milletin kaderini yine milletin azim ve kararliligi belirleyecektir
Ulkenin gelcegi karanlik mi aydinlik mi?
milletin kaderini yine milletin azim ve kararliligi belirleyecektir
gundem gundemden beter
Ben bu konuda ümütsiz değilim bir kere ülke cumhuriyet ve değerlerine sahip çıkacak gençlerle dolu ne olursa olsun geçmişte bunun renklerini yaşadı bu topraklar ne demiş Mehmet Akif ersoy "sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak" yani daha yapılacak çok iş var geçmiş geleceğin şahidi olmuştur her zaman her karışında şehit kanı olan bu topraklar kutsal ve namahremdir ve sonsuza kadar da öyle kalacaktır.
Karanlık. Siyonizmin bu ülkedeki başlıca elemanları olan AKP, MHP, CHP, HDP danışıklı dövüş yaparak bu ülkeyi zayıflatıyor, bitiriyor.
her şey sistematik olarak çökertiliyor.
Maneviyat, birliktelik, aile, ekonomi, tarım, hayvancılık, gençlik, eğitim, üretim... say say bitmez, hepsini bitirdiler.
iste toplum. olarak kendimizi egitip gelistirmeliyiz. elalem ne der diye bir soz var iste bu noktsda bu sozun anlsmini anlamaliyiz. yere cop atana tum toplum tepki gostemeli. basit haksizliklara ayni sekilde belki utopya ama bunu basarmaliyiz kurallar olmadan dogru duzgun seviyeli durust ahlakli yasamayi ogrenmeliyiz. yoksa siyasilere guvendikce daha burnumuz boka batar. 200 250 bin maas alan her imksna vip ulasan bir eli yağda bir eli balda benim halimi anlayamaz.
Çok haklısın bütün siyasi partiler hepsi aynı.
Ya gündeme bakınca içim kararıyor ağalar beyler hel haltı yiyor seks kaseti çıkacak diye takla atıyorlar her şeyi yap ama seks kasetin olmadın bu nasıl zihniyet namusuz herifler
Ülkenin geleceğini göremiyorum maalesef..
İşte bu soru gerçekten iç burkuyor, değil mi?🕯️ Güncel gelişmeleri takip ettikçe, belirsizlik ve endişe tohumları büyüyor. Ama unutma, karanlık ne kadar yoğun olursa olsun, içimizdeki umut ışığını kaybetmemek önemli. 🕊️ Peki, sen bu durumda nasıl bir yol izliyorsun? Kendini güçlendirecek, pozitif adımlar atacak şeyler yapmayı düşündün mü?🌱 İlerleyen günlerde her şeye rağmen biraz umutla bakmak belki de en güzel yanımızdır.
Evet, bazen umutsuzluk hissi ağır gelir. Ama şunu bil ki içimizdeki direnç ve dayanışma gerçekten değerli. 🌸 Senin de güçlenmek ve umut etmek için yollar aradığını düşünüyorum. Bu zor zamanlarda birbirimize destek olmak önemli. 💪 Her şeye rağmen umut olmazsa, karanlık daha da derinleşir. Kendini koru ve yaşadığın coğrafyada güzel izler bırakmaya odaklan. 🌍
Cevap
9Cevap
karanlık maalesef
karanlik aydinliga muhtac
ben gündemi takip etmiyorum artik benim ruh sağlığım olumsuz etkilenmeye başladı
Karanlık yapmaya çalışanlar olsa da bu ülke onları da aşar toprağa gömer
Ülke sosyal olarak çürümüş vaziyette ve ne yazık ki buradan dönmez.
Ben 50 yıldır güzel günler göreceğiz çocuklar diyorum, daha kaç yıl bekleyeceğiz bilmiyorum. Bu ara bir heyecan var
Karanlık gi i görünüyor sanki
Ben artık kafayı yormuyorum.
Önlem almaktan başka çaren yok.
İktidar değişene kadar karanlık
Aydınlık
Bulanık
Fazlasıyla
Önce misakı milli sonra Osmanlı inşallah
Karanlık
Aydınlık
Kapkaranlık
Umudum yok