- 1 ay
Şöyle ki kendi açımdan yorum yapacak olursam normalde asla yıkılmam, duruşum nettir güçlüyümdür ve en kralına bile boyun eğmem, kısacası EyvAllah'im yoktur. Çevremdeki ve beni tanıyan herkeste iyi bilir ne kadar sağlam ve çetin ceviz biri olduğumu.. lakin bırakın bazen sevdiklerimiz için bile olsa arada kendimizden ödün verelim bee..! Bizi kutuplaştırmayın ya da robotlaştırmayın, bazen bizde herkese karşı bela sevdiklerimize karşı güçsüz olabilelim.. emin olun bu bizden bir şey kaybettirmiyor, yine görenler saygı gösteriyor.. yeter ki sevdiklerimiz kendimizden verdiğimiz bu ödünlerin kıymetini bilsin..
02 Yorumla- 1 ay
Detayı okumadan bağımsız yorum yaptım, sanırım şahsi mesela varmış görmezden gelin yorumumu.
- 1 ay
Hiç Sıkıntı yok 🙋🤗
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Aynı şekilde ben de bazı tip kadınlardan nefret ederim!
Mesela vücudunu sergileyerek ilgi çekmeye çalışan teşhircilerden?
Her önüne gelenle samimiyet kurup belli bir çizgi ve kriteri olmayanlardan!
Özenti konuşmalar ve yapmacık tavırlar içinde olanlardan!
En ufak bir duygusal boşlukta hemen hayatına birini dahil edecek kadar basit etki altına girenlerden!
Ayrılığında ağlayanlardan! Fazla mızmızlanıp, fazla güçsüz görüntü oluşturan her türlü kadından...
Erkek rolüne bürünen ve bizim olana göz diken erkek fatma'lardan...
01 Yorumla- 1 ay
Doğrudur saygı duyarım 🙋🌸😊
- 1 ay
Bu hatayı bundan yaklaşık 5 yıl önce yaptım. Bir cinsel yaşam fenomeniyle sevgili oldum, takipleştiğim kadınları takipten çıkmamı istedi. Bazılarını takipten çıktım. Çıkmadıklarıma özelden yazıp küfürler hakaretler yağdırmış ve onların çıkmasını sağlamış. O olay benim için bir milat oldu. Ben buyum, benimle sevgili olacaksan takipleştiğim kimseye karışmayacak, bana saygı duyacaksın derim. Olursa ekime, olmazsa kasıma ;)
01 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 burada sevgilimiz de olabilir flörtumuz de , beni sevecek adam beni değiştirmemeli , beni seviyorsa dostumu da sevmeli , beni olduğum gibi kabul etmeli sevmiyorsa da saygı duymalı böyle gördük böyle biliriz , 250 Gr bulunca hemen dostunu satan arkasını dönen erkeğe adam denmez burada , benimde iki tane flörtlesme deneyimim oldu bana karıştığı zaman eşime dostuma ağzının payını verdim oturttum yerine, sen yokken onlar vardı diye , birini bulur bulmaz dostumuza sırt dönecek kadar kähpe değiliz çok şükür 🙏
- 1 ay
O kadar haklı bir serzeniş ki. Bunların bir de kadın versiyonu var. Yorumlarda bir anda seni ilk kez görüyormuş gibi yapıyor. Erkekler en azından söylüyormuş soğuk yapma sebeplerini. Kadınlar anında bir tersleme, anında hiç bir erkekle konuşmuyormuş gibi davranıyor. Fino köpekleri kısırlaştırılıp toplatılsın 😅
01 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle çok haklısınız 👍 bu iki cinsiyet içinde geçerli , ben burada 4 tane örnek yaşadığım için erkeklerden örnek verdim ,
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu konuda öfkelenmeni çok iyi anlıyorum, belli ki bu tip adamlara sık rastladın ve hepsinin bahanesi aynı. Sen dostluğu önemsiyorsun ama onlar ilişkilerinde kaybolup dostlarını bir kalemde siliyorlar. Çok haklısın, kişinin duruşu olması lazım. Kendini unutan, kolayca dostluğunu satan birinin güveni de, samimiyeti de tartışılır. Sence bu normal mi diyorsun: Evet, senin hissetmen çok doğal. İnsan güçlü ve tutarlı birini yanında ister, dalgalı denizden kaptan olmaz. Demek ki senin standartların yüksek, bayıldım buna! 😉🔥
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
u
1 aysevgili bulunca satan insanlardan nefret ediyorum gerçekten de. tamam takipten çıkabilir belki sevgilisi rahatsız olmuştur ama selam sabahı kesmek ve ayrılınca da geri gelmeleri beni rahatsız eder.
soruya gelecek olursak da haklısın evet. insanın bir duruşu olmalı sevgilisi olunca en azından mesafe koyar ama arkadaş silmek bana göre değil. ha yeni arkadaş hayatına dahil etmez o normaldir ama var olan arkadaşları silmek bana göre acizliktir. zaten böyleleri de kısa süre sonra ayrılır
20 Yorumlas
1 ayBir kere yanlışlıkla o hatayı bende yapmıştım. Başkası için arkadaşlarıma kıymıştım. Sonra yanlış yaptığı mı fark ettim. Neyse ki çabuk aklım başıma geldi. Bu son oldu.
21 Yorumla- 1 ay
@ZorundamıyımEfsane doğrudur canım saygı duyarım 🙋 hatalar insanlar içindir önemli olan bunu fark edip tekrarlamamsk zaten , seni seven olduğun gibi sevmeli kabul etmeli, kimse için değişme kimseyide değiştirme önemli olan bu, seni seven dostunu da arkadaşını da sevmeli , sevmese bile saygı duymalı böyle öyle düşünüyorum , çünkü 250 Gr için dostunu satan arkasını dönen erkeğe adam denmez
- 1 ay
Gerek söylemleri gerekse davranışlarıyla erkekliğin onurunu, gücünü ve duruşunu en iyi şekilde sergileyendir ''adam'' dediğin.
Başkalarının ağzıyla hayatına yön vermeye çalışan kişilerin yetersizlikleri buna benzer tatsız olayların yaşanmasına da yol açar.
Gelen ağırlanır, giden uğurlanır
31 Yorumla- 1 ay
Net bu kadar 👍👍✍️✍️ bize geleni lutfuyla ağırlamasınıda biliriz uğurlamasını da
- 1 ay
Çok haklısın. İnsan arkadaş isterken bile duruşu olan birisini ister. Sevgilisi olunca arkadaşlarını bir insan neden siler onu da anlamış değilim. Benim de yakın dediğim arkadaşlarım var bu zamana kadar aramızda arkadaşlıktan başka hiçbir şey olmamış gelip kıskançlık yapacak, güvenmeyecek onu takipten çık bunu takipten çık diye emirler verecek ooldu başka
11 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle gülüm çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏 250 Gr bulunca hemen dostunu satan arkasını dönen erkeğe adam denmez bize ters geliyor öyle şeyler
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgilisi için arkadaşını silen kimseye birey gözüyle bakamıyorum. Bu ben kendimi yönetemiyorum sınırlarımı çizmeyi bilmiyorum ve bunun için bir sahibe ihtiyaç duyuyorum demenin farklı bir yolu
İlişkilerinin devam edememe sebebi de bu aslında asla denge kuramıyorlar.
Aciz güçsüz insandan bende her daim kaçıyorum13 Yorumla- 1 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ çok güzel ifade etmişsin gerçekten eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️ yoruma imzamı atıyorum ✍️✍️✍️
- 1 ay
❤️💖🥰
Kişilik & Karakter konusunda 516 cevap paylaştı. Bendede durum aynı fakat ben olayı tek bir cinsiyet üzerinden değerlendirmiyorum. Köle ruhlu olanlar kadın aşağılamak için birşeyler istediğinde kayıtsız çartsız yapanlar birisi istedi diye sebepsiz yere takipten çıkanlar hatta engelleyenler, önüne gelene yobaz yaftası vuran kendini medeni zanneden yobazlar, kişilere göre görüşü değişenler yanar döner olanlar.
İnsanda biraz karakter bir görüş bir duruş olur
19 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 tabiki bu konuda cinsiyet fark etmeksizin yaklaşmak gerekir ben yaşadığım 4 örnekten yola çıkarak bugün bu örneği erkekler üzerinden verdim , aynı durum kadın. İçinde geçerli , kimseyi değiştirmek ya da bir başkası için değişmek bize ters geliyor, seni seven insan olduğun gibi sevmeli kabul etmeli , seni seven insan senin dostunu arkadaşınıda sevmeli , sevmiyorsada saygı duymalı , birini bulduğun zaman 250 Gr için dostuna hemen sırt dönecek kadar kähpe olmamali biz böyle gördük böyle biliriz
- 1 ay
Olmamalı ama bu devirde çok. Ne düşürülmesini bekliyorlar. tamam deriz de hak mı vermemizi bekliyorlar 😃
burada bir arkadaşım eski fenomenlerden birisiyle çıkmaya başlamıştı. Ona beni engellemesini söylemiş oda engellemişti. Ben olayın böyle oluştuğunu anladım. Aradan yıllar geçti. Başka hesap açtım buda açmış. Ondan ayrılmış bana istek atıyordu. Sen böyle böyle yaptın. Şimdi hayırdır dedim. Cidden öylemi olmuştu diyor eğer öyleyse ayıp etmişim diyor 😂Bu hareketin hepsinden daha küstahça olduğunu söyledim.
Nasıl bir insanlar anlamıyorum. Bu hareket sana yapılınca ister istemez üzülürsen karşıdakide iyi kötü birşeyler düşünür bunu bile akıl edemiyorlar - 1 ay
Aynen gülüm bak derdime tercüman olmuşsun , işte bende aynı durumu yaşadım işte , ve benim o insana okadar emeğim gectiki hep destek oldum yanında oldum, sevgili yapar yapmaz bana yazmış ," eee benim sevgilim var sen çok iyi bir insansın seni çok seviyorum harika bir dostsun ama seni takipten çıkmak zorundayım lütfen bana küsme nolur diye , kendin bilirsin nasıl rahat ediyorsan öyle yap demiştim
- 1 ay
Aradan bir ay geçmiş , sevgilisinden ayrılmış bugün takip atmış yazıyor, eee ben seni nasıl kabul edeyim artık , sen 250 Gr bulunca hemen beni satmışsın arkanı dönmüşsün , şimdi geri geliyorsun bu adamlık mi Allah aşkına gittin mi birdaha geri dönmeyeceksin , hiç bir şey eskisi gibi olur mu artık , sen yeni birini bulunca demekki yeniden gidecek kadar zavallı bir adamsın benim için çünkü bir duruşun yok , emeğe dostluğa saygın yok , seninle yola çıkan yolda kalır , bunu söyleyince de yine kötü oluyoruz birde zoruna gidiyor ,
- 1 ay
Bende burada iki kere flörtlesme deneyimim oldu bana karıştığı zaman ağzının payını verdim oturttum yerine 😂 senden önce onlar vardı diye beni seviyorsan benim dostumuda seveceksin dedim , biz birini bulunca hemen dostumuzu satacak arkasını dönecek kadar kâhpe olmadık çok şükür 🙏 burdaki erkeklerin bakma afilli profillerine, çoğu okadar kişiliksiz, zavallı aciz ki erkek demeye 9 şahit istiyor
- 1 ay
Ben kadın olmama rağmen bunlardan daha delikanlıyım , en azından lafımin arkasındayım, kendi kararımı kendim veriyorum kimsenin kuklası olmuyorum , yeri geldiğin de rest çekmesini de biliyorum
- 1 ay
Nokta...
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sünepe erkek sevmem 250 gram et için dostunu arkadaşını bırakan dan bir bOk olmaz. S... gitsin öyle insandan ne adam olur ne erkek ne de kadın nokta..
53 Yorumla- 1 ay
Sözün bittiği yer 👍 yoruma imzamı atıyorum ✍️✍️✍️
- 1 ay
Aynen öyle 👍🥰
Kişilik & Karakter konusunda 12,7b cevap paylaştı. Normaldir, ben de nefret ediyorum çünkü sevgilisi/eşi olacak kişi bunu baştan kabul edebilmeli, yoksa sevgili olmasın, ki bunu benden isteyenler oldu, asla kabul etmedim ve onlara karşı haklı çıktığımı da görmüş oldum.
13 Yorumla- 1 ay
En doğrusunu yapmışsın 👍 seni seven insan seni degistirmemeli , olduğun gibi kabul edip sevmeli , seni seviyorsa aileni, dostunu arkadaşınıda sevmeli, sevmiyorsada saygı duymalı , biz böyle gördük böyle biliriz, 250 Gr bulunca hemen dostunu arkadaşını satan arkasını dönen erkeğe adam denmez zaten,
- 1 ay
❤️🥰👍
- 1 ay
Sevgili için dostluk bitirmek, her iki cinsiyet içinde acizlik eziklik. Dost dedıgım kısının veya sevgılısının benı potansıyel tehlıke gormesı ayrı konu olur. Yeterınce sadık ve vefalı olmayan kısılerden dost olmaz zaten elemıs oldun
11 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle gülüm çok haklısın 👍🥰 250 Gr bulunca hemen dostunu satan arkasını dönen erkeğe adam denmez zaten kukla denir , böyle kişiler kendi kararımı kendi veremeyen başkasının yönetmesiyle hareket eden zayıf kişilikler oluyor , bize ters geliyor öyle şeyler bir erkeğin tavrı duruşu olucak , bu insana benim okadar emeğim gectiki hep destek oldum yanında oldum sevgili yapar yapmaz beni takipten çıkıyor , birde söylüyor utanmadan bu bana emeğime saygısızlıktır , 1 ay sonra sevgilisinden ayrılmis bugün takip atıp yine dostluğumuz devam etsin diyor , burada adamlık nerde Allah aşkına , madem gittiysen dönmeyeceksin biz böyle gördük böyle biliriz
- 1 ay
gene olaylar olaylar :)) cano
düşüncelerinde çok haklısın ask başka arkadaşlık başka bu sınırı korumak ve saygı duymak lazim
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle gülüm 👍 o dengeyi korumak gerekiyor ,
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bu soru bana birini hatırlattı, biri de beni başka birinin emri ile engellemişti sonra dönüp o kişiyi sattı tabii, takipleşelim dedi hadi yolun layığına açık olsun dedim umarım bu görüşümü görür bir kez daha utanır 😂😂 utanmasada olur umrumda değil 😎😎
12 Yorumla- 1 ay
Yanlışlardan çabuk dönüyoruz 😎
- 1 ay
Bence sende yanlışlarından çabuk dönmelisin
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oldum olasi dedigim cumle
YOLA CİKTİKLARİNİ YOLDA BULDUKLARİNA ASLA DEĞİŞME!!!
22 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 250 gr bulunca dostunu satan arkasını dönen erkeğe adam denmez bize ters geliyor öyle şeyler
- 1 ay
Sevgilin olunca karşı cinsi takip etmemesini sen de istersin, arkadaş olabilirsin ama bazıları bundan da rahatsız oluyor anlayışlı olun biraz
11 Yorumla- 1 ay
Sen ol gülüm ozaman , bize ters geliyor bunlar biz birini bulduğumuz zaman onu seviyorsak dostunu da severiz , sevgili yapınca dostumuza sırt dönecek kadar kähpe değiliz çok şükür
- 1 ay
Bence çok normal. Detayın hepsini okudum ve size sonuna kadar hak verdim.
12 Yorumla- 1 ay
Anlayışın için Teşekkür ederim 🙏🌸
- 1 ay
Rica ederim 🌸
- 1 ay
Kadını erkeği yok bunub iki tarfta benden uzak abla
11 Yorumla- 1 ay
Aynen gülüm bu iki cinsiyet içimde geçerli , ben burada 4 tane örnek yaşadığım için , erkeklerden örnek verdim
- 1 ay
Gayet normal bende ezik ruhlu özgüvensiz erkek sevmem
13 Yorumla- 1 ay
Bir erkeğin duruşu olacak kendi kararlarını kendi verecek , aksi takdirde milletin kuklası olan erkeğe adam denmez
- 1 ay
Aynen öyle
- 1 ay
👍👍🙏😊💖🌸
- 1 ay
Ablam acizlik ve güçsüzlük insanların elinde değildir. Mesala ben bile bile herşeye sustum benim kaderimde susmak varmış. Herkesi kurtarmak ama kendini bir şeyler için feda etmek varmış. Bu geceden sonra senin de kaderin değişsecek güzelleşecek. Sana söz veriyorum
00 Yorumla - 1 ay
Erkek olan kişi, arkadaş ve sevgili dengesini iyi kurmak zorundadır ablacım. Hiçbir kadın sevgilisinin kadın arkadaşlarıyla yakın olmasını istemez, kabul de etmez. Ya samimiyeti azaltacak ha bunu yapamıyorsa takipten tabii ki de çıkacak. Geri döndüğünde de sizin tercihiniz olur kabul edip etmemek ama dediğim gibi hiçbir kadın samimi kadın arkadaş kabul etmez.
00 Yorumla - 1 ay
Gayet normal ama burası sosyal medya olduğu için onları çok da ciddiye almamak gerek. Seni bilmem ama ben hiçbiriyle yüz yüze tanışmadım. Hele ki bu siteyi samimi bile bulmuyorum. Bir de bunların günlük hayatta olan versiyonları var. Ben , onlara ayar oluyorum. Çünkü yıllardır tanıdığım, birlikte oturup kalkmışlığım olan insanlar. Önceden olsa anlamaya çalışırdım ama artık ben de senin gibi düşünüyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Normal şöyle zümzüğü koyacak ki bir duruşu olsun
10 Yorumla - 1 ay
Ne kadar ağır cümle bunlar dondum kaldım 🤔
Fino köpeği bile demişsin 🤔
14 Yorumla- 1 ay
Demekki o şekilde davranıyor ki demişim , konunun iç yüzünü bilmediğin için şaşırmani normal karşılıyorum
- 1 ay
Lütfen yapma kırıcı ifadeler kullanma kim olursa olsun. Giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir de 😃 gülümse 😊
- 1 ay
Biz adam gibi olanı lutfuyla ağırlamasınıda biliriz uğurlamasını da sen merak etme , biz neler gördük neler yaşadık burada , giden yolunu kalan yerini bilir 🙋
- 1 ay
Denizde kum sende laf :)
Laf ebesi senii 😍
- 1 ay
Normaldir ablam 💕
Aciz, güçsüz erkekleri kimse sevmez, hatta nefret etmekle kalmıyorlar.
Yüzlerine söylemeyi tercih ederler
10 Yorumla - 1 ay00 Yorumla
Aynen özgüveni olmayan da annesiyle fasulye kirabilir 🤣🤣dik durus , kendinden emin bir duruş , insiyatif alabilmek önde başlatır... pasif , aciz insandan nefret ederim
00 Yorumla- 1 ay
Ayıp etmiş, zaten değer verecek olsa kendisine, kalkıp arkadaş listesini temizlettirmez. Kimse bu hakkı vermemeli dost, eğer gerçekten bir dostumsa, ben dostumu secerim.
00 Yorumla - 1 ay
Sovulmesi gerekene sovuyom. Gulunkesi gerekene guluyom. Kimseyle isim yok. Çok da ciddiye almiyom burayı. Hesabım şu an kapansa mutlu bile olurum
00 Yorumla - 1 ay
Fino köpeği benzetmene bayıldım guzum 😅 o tarz erkekler hem aciz hemde 3 kuruşluktur
Çünkü sevgilisi olunca seni satan insandan her şey beklenir
🙃
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kısacası omurgasızlardan bahsediyorsun. Ben de nefret ediyorum onlardan
01 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle gülüm 👍🌺
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Heryer Dileğlenciler ile dolup taştı Kimi yok çökmen olarak gelmiş, kimi durbarma tezgah açmış, kimi desen askıntı dan beslenmeye çalışıyor...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kız ne ettiler duman attrıyorsun
111 Yorumla- 1 ay
O la la laa 😂 açıklama kısmına yazdım ya okusaydin
- 1 ay
Aynen öyle çok haklısın 👍😊 öyle yaptım zaten 250 Gr bulunca hemen dostunu satan arkasını dönen erkeğe adam denmez giden yolunu kalan yerini bilir
- 1 ay
Eee Beni sen yetiştirdin unuttun mu 😂 burayı senin sayende öğrendim sen yol gösterdin hep
- 1 ay
Olduk artık 🤣 izinden geliyorum
- 1 ay
Ya şaka Maka bir tarafa , ben senin emeğini gercekten unutamam buraya ilk girdiğim de okadar acemiydim ki bana hep sen yol gösterdin sen yardımcı oldun iyilikte unutulmaz kötülükte , bak seninle aramıza her ne kadar mesafe girmiş olsada ama yinede hiç bir zaman düşman olmadık birbirimize saygısızlık yapmadık ihanet etmedik bu işte adamlık tır insanlıktır , kimseyi satacak kadar káhpe değiliz çok şükür 🙏 biz bunun en güzel örneği olduk dostluk biter muhabbet biter bir gün her şey biter ama saygımız baki kalır 🙋
- 1 ay
🙏🥰🙋
- 1 ay
Ben öyleyim sevmezler mi
13 Yorumla- 1 ay
Bayılırlar 😂🤣
- 1 ay
Dostum olmaz hasmim yaşamaz
- 1 ay
Böyleyim ama böyle olmasi iyi mi
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende öyleyim pısırık erkek sevmem😀
14 Yorumla- 1 ay
250 Gr bulunca hemen dostunu satan arkasını dönen erkeğe adam denmez bize ters geliyor öyle şeyler
- 1 ay
🙏🌸❤️🥰
- 1 ay
Ders çıkarsalar bari
11 Yorumla- 1 ay
Umarım inşallah 🙏😊
- 1 ay
Çoğu kendinin bitikliginden haberi yok
11 Yorumla- 1 ay
Yaa sen sakın afilli profillerine bakıp aldanma çoğu okadar aciz ve zayıf kişiliğe sahip ki erkek demeye 9 şahit istiyor
Nefret ruhu yıpratır. Kimsenin sevdiğini zannetmiyorum ama nefret etmeye de gerek yok bence
00 YorumlaYani bu sadece erkeklere mahsus değil kadınlarda da aynı durum geçerli
00 Yorumla- 1 ay
Burası sanal olduğu için bazılarını adam sanıyoruz
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Dost arkadaş dediğin istikrarlı olur belli bir duruşu olur ondanda taviz vermez
00 YorumlaSevgilisinin cinsel yaşam fenomeni takip etmesi her kadını sinirlendirir kiskandirir bu neden sizi bukdr rahatsiz etti ki neden bunu yapan erkeklere aciz diyip hakaret ediyorsunuz
03 Yorumla- 1 ay
Peki bu durum seni neden bu kadar rahatsız etti küçük hanım , sizlik bir durum yok gidebilirsiniz
- 1 ay
Güle güle
- 1 ay
Noluyor burada 😂
13 Yorumla- 1 ay
Bişiii yokkk bişiii yokkk 🤣
- 1 ay
Bana öyle gelmedide gene gereksiz bir muhabbete takılmışın 😂
- 1 ay
🙋
- 1 ay
Düşüncen o yönde olabilir buna kimse karışamaz
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Normal tabiki kin ister öyle birini ki zaten
10 Yorumla- 1 ay
Haklısın.
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏🤗
- 1 ay
Kesinlikle haklısın
15 Yorumla- 1 ay
Haklı olmadığım bir konuda kendimi öne atmam zaten , birisini bulur bulmaz 250gr için dostumuzu satacak kadar káhpe değiliz çok şükür 🙏 Teşekkür ederim 🙏❤️🌺
- 1 ay
Benim icin sevgilim varkende yokkende benim için hep degerlisin
- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸🥰😊
- 1 ay
Cansin
- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏🌺💖 sende öyle
- 1 ay
Normal herkes öyle erkekten nefret eder ama abazalıktan yananlar acizliğe alttan almaya mahkum olmuş
00 Yorumla - 1 ay
Sana güçlü bir erkek lazim
00 Yorumla - 1 ay
Normal
00 Yorumla - 1 ay
Fino köpeği iyiymiş🤣
00 Yorumla Nefret duygusu genel olarak normal değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Tabi ki normal. Aksi düşünülemez bile.
00 Yorumla- 1 ay
Abla yani sen sert mi seviyorsun hahaha
00 Yorumla - 1 ay
Normal tabiki ablacım
00 Yorumla - 1 ay
Normal. Ben de kendimden nefret ediyorum 🤣
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. sevgilisi kıskançtır
00 Yorumla- 1 ay
Abla bos yapmissin
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. normal elbete
00 Yorumlas
1 ayNormal
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Normal bende öyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi