara 😆🤣
Aciz , güçsüz ve duruşu olmayan erkekten nefret ediyorum sizce bu normal mi?