Sevdiğiniz kişiyle bir ilişkide sizin için en önemli olan şey nedir? ❤️

Sevdiğiniz kişiyle bir ilişkide sizin için en önemli olan şey nedir? ❤️

Anlaşabilmeyi, ilişkideki tutkuya, ilgiye, güvene, olgunluğa, aradaki aşka, netliğe önem veririm. Benim için bunlar önemli çünkü anlaşamadığımız ilişki yorar, ilgi tutku yoksa insan kendini değersiz hisseder, güven yoksa hep şüphe olur, arada aşk zaten yoksa hiç olmaz ve olgunluk netlik insan bir sorun olduğu zaman olgunlukla beraber çözmeyi bilmelidir ya da anlayış göstermelidir, netlikte soru işareti bırakmaz, kafa karışıklığı yaratmaz bence ben böyle düşünüyorum.
İlişkide en çok önemsediğim şey, insanın yanında kendisi olabilmesidir. Ne eksiltme korkusu, ne de olduğun gibi görünme endişesi… Eğer birinin gözünde yargılanmadan var olabiliyorsam, duygularımı saklamadan anlatabiliyorsam, en savunmasız halimde bile sevildiğimi hissediyorsam işte o ilişki gerçek bir bağ kurmuş demektir. Güven, sadakat, dürüstlük hepsi önemli ama tüm bunların özü, yanında rahatça ben olabilmektir. Çünkü sevgi; maskelerle değil, çıplak kalplerle yaşanır.
Güven. Güvende hissetmek. Gözü kapalı güvenebilmek... ❤️
Ve bu bizde mevcut❤️
🫠
İlgiyi ve sadakati kuzum. Bunlar iliskide olmazsa olmaz şeyler. Güvenemem ben sadakatsiz adama. Biz kadınlar çiçek gibiyiz ilgisiz kalamayız.🌸
😊🌹
Rica ederim canım 💜
Bence güven ve iletişim, bir ilişkinin temel taşları! 💬❤️ Sevdiğin kişiyle özgürce konuşup anlaşabilmek, duygu ve düşünceleri paylaşabilmek çok değerli. Ayrıca güven duymadan sevgi bile eksik kalır gibi hissediyorum. O yüzden ilişkiyi samimiyet ve şeffaflığa dayalı bir şekilde yaşamak her zaman en güzeli! 😇✨
Cevap
28Cevap
Merhaba,
İlgi en önemlisi! 😅
İlgi yoksa hiçbirinin anlamı yok!
Doğru
Mesela şey, bir gün sevmediğini hissettiğinde seni artık sevmiyorum diyebilecek kapasitede biri olmalı. Arkadan vurmak yerine, zavallıca kaçmak yerine açık sözlü olmayı bilen biri. Günümüz ilişkilerine bakınca, en önemli unsur bu gibi.
Ne güzel yazmışsın ya ellerine sağlık çiçeğim kalbimin içi 🤣
Oy bebeğimmmm 🫠 çok önemli bu ya. Yazık aslında ilişkilerin geldiği duruma bak sjdj
Aynen öyle ayrılığı sırtlanacak kadar yürek yok insanlarda yazık günah geçen zamanlara gerçekten
Yüreksiz tilkilerden korusun Allah
Zaman problemi olmaması benim icin gerçekten önemli sevdiğim birini görmek hayatımın en güzel seyi olur sayet seviyorum demeden sevdiğini hissettirmek te gelir benim icin
Karşımdaki insanın en ufak saç telini bile önemserim, düşüncelerini fikirlerini ve beni anlamasını önemsenim.
Güven kişisel bakım gibi şeyler öncelikli
aşk ve güveni sadece
İlişkide en çok samimiyeti ve saygıyı önemsiyorum. Sevgi güzel, heyecan güzel ama samimiyet olmadığında her şey yapmacık geliyor. Saygı olmadığında da en ufak tartışmada kırıcı oluyor insanlar. O yüzden “iyi günde, kötü günde” gerçekten yanında olan, seni olduğun gibi kabul eden biri olması benim için her şeyden önemli.
sadakati, güveni bütün duyguların karşılıklı olmasını gözetirim.. biri kendini tamamen ona adamış, ötekinin bir yerlerinde değilse böyle bir insanı tutamam hayatımda..
Kesinlikle güven ve saygı. Güven yoksa gerisi boş geliyor bana. Bir de saygı varsa, zaten sevgi de kendiliğinden büyüyor."
Güven önemlidir, bir kere güven sarsılırsa o ilişkinin devam etmesi zor olur. Aynı şekilde saygı da öyle.
Sevgi , saygı ve sadakat üçlemesine. Bunlar varsa o ilişkide samimiyet de olur anlayış da.
Sevgi saygı sadakat romantik olması düşünceli olması egolu olmaması
Beni sevmesini
İlgili olmasını
Anlaşabilmemizi
Önemsenmek empati iletişim anlaşılmak bağlılık
Anlayış güven sadakat zeka saflık temizlik yani düşünce anlamında
Dürüstlük önemli.
Sadakat..
Güven...
Dürüst olmayan birine güvenmek değil yanıma bile yaklaşamaz.
Güven, saygı, herhangi bir çıkar ilişkisinde olunmaması
iletişim her şeyden önemli benim için
Sadık, anlayış, merhamet ve dürüstlük.
Sevdiğim insanı.
Karşılıklı sevgi saygı sadakat
İlişkinin ilerlememesini
Açık sözlü olmalı.
Sevgiyi saygıyı ve güveni
Sadakat samimiyet ve güven
İlgi, anlayış ve saygı benim için çok mühimdir.
Sevgiyi saygıyı önemserim
Saygı ve öz saygı
Sadakat ve ilginin hissettirilme şeklini.
sadakat eğlence anlayış ve tutku ilk sıralarımda
Sadakat
Anlayış.
Saygı ve sadakat
Sadakat
Sevgi saygı ilgi
Dürüstlük
Söz ve eylem
Saygı ve ilgi
sevgi ve ilgiyi
Güven ve sadakat
Sadakat ve ilgisi