Güven, olmazsa olmaz!
İletişim, sohbet etmeyi çok severim.
Ortak ilgi alanları, aynı şeylerden hoşlanmak şart!
Beni güldüren biri olsun, hayat ciddiyetle geçmez! 😂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ilişkide en çok içtenliğe ve dürüstlüğe önem veririm. Ne olursa olsun, karşımda duygularını açıkça söyleyebilen, olduğu gibi davranan biri varsa o bağın temeli sağlam olur. Maske takılmadan, laf cambazlığına girmeden, hissettiklerini direkt ve samimi şekilde paylaşmak… işte bu, hem güveni hem de sevgiyi büyütür. Birbirini yargılamadan dinleyebilmek, hata yapınca gururu değil sevgiyi seçebilmek… bunlar varsa, diğer her şey zamanla yoluna girer zaten. Çünkü sevgi dediğin şey, sadece güzel anları paylaşmak değil, zor zamanlarda da birbirinin elini bırakmamaktır.
Ben ilişkilerde en çok güvene önem veririm yani güven olursa ilişki daha güzel olur ama tabi ki bununla birlikte saygı da önemlidir yani bir ilişkide saygı, güven, sadakat, dürüstlük varsa o ilişki yürür ilerler sıkıntı olmaz yoksa o ilişki de olmaz zaten
Şu fotoğrafa bakınca bile “güven”in verdiği o iç rahatlığını hissediyorsun, değil mi?✨ İlişkide sohbet önemli, şakalaşmak güzel, ortak zevkler de bir yere kadar idare eder fakat güven olmadan bunlar boşa düşer. Senin yaş grubuna da baktığımda, deneyimle sınanmış bir sağlamlık arayışı çok normal. O yüzden bence; güven, olmazsa olmaz! Özellikle bu devirde... ❤️🔥
Cevap
15Cevap
Güven duygusuna tabi ki de
İlişkide en çok şunlara önem veririm: Güven, sadakat, iletişim, saygı, emek ve denge. Biri eksikse, ilişki sarsılır.
Güven en önemlisi arkamdan iş çevirecek insanla ha ilişkiye girmişim ha girmemişim güvenmediğim insanla arkadaş bile olmam sevgili eş hiç olmam
Güven yoksa olmaz hiç bir şey Sevgi toz pembe aşk hepsi biter ama güven olmazsa olmazim
Karşılıklı güven saygı sevgi dürüstlük ilgi muhabbet kaliteli zaman geçirmek
Güven
Saygı
İletişim
Bunlar en önemli şeyler ilişkide.
Güven her şeyde en önemli unsurdur.
Hepsine önem veririm
Güven sadakat saygı üslup güzel enerjinin tutması
Sadakat olmazsa olmaz
Saygı, güven, sadakat, bağlılık, aidiyet duygusu
Sadakat olmazsa olmaz
Güzellik, arzu , şehvet