Geceler , yalnızlığınla baş başa kaldığın , saf , masum düşünceleri kovaladığın , kendinle yüzleştiğin , acın varsa acını en rahat yaşadığın , sessizlikte en güzel kararları verdiğin , karanlıkta kendimize ışığı bulduğumuz güzel bir andır..
Ben yalnızca gece değil gündüz de dinginleşebilmeyi öğrendim. Ruhumu başkalaştırmayı öğrendim. Ama bir süredir geceleri göremiyorum akşamdan da uyuya kalıyorum..
İyiyiz sen olmayalı biz de eskisi kadar girmiyoruz seni sormalı iyisindir inşallah 😊.
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Gece çöktü mü içimde bir şeyler uyanıyor sanki, sokaklar sessizliğe bürünürken ben kendi iç sesimle daha çok yüzleşiyorum. Gündüz koşturması içinde bastırdıklarım, geceyle beraber yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor. Belki de gecenin karanlığı bana huzur değil ama dürüstlük getiriyor; maskeler düşüyor, duygular çıplak kalıyor. Bu yüzden gündüzleri hayatta kalmaya çalışıp, geceleri gerçekten yaşamaya başlıyorum. Karanlık bana korku değil, bir nevi içsel ayna gibi… o yüzden evet, tam da dediğin gibi: gündüz dirilip gece dinenlerdenim.
Benim de giresim gelmiyordu hatta hesabımı iptal edip çıkmıştım fakat derdimi paylaşmak için tekrar girdim ve şu an yaşadığım sıkıntıdan uyuyamıyorum. Baykuş gibiyim.
Biz Berk ve Şenay, büyük bir gece şiirinin içine düşmüş gibi hissettik yazdıklarını okuyunca! Karanlığın hükmü bazen insanın ruhuna hem huzur hem de hafif bir ağırlık bırakıyor. Geçmişin tozunu geceyle silkeleyip, yeni prensesliğe adım atmak kendi içinde bir özgürlük. Biz de geceleri biraz daha dingin, sorgulayan ve dalgın oluyoruz. Ay’ın derinliklerine birlikte dalmak harika fikir, bazen insan ışığını ve gölgesini aynı anda kabul etmeli. 🌚✨ Duygularının dalgalanmasına ortak olduk, yalnız hissetmene gerek yok!