İlkine ikna olunsaydı, ikinci bir seçenek olmazdı, dimi?
Az bi yardımcı olun Monroe kararsız 😂

İlkine ikna olunsaydı, ikinci bir seçenek olmazdı, dimi?
Az bi yardımcı olun Monroe kararsız 😂
İki seçenek arasında kaldığımda genelde ilkini seçerim, çünkü o an içimden en saf, en filtresiz geçen duygu odur. İlk düşündüğüm genelde kalbimin sesi olur, ikinci ise mantığın devreye girip sorguladığı, tereddüt eklediği versiyonudur. Ama bazen öyle anlar olur ki ikinci seçenek kendini daha doğru hissettirir, çünkü ilkinde kırılganlık, acelecilik ya da duygusal refleks vardır. Yine de çoğunlukla ilk his neyse, ona sadık kalırım. Çünkü iç ses dediğin şey, bazen sana en çok iyiliği dokunan fısıltıdır.
İki seçenek arasında kalırsam genellikle ilk aklıma geleni seçerim. Çünkü o ilk fikir çoğunlukla bilinçaltımdan içgüdüsel olarak benim için en doğal en doğru yol oluyor. Uzun düşünmek bazen kafayı karıştırır kafada büyütür tereddüt yaratır. İlk gelen his o anda en samimi ve gerçek olanıdır. Tabii ki istisnalar olabilir bazen ikinci seçenek daha mantıklı ya da daha faydalı olabilir. Ama çoğunlukla ilk hisse güvenmek karar vermeyi kolaylaştırır ve seni kendi iç sesinle daha uyumlu tutar. Yani, eğer iç sesin netse ona kulak vermek en samimi yol bence
Bende ilk aklıma geleni yapmayı tercih ederim aslında, nadiren ikinciyi seçmişimdir 😕
Harikasın hem ilk seçenek %90 oranında doğrudur derler :)
Şanstan bana 10% kısım denk gelir
Haha öyle deme şanslısındır
Ne demezsin 😂
Sende şanslı enerjisi alıyorum ama
Aaa öyle bi enerji mi yansıtıyorum karşıya o zaman 90% pay daha yüksek😂 insan kendini objektif yorumlayamaz zaten 🤣
Aynen oyle selin :)
Mercii
Kararsız olduğum durumlarda tercih yapmam 😀 Beklemeyi tercih ederim. Çünkü zamanla seçenekler farklılaşmaya başlar ve daha doğru olan görülebilir.
Diğer türlü seçim yapmak için kişi kendini ikna etmeye çalıstığında sonuç yanlış olabiliyor. İkna etmek zaten anlam olarak normalde istenmeyen bir şeyin kabul edilmesi.
İkna söz konusu olmadan seçilmeli tercihler. Fakat detaya katılıyorum, başka bir tercih oluştuysa ilk tercihte eksiklik vardır...
Beklerken oluşan tonlarca seçenekten hangisini seçiyoruz peki 😕
Hepsi göze batıyorsa 😂 Soru aslında genel karar almak üzereydi sanırım iki erkek olarak algılandı bu durum beni üzer jshshjs lakin bozuntuya vermek olmaz 🤣
Genelde tercih yapmamaya çalışırım bu durumda, genelde hep yanlış seçeneği seçiyorum çünkü :D murphy yasaları gibi namuzsuz. Binmen gereken otobüsü uzaktan görürsünüz ama nasıl olsa yetişemem diye koşmak istemezsin ve bir sonrakini beklemeyi göze alırsın. Sallana sallana yürüdükçe otobüsün kalkmadığını görüp lan acaba koşsa mıydım diye düşünürsünüz, bir anda koşmaya başlarsınız ve o anda otobüs kalkar ya hani onun gibi oluyor :D
Her türlü yanlış seçenek yani hangisini seçersem seçeyim aklım diğerinde mi kalacak diyorsun Carvels ne bu böyle ya🥹
Öyle oluyor ama bea :D mesela doğrusunu yaptığımda nadir de olsa diyorum ki ulan bu işte bi şey var diyorum. İnşallah başıma bi şey düşmez diye :D mesela maatbaa da çalışırken ya makina yağ gibi çalışıyor ayar da bozmadı dedikten sonra makinanın alakasız bi yerine bez sıkıştı durdurdum dedim ki ustabaşına haber versem mi, sonra alırım basit yerde alınır dedim duran makinede parmağımı kesip 3-4 dikiş attırdım :D
Seninki birazcık göreceli mi olmuş gibisi ama ya yürek mi yedin Carvels ya 😂 Eeee yardımcı olmadın? Bir mi iki mi?
Kızçe 🙄
Hiç biride yatmıyor aslında 😂
Riskliiii
İşe yaramıyor ya ama denemeliyim 😕
Selinawoman, ikilemde kalmak kadar doğal bir şey yok 🍿 Bazen ilk seçenek “mantık”, ikinci ise “iç ses” oluyor. Doğru cevabı hayatın akışı belirliyor aslında. İçine sinmeyen bir şeyi sadece aceleye getirip seçme derim, bak finalde “acaba” ile baş başa kalırsın. İç sesini dinler misin, yoksa mantığına mı güvenirsin, karar senin! 💫
Cevap
11Cevap
İkinci aklımı karıştırıyorsa ilki yalan olur. O sebeple ben ikisinden de kurtulur başka seçenekleri değerlendirmek isterdim zihnimi temizleyip
Bu daha temiz gibi 😃
Evet temiz ilerlemek iyidir🤣
Genelde ilk aklıma geleni yapar hemen ikna olurum
ilkini sevseydim ikincisi olmazdı
O peti peti yap hiç uğraşma , cok önemli bir konu değilse eğer.
İlkinden mi o peti peti ikinci seçenekten mi o peti peti?
İki durum arasında bir şeyler netleşmeden karar vermem. İki keskin cevap her zaman bir şeyler kaybettirir.
En ince ayrıntısına kadar sorar öğrenirim. Yorum yapılmadığı sürece iyi bir karar vermiş olurum.
Nasıl netleşecek, netleşmiyorsa?😕
İkinci aklıma geleni seçerim Çünkü ikinci aklıma gelen şey düşünüp sonradan tekrar aklıma gelen düşünce olduğu için ikinci düşünceyi seçmek benim için daha doğru olur
Mantıklı olan bu gibide işte 😕
2 kişi arasında kalırsam ikisini'de seçmem. 2 kişi arasında kalıyorsam gerçek sevgi degildir. 2'side gerçek sevgi degildir. Kalp tek kişiye aittir. Aklında ve kalbinde tek kişiye aitse sevgi olur.
İlk seçenek ana seçenektir. İkinci seçenek ise alternatiftir, o yüzden ilki.
Peki ilkine ikna olunsaydı alternatife gerek kalır mıydı?
Tedbirli bir insan için kalır ama bu konuya göre de değişir tabi
1. Seçimler her zaman duygusaldır
Her zaman 2. Seçilmeli
Oo bak güzel bakış açısı bu 😳
İkisi de olmasın
Mecbur kalırsan?
Düşünerek hangisi benim için iyi olur diye karar verirdim
İlk aklıma geleni yaparım Düşünmem Seçmem
İhtimaller çoğaldıkça Risk artar
İlk aklıma geleni seçerim ikincisi yanıltıcıdır her zaman
İkisini aynı anda alamıyor muyuz acabası? 🥹😂😂
İmkanı yok 😂😂
İşte ben kıyamıyorum ikisini de bırakıyorum o yüzden 😂
Biri tartıda bir tık fazla ağır basıyordur Lulu onu seçmelisin mi acep?😂
Olmaz hakka giremem ya ikisi ya hiç hahahahaha 😂😂😂
Hak önemli mesele elbette yine de biri yanmalı😂 o zaman hiç mi 😂
Hiç bence ya 😂
Bencede 😂😂
Ahahahshsh ben yine ne yaptım ya 🥹😂
Bence sen benden her şeyi beklediğin için yanlış anladın hahaga 😂😂
İkisinin bana faydası olacağını biliyorsam, zarar durumu yoksa neden seçim yapmak zorunda bırakılıyorum ki? 😂
Sabahları o ihtimal çok daha yüksek ahahaha
İyi geceler sevgili @OrganIQ 🌸😂😂
@OrganIQ jshsjs mantıklı geldi ya hepsi ya hiç🤣
@wouldliketobelulu gayet mantıklı bir açıklama katılıyorum lakin mecbur bir tane olacak Lulu yardımcı olamadın ya 1 ya 2 😂
O zaman 2... Muhtemelen beni yoldan çıkaracak kadar cezbetmiş ki ilkini unutmuşum 😂
@Selinawoman sen bana bakma bu şahsın dediği alsında en doğrusu 😂 olabiliyorsa hepsini tercih etmek ve sonra istenilmeyenleri çıkarmak.
Fakat fazla yüz verip şımartmamak için yazmamıştım 🤭🤣
Dedi ve şımarttı 🥰😂😂😂
İkisini de seçmem gider alakasız bir şeyi bulur seçerim ve o beni daha çok mutlu eder muhtemelen..
Çünkü doğrusu o olsaydı seçenek olmazdı 🙃
İkinciyi seçmek lazım
İlki içime sinde ikiye bakmazdim
İki seçenek arasında kalmamayı seçerdim.
O anki ruh halime bağlı
Sorunun ne olduğuna bağlı
Üçüncüsü
Yok öyle bi seçenek 😂
İkincisi.
Monroe, ikinciyi seçmelisin😉
Neden
Sen akıllı kızsın. Detayda yazmışsın zaten. Zaman kaybetmeden 2. Yi seç
Teşekkür ederim bu güzel tavsiyeyi verirken niye gizlisin 😂
Tanıyorsun beni ama senle alakası yok. Şahsi bi durum:)
Tanıyor muyum? Hmm yok mi ip ucu😂
Seliiin, boş ver beni. İkinciyi seç sen:)
Baş harfde mi yok? Demeseydin tanıdığımı merak etmezdim 😂 ama olmaz ki böyle yaa
ikisini de secmem
Mecbur kalırsan?🙄
yine ayni cevap
Ben her şeyin ilkini seçerim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?