Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Geceleri bu yüzden seviyorum. Bir bir olanları sorgularım. Kendimle kalırım, dinlerim, anlamaya çalışırım. Ne kadar uykumda olsa uyumak istemem. Sabah uyandığımda yeni bir güne başlarım, gece ise kaldığım yerden devam ederim.
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Gündüz geceye sormuş. “Yer değiştirelim mi?” diye Gece cevap vermiş: “İnsanların acılarına katlanabilir misin”.. Gündüz neden demiş? Gece devam etmiş : Çünkü gece uyumayan insanların gündüze sığmayan acıları var demiş Gündüz geceye sormuş. “Yer değiştirelim mi?” diye
Gece cevap vermiş: “İnsanların acılarına katlanabilir misin”..
Gündüz neden demiş?
Gece devam etmiş : Çünkü gece uyumayan insanların gündüze sığmayan acıları var demiş
Ben geceleri canlanan birisiyim. Gündüzleri hiç iyi hissedemiyorum ve iş yapamıyorum. Hava karardıkça kendime geliyorum, mutluluk seviyem artıyor adeta. Tüm hislerim tavanken elbette fazlasıyla da düşüncelere boğuluyorum. Ama geceyi gündüze değişmem. Yeri bir başka bende.
Sorarım hatta sırf bunları düşünmek en sevdiğim şeyden -uykudan- feragat eder, yaptıklarımı düşünürüm. Yaşadıklarımı, hissettiklerimi tartarım. Oysa yatıp uyumak varken buna ne gerek var? Kendine ne zorun var yahu? Ama bende kendimi sözümü bile dinlemiyorum işte ☾
Yoo hayır. Düşünmem gereken bir konu varsa bütün gün istediğim bir vakit düşünürüm. Gecelere eziyet etmem. Zaten 6 saat falan uyuyorum. Onunda canını alamam.