Herkesten sakladığınız bir yönünüz var mı keyifli günler 🥂

Herkesten sakladığınız bir yönünüz var mı keyifli günler 🥂

Aslında her insanın bir karanlık yüzü vardır ya sonuçta herkese her şeyimizi anlatamıyoruz gösteremiyoruz bugün bize dost olan yarın düşman oluyor dolayısıyla neyin ne olduğunu çok da farkında değilim ama kendi halimde yaşıyorum bana dokunmayın yılan bin yaşasın hesaba haksızlığa karşı sesimi çıkarırım bunu kabul etmem
Karanlık bir yönüm yoktur. Şeffaf olmak ve şeffaf yaşamak lazım. Karanlık işlerle ve kişilerle hiç işim olmaz. Benden uzak olsunlar yeter. Çünkü aksi bir durum , oluyor çok beter. Haa şunu da ekleyeyim. Beşer şaşar. İnsana günaha ve hataya meyilli yaratılmış bir mahluk. Allah şeytana , şeytanlaşmış insanlara ve nefsimize uydurmasın. Amin...
Herkesin vardır. Kimsenin tam anlamıyla şeffaf olduğunu düşünmeyecek kadar bilinçli ve deneyim sahibiyim.
Teşekkürler Barış 🤟✨
Rica ederim abla 🥂✨🤟☺️
Evet var. Bu yönümü sadece ben biliyorum.
Teşekkür ederim annemm 🌸
Rica ederim Annemm 🌸
Herkeste “karanlık” dediğimiz, dışarıya göstermek istemediği bir yan mutlaka vardır. Ben de zaman zaman aşırı kuşkucu tarafımı gizlemeyi tercih ediyorum mesela; bazen insanlara fazla hızlı inanamadığım oluyor. Bu, kendimi koruma mekanizmam belki de. Senin gibi dürüstçe itiraf etmek ise bence cesaret ister! Gölgelerimizi kabul edince aslında daha bütün oluyoruz, unutma. 🌒✨
Cevap
32Cevap
Soruyu niye sildin fıstık gibi soru
Var evet herkesin vardır kimse şeffaf değil
Herkesin bir karanlık yönü vardır..
Herkesin gizemli bir tarafı mutlaka vardır
Karanlık bir yönüm yok ama karanlık bir odam var orada sadece ben yaşıyorum tek başına kaldığım zaman zaman kendimi dinlediğim karanlık bir yer içimdeki gizli cennet.
Var duygusal olaylara ve kritik derecedeki olaylar komiğime gidebilir veya umrumda olmayabilir. Acı hissim azdır karşıdakini zihinsel acıya kaptırmak hoşuma gittiği oluyor
Ne yazık ki var evet ki kabul etmesi zor olsa da insan için herkesin de olduğunu düşünüyorum. Bunu ufak ayrıntılarda belli ediyor insan
Herkes canını yakınca karanlık bir tarafı ortaya çıkıyor. Ben birinden soğuyunca acımasızlaşıyorum sanırım karanlık tarafım bu.
Kendime bile tam aciklamadigim karanlık bir yönüm var olurda o ortaya çıkarsa hayatım için pek iyi şeyler olmaz.
sakin gorunuyorum ama sinirlenince beni kimse durduramaz
Damarıma basılırsa karanlık yüzümü herkese gösteririm
Evet var ve kimse bilmiyor gerçekten ve öğrenemez de
illa ki vardır
Ama daha o Black tarafımla karşılaşmadım
İnşallah karşılaşmamda
Evet var. Herkesin vardır herhalde. Kimseye anlatmadıklarımız vardır illaki.
Hayır açık ve net göründüğüm gibiyim. Hiçbir karanlık yönüm yok.
Nadir sinirlenirim çok nadir neler olabileceğini henüz bende görmedim sanırım bu dlslslslsl
Gıcık eden insanları elbet bir gün hayatımdan çıkarırım.
Aniden soğuma huyum var tek bir davranış yetiyor
Evet var, en küçük şeyden rahatsız olup biriyle bağımı hemen kesip atabiliyorum.
Karanlik değilde sinirlenince ben be değilim😂 ama nadiren cok sinirlenirim.
Şüphesiz vardır ama fazla karanlığa gömdüğüm için gün yüzüne çıkmıyordur..
Gizemli bir tarafım var.
Pegging i merak ediyorum. Karanlık sayılır mı bilmiyorum yani :()
yani burayı gizli kullanıyorum çiftlere tek oluyorum gruplara katılıyorum vs çok karanlık sayılmam :)
Evet var, insanız sonuçta
Hayır yok olduğum gibiyim
Karanlık yönüm insanlara hemen güvenmek
Evet geceleri astral seyahate çıkıp suç işliyorum
Vardır heralde bilmiyorum
Derinlerde herkesin vardır
Hayır her yönüm Aydınlık
burada söylersem gizli kalmaz😂😂
Hayır yok
Evett var herkesde olduğu gibi
Evet var çok karanlık özellikle
Yok oyle huylarim düz biriyim