Kimseye söyleyemediğiniz ya da keyfi olarak canınızın söylemek istemediği sdlkfsif

Benim yok bu arada, gayet ponçikim. Soru olsun diye soruyom
Kimseye söyleyemediğiniz ya da keyfi olarak canınızın söylemek istemediği sdlkfsif

Benim yok bu arada, gayet ponçikim. Soru olsun diye soruyom
hepimizin vardır kimse benim yok aaa ben netim demesin🙃 Aslında sadece benim değil hepimizin en karanlık yönü içimizdeki duyguları etrafımıza yansıtmak ve bu şekilde kendimizi rahatlatmak. Her duygu birşekılde açığa çıkar.
benim karanlık yönüm ani ruh değişimlerim oluyor. Atıyorum bir arkadaşım var ve beni oyaladığını düşünüyorsam direk numarasını alır rehberden silerim. Yani ben insanları bir anda hayatımdan çıkarabilirim. ya da ben çıkarım onların hayatından. Onun için kimse kendini benim gözümde bir şey zannetmesin. Çünkü tek kalemde silebilirim.
Elbette herkesin vardır. Jung’a göre ‘Gölge’ denilen yerde bastırdığımız bir yanımızdır. Zihnimizin karanlık yönü olarak belirtebiliriz. Bunda bir yanlışlık yok. İnsanız ve varoluşumuzun getirileriyle yüzleşmek ya da görünür olmasını istememek çok doğal. Hayatın normal akışında sürdürülmesini sağlayan bir gerekliliktir bu.
azcık bahsetsene özel diilse dicem, ama özel bi konu. O yüzden bahsetmek istemezsen np sdlşfks
Bişey olmaz ya, ben de itiraf ederim sşdkfls
Ben ponçiğimdir aydınlığım yani
Cevap
4Cevap
Hepimizde var. Barıştım o yönümle ama paylaşmıyorum tabi.
En heyecanlı kısma gelip sustun ama jdjdjd oke
Var her zaman evimin bodrumunda kokusunu beğendiğim erkoları kazan'da kaynatıp parfüm yapıyorum
Etlerini de yiyon dimi
Daha çok acıktırır seni
İnsanların düşüncelerini okuyabiliyorun
Karanlık didim, süper güç demedim amağ
Bu süper güç değil bir lanet
Hayır süper güç
Herkes biraz siyah beyazdır
Bilemedim şimdi böyle sorunca sen😂
Var hemde çok karanlık
Waov çok heyecanlıııı
Yok bence ya
Bence de dkslfids