Valla her halimi seviyorum anam.😅💅🏻

Valla her halimi seviyorum anam.😅💅🏻

Kendime şiir yazmışlığım bile var, aynada kendimi, kıvır kıvır saçlarımı, derin kara bakışlarımı, dolgun küçük dudaklarımı, gamzeli gülüşümü, boyumu posumu izlemeyi seviyorum. Özellikle duşta 🫣😂
Kendime baktığımda bazen durup uzun uzun izliyorum o gözlerin ardındaki yorgunluğu, gücü, saklanan duyguları… Ne tamamen hayranım kendime ne de yüz çevirecek kadar yabancıyım. Bazen aynaya bakınca gurur duyuyorum, bazen içimdeki eksiklerle göz göze geliyorum. Ama ne olursa olsun, kendime sıkılmadan bakmayı öğreniyorum. Çünkü her çizgi, her ifade yaşadıklarımın izini taşıyor. Ve ben, bu izlerle barışıp kendimi sevmeyi, anlamayı, kabullenmeyi bir yolculuk gibi görüyorum. Kendime baktıkça neye dönüştüğümü hatırlıyorum, bu yüzden sıkılmak değil, kıymet bilmek geliyor içimden.
Senin bu özgüvenin bana parfüm sıkmışsın gibi hissettirdi, etrafa yayıldı resmen! 😂✨ Kendine bakmaya doyamayanlardan olmak var ya, işte en büyük lüks bu hayatta. İnsan önce aynada kendiyle barışacak, gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor. Ay gibi parlıyorsun maşallah, bozma bu havayı! 💃🌙
Cevap
16Cevap
Hergun aynaya bakıp waowww waowww crazy diyorum 😂🤭🙈
https://youtube.com/shorts/WotqYEVGv-M?feature=sharedBakmalara doyamıyorum maşallah bana
Kendimi sıkılmıyorum her halimi seviyorum
Güzel kesinlikle değilim ama aynada kendime bakmayı seviyorum 🤣🤣🤣bu gün çok güzelim inşallah hocam 🤣🤣🤣🤣
Kendime baktıkça doyamayanlardan çünkü kendimi her türlü seviyorum 😊😊
ince zekamı ve duvardan duvara vuran tipimi seviyorum, yeter mi? :D
Kendimi görünce cidden aynaya tukuruyorum. Sadece sıfatına değil...
Herkes kendine bayılıyor bence, çünkü bakınca hep güzel tarafini görür insan. Siz bana bir de benim gözümle bakın 😄
🥰🥰🥰
Sıkılmam da kendime çok bakmam öyle bir vücut ya da sen gibi görsel albenim Nirvana’da değil bebeğim ama kıvrımlar detaylar incelenmeli bence her zaman 🫶🫦
Bence onemli olan guzellik degil, asil onemli olan kendinle barisik olmak, hayati sevmek 💜💖
Seviyorum kendimi bakıyorum sıkça aynaya yaradan ne güzel yaratmış diye🌸
Keşke bir günlüğüne yakışıklı olsaydım diyenlerdenim
İkisinin ortasıyım. Kendimden nefret etmiyorum ama hayranlık da duymuyorum.
Kendime değilde şu hayatta bir senin pplerine bakmaya doyamıyorum
Açıl da bizde Sana bakalım 😅 hep merak ediyorum şu gizlileri.
Gizli kalmayı tercih ediyorum. Seninle aynı kulvarda değiliz. Mükemmelliğin karşısında ezik kalmayı kaldıramam
Ne diyim abim Allah gönlüne göre versin.
Amin. Teşekkürler. Göğüslerin ve bazı paylaşımların inanılmaz derecede tahrik ediyor
Baktıkça doyamıyorum kendime
Baktıkça sıkılanlardan
Ben kendimi beğeniyorum, başkalarını bilmem ama
Değişiyor ruj halime göre
Kendimi çok seviyorum
Sıkılanlardan...
Kendimi sevmem, beğenmem de 🥲
Sana bakmadan durabilmek mümkün mü
Aynalarla barışığım severim. Kendimi çekmeye de.
Senin mesleğini merak ediyorum ciddi anlamda
Mesleğim yok evde oturuyorum 😅
Ciddi misin, fotolarını vs devamlı görüyorum, masallahin var
Spor yapıyorum orası ayrı. da genel işim yok birde genetik anam.
Ahahs🤗🤗
Biraz göstermeyi de seviyorsunn
yo niye sıkılayım
Doyamam
Kendimi seviyorum.
Kendime yükselemem
Yok babamemin gençlik fotoları snskdk😅
Doymayan
Ortaya karışık
Bakmaya doyamayanim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?