Karanlıksa neden?
İki yol var birini seç deseler hangisini seçersin?
Karanlıksa neden?

Orta yol var mı? Çünkü her ikiside zor yollardır. İkisinin de yükü ağırdır.
Önce sorardım sen kimsin diye.
Geri dönmeyi seçiyorum. Çünkü telefonum evde kalmış offf yaaa.
Bunu söylemiş olamazsın 😣
Aydınlık olanı seçerim.
Cevap
51Cevap
Yıldızlardan oluşan bir ordu kurup karanlıkla savaşmak, geceyi aydınlatmak istiyorum. Sonra savaşı kazanıp karanlık adı verilen siyah çarşafla güneşi sarmalamak...
Ne karanlık benim ışığımı sömürerek kadar kara;ne aydınlık içimi ışıtacak kadar aydın
Deccalin istidracı geldı aklıma. Sağ ve cennet gibi gosterdığı yere atlamayı ve kurtuluşu taahut ettiği sey aslında cehennem. Tıpkı dunya hayatı gıbı. İşte nefsımıze hoş gelen seyler de bizi bu dunyada mutlu etse de bizi cehenneme goturur. Deccal gunumuzde seks tir. Cennette nefse hoş gelen gunahlardır.
Tabiki aydınlık ki çoğunluğun bana katılacağını düşünüyorum şöyle ki basit bir örnekle anlatayım insanın önüne ilaç ve zehir konulsa ilacı seçer iyi olmak için zehiri seçen kendini bitirmek ister ve bunu çok az insan yapar çıkmazda olan yapar ancak
Aydınlık yolu seçerim. Çünkü yürüdüğüm yolu gözlemlemek isterim. Geriye dönüp baktığımda kat ettiğim mesefayi, ileriye baktığımda önümde serili olanın farkında olmak isterim. İleri karanlık, geri karanlık bana o yolda yol aldığımı hissettirmez.
Güneş doğunca kimsenin seçim hakkı kalmıyor. Mecburen aydınlığı seçerim.
Güneş batınca gece karanlığıni da kimse seçmiyor ben mecburen karanlığı seçerim.
İkisinin ortasında loş ışıkta bir yol koysaydın kesin o derdim ben çok aydınlığıda karanlığıda sevmiyorum ama madem iki seçenek var aydınlık derdim çünkü karanlıkta hayat yok.
Elbette aydınlık, karanlıkla vs işimiz yok.
Bunu iyi ve kötü olmak olarak algılarsam iyi olan her zaman kazanır. Kötülerin zaferi geçicidir ;-)
Şansıma aydınlığı seçsem bir süre sonra o da karanlık oluyor. Çok da farketmez karanlık olsun hadi!! Belki sonu iyi bir yere çıkar
Tıpkı bu soru bu kadar basit olamaz kesin bir şaşırtmaca vardır diyip şıkkı değiştirdiğimiz gibi burda da karanlık yolu seçerdim..
Kolay aydınlık yol tezeğe çıkma ihtimalimden karanlıklar gerçek aydınlık güzelliklere çıktığından mütevellit karanlık olanı seçerdim
Aydınlık yolda her insan fark edilir önemli olan karanlık yolda olanın acılarını hissedip o karanlığa ışık olmak.
Karanlığı seçerdim. Nedeni👇😏
Karanlık yol , çok yorulduğum dinlenmek istediğim için bu yolu seçerdim
Mal mıyım ben niye 💩 yoluna gidiyim :D ışığa gidip yolumu bulayım
Aydınlığı seçerdim. Karanlıklar kavuşacak aydınlığa... #OmuzOmuzaBEŞİKTAŞ
Bana verecegi imkan ve koşullara bağlı bu. Aydınlık taraf ne verecek karanlık taraf ne verecek?
Karanliga gidersem psikolojim bozulur aydinlik giderim ıșìk iyidir
Hayatımın çoğu safhası karanlık olduğu için aydınlık gözümü alır o yüzden karanlığı seçerdim
Hığğ aydınlık ve karanlık bir yol mu bu iyiliği mi yoksa kötülüğü mü seçersin demek kadar aptalca
Aydinlik yol ya kötüyse? Allaha sorarim. İstihare yaparim...😇
Aydınlık yolda bir terslik vardır karanlık yol daha iyi.
Biz hep karanlıktayız
Bizi görmek isteyen kendini yaksın
Karanlıkta ne olduğunu bilmem ona giderim fazla meraklı biriyim
Ezel dizisinin bize kattıkları karanlık yolda çok ölüm var. Aydınlık olanı seçerim
Her ikisinin de ortasını bulmak lazım. Ama zor gibi...
Kime göre aydınlık ve yine kime göre karanlık belkide sana göre aydınlık olan bana göre karanlıktır ya da tam tersi bence şimdilik bırak ikisinide seçme hayat ve yakın zamanda yaşıyıcakların sana en doğru seçimi sen farketmeden yapacaktır.
İkisini de seçmem i. bnelik değil mi seçmem işte amgg...
Aydınlık olanı çünküm karanlıkta duvara falan çarparım:/
Aydınlık yoldan gitsek elektrik kesilir yine karanlıkta kalırız o yüzden karanlık diyom
psikolojime bağlı..
mesela bugün karanlık olanı seçerdim..
illa ki bir yola gireceksek rengi ve içeriği çok da önemli değil. hangisi olacaksa kabulüm
Karanlığa savrulurdum istemsizce.
Karanlığı tercih ederdim. hep gecenin bir sabahı olur misali
Karanlık çünkü her aydınılığın bir karanlığı vardır ama hiçbir karanlığın aydınlığı yoktur
ben ne cok karanlık severım ne cok aydınlık duz gıtcem. d
Karanlık olan daha cazip, sanki sonunda daha ilginç bir aydınlık varmış gibi gibi
Karanlık gomulmusuz bı kere karanligin sesizligine
Hayatımın anlamına giden yolu...
Aydınlık ama karanlık benı çekerdi
Ennn karanlık olanı seçerdim. :)
O kadar şansızım ki seçtiğim yolda heyelan olur
İkisinide seçmiyorum önüme bakarım
Karanlık neden
Hicbir sey görmek istemem
Karanlık yolu tercih ederim çünkü ekşını severim
Karanlıkta daha rahat uyurum.
Aydınlık olanı seçerdim
Aydınlık olanı seçerdim karanlıklardan sıkıldım
Gittiğim yol yol mu acaba?
Heç aksiyona gerek yok aydınlık. d. d
Karanlık olan yolu seçerim
Nedeni var mı bu işin? Karanlığı kim sever?
ben 2 yol varsa hep sağ tarafı seçiyorum
Gri olan yoksa ikisinide seçmem
Yürüdüğüm yol aydınlanacak asdf
Aydınlığı seçerdim 😊
Aydınlık olan. Karanlık korkum var di3pkroekdke
Karanlıgı seçerim tekin degiliz
Aydinlik ya karanlik siyahtir siyah karamsardir
Karanlık olanı çünkü elbet aydınlığa çıkacaktır
Karanlıktan kime hayır gelmiş ki 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar