Diğer Bu iki seçenekten hangisini seçersiniz? befoderler Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ejderha yumurtası mı?Yoksa doğmuş biraz büyümüş ejderhayı mı tercih ederdiniz?Ben diyorum kuluçkasına yatamam🥲 o bana diyor nau nau 😩 Güncellemeler1 yıl Süper soru 🫶🏻 Bu iki seçenekten hangisini seçersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Ben ejderha yumurtası alırım kendim besler büyütürüm 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. O diyen kim nau nauDöverim onu kuluçka bencede iyidir 🤣 1 1 Yorumla befoderler 1 yıl O diyen kim acaba nau nauu Yorumla
Fikriminincegülü4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Biraz büyümüş olanı tercih ederdim 1 0 Yorumla
hicdeyingecin Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 468 cevap paylaştı. Yumurta olsa daha iyi doğar doğmaz beni görür 😅😅 1 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Direk bi dişsizse kabul edebilirim bence😂 1 0 Yorumla
BÜYÜK_PATRON_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yumurta hali tabiki. tavada kırar yeriz 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Biraz büyümüş olsun 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Yumurtayı alayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben ejderha yumurtası alırım kendim besler büyütürüm
O diyen kim nau nau
Döverim onu kuluçka bencede iyidir 🤣
O diyen kim acaba nau nauu
Ejderha yumurtasını tercih ederim. Sonra kendim büyütürüm hsjsjs
Ejder haa yetişkin olsun
Yetişmiş alayım
Biraz büyümüş olanı tercih ederdim
Yumurta olsa daha iyi doğar doğmaz beni görür 😅😅