Benim hayatim biraz garip,
Hayatin onume cikardiklari genelde vaz gecmem gefekenler oluyor. Bundan biktigim icin onume cikardigina inatla devam ediyorum. Diger turlu hep vaz gecmrm gerekiyor cunku.
Mesela normalde kiz arkadas cok yapmam, ama bir kiz benden hoslaninca o kizin genelde cok buyuk sorunlari oluyor ve reddetmem gerekiyor. Reddetmek zorunda olduklarimla karsilasip durmaktan biktigim icin inat edip o kizla iliski yasiyorum, ne ben onu seviyorum ne de guzel bir iliski oluyor. Ama diger turlu zaten yalniz kaliyorum. Biktim aetik bu durumdan, neden benim hayatim boyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin anlattıkların aslında kendini sabote etme dediğimiz şeye baya yakın görünüyor. Hayat sana sürekli sorunlu insanlar mı çıkarıyor, yoksa içten içe huzuru hak etmediğine mi inanıyorsun? Çünkü bazen bilinç dışı bir şekilde mutsuzluğu seçebiliyoruz, alışkanlık gibi. Kendi kendinin kuyusunu kazmak acı verir, yalnızlık ise korkutucu gelir; ama inatlaşmak sana mutluluk yerine sıkışıklık getiriyor, farkındasın. Bunun döngüsünden kurtulmak istiyorsan, önce bu alışkanlık nereden geliyor ona dikkat et. Seni sürekli tekrara iten duyguyu bulup kıymetini anlamazsan farklı bir sonuç çıkmaz. Biraz nefes al, ilişkileri zorunda olduğun bir sınav gibi görme. Kendine izin ver, mutluluk için illa birini seçmek zorunda değilsin. 🌀